Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Słuchajcie jakie cudowne wieści :multi: :multi: :multi:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]11.09.2007 JET - URATOWANY! Jet jest podwójnym szczesciarzem: przezyl powazny wypadek samochodowy, szczesliwie przezyl ciezka operacje, przezyl nosówke.Wczoraj wrócil do Fundacji gdzie powoli wraca do zdrowia.Gips z przedniej lapy juz mu zdjeto;z tylnej - w przyszlym tygodniu.Mimo cierpienia jakie przeszedl jest pogodnym, wesolym psem z ogromna ciekawoscia otoczajacego go swiata. [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Brawo Jett :multi: teraz tylko dobry domek dla Ciebie się należy :multi: najlepszy z możliwych :multi:[/FONT]

Posted

uf dopiero tu trafiłam przez bannerek ;)
dobrze ze piesek juz bezpieczny i dochodzi do siebie ........

trzymam kciuki za oneczka / cos ostatnio duzo tych oneczków w potrzebie :-(/

Posted

TII[FONT=Comic Sans MS]

11.09.2007 JET - URATOWANY! Jet jest podwójnym szczesciarzem: przezyl powazny wypadek samochodowy, szczesliwie przezyl ciezka operacje, przezyl nosówke.Wczoraj wrócil do Fundacji gdzie powoli wraca do zdrowia.Gips z przedniej lapy juz mu zdjeto;z tylnej - w przyszlym tygodniu.Mimo cierpienia jakie przeszedl jest pogodnym, wesolym psem z ogromna ciekawoscia otoczajacego go swiata.
[/FONT]

Posted

Teraz trzeba mu znaleść najlepszy z najlepszych domków :multi:

Posted

Kocham owczarki a w szczególności te długowłose ;)
Zobaczycie cioteczki zaraz będą się kłócić o niego :evil_lol:

Posted

No tak, Emir potrafi zdziałać cuda, ale...nie wiem jak długo, bo każdy taki cud duuużo kosztuje (leczenie Jetta to kilka tysięcy, operacje i leczenie nosówki połączone z długim pobytem na sggw).
Zajrzyjcie proszę na bazarki wystawione na Jetta. Przekażcie znajomym.
Tam są naprawdę ładne, wartościowe albumy za nieduże pieniądze, ale grosz do grosza...

Posted

podbijam, podbijam bo jak na razie tyle tylko mogę, mam też obiecane rzeczy na bazarek od jednego dogomaniaka miłośnika owczarków. Jak tylko je dostanę to bazarek ruszy :)