polciuaa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 To zadzwoń do wandul66...wczesniej podałam linka do tego watku gdzie pisze,o tym,ze jej mąz jezdzi tirem...moze by mogli cos pomóc...Na pierwszej stronie watku znajduje sie numer do wandul66. Quote
Majawrc Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Tak, wiem i bardzo dziękuję, tylko zadzwonię dopiero jutro, jak dowiem się już konkretnie kiedy będzie można go zabrać, to może jeszcze potrwać, wszystko zależy od lekarza który jutro zdejmie gips i określi kiedy wyjęte będą śruby. Quote
polciuaa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 No ja to wsyztko rozumiem tylko poprost pomyslałam,że może przeoczyłas mój post.;] Quote
Majawrc Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Qrka....:-o nie wiem co się dzieje.......dzwonię na stacjonarkę i na komórkowca i nikt nie podnosi słuchawki!!! Mam nadzieję że tylko dlatego iż są z Jetusiem-Emirkiem u weta! Quote
Majawrc Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 :multi:Wiem...wiem, już wszystko wiem,:bigok: gdy wydzwaniałam to właśnie zdejmowano mu gipsik!:loveu: I już wszystko wiadomo, śruby będzie miał wyciągane 1 pażdziernika :cool3: i w tym czasie już mogę dzwonić aby umówić się na przyjazd :evil_lol:! Ogólnie przystojniak czuje się bardzo dobrze, ma wspaniały apetyt:diabloti: i humorek mu dopisuje :eviltong:. Doznałam jeszcze małego wstrząsu gdyż właśnie się dowiedziałam iż nie jestem jedyną osobą która się nim na poważnie interesuje :crazyeye::mad:, (tu przecież taaaaka cisza!) Teraz pozostaje tylko czekanie, aczkolwiek najważniejsze że wrócił do zdrowia......no prawie:shake:. Najpóżniej jutro dla Jetusia-Emirka zostanie wysłana paczka z prezentami-od przyszłych rodziców:lol::diabloti::eviltong:, a co....niech zaszaleje!!!! Poprosilam też EMIR o najnowsze fotki. Gorąco pozdrawiam, i zaczynam szukać bezpiecznego transportu, najprawdopodobniej pod koniec 1 tygodnia pażdziernika.:cool2::sweetCyb::bigcool::thumbs::laola::bigok: Quote
Olga132 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Majawrc']:multi:Wiem...wiem, już wszystko wiem,:bigok: gdy wydzwaniałam to właśnie zdejmowano mu gipsik!:loveu: I już wszystko wiadomo, śruby będzie miał wyciągane 1 pażdziernika :cool3: i w tym czasie już mogę dzwonić aby umówić się na przyjazd :evil_lol:! Ogólnie przystojniak czuje się bardzo dobrze, ma wspaniały apetyt:diabloti: i humorek mu dopisuje :eviltong:. Doznałam jeszcze małego wstrząsu gdyż właśnie się dowiedziałam iż nie jestem jedyną osobą która się nim na poważnie interesuje :crazyeye::mad:, (tu przecież taaaaka cisza!) Teraz pozostaje tylko czekanie, aczkolwiek najważniejsze że wrócił do zdrowia......no prawie:shake:. Najpóżniej jutro dla Jetusia-Emirka zostanie wysłana paczka z prezentami-od przyszłych rodziców:lol::diabloti::eviltong:, a co....niech zaszaleje!!!! Poprosilam też EMIR o najnowsze fotki. Gorąco pozdrawiam, i zaczynam szukać bezpiecznego transportu, najprawdopodobniej pod koniec 1 tygodnia pażdziernika.:cool2::sweetCyb::bigcool::thumbs::laola::bigok: Ze strony Emir- zapewne to o TOBIE:lol:: [FONT=Comic Sans MS]JET II - zdjeto mu dzis gips z tylnej lapy.Zlamania zostaly zlozone bardzo dobrze i pies nie ma dysfunkcji, czego sie bardzo obawialismy. 1.10. bedzie mial wyjmowane gwozdzie z obu lap.Czeka juz na niego niecierpliwie jego nowa opiekunka.Jet bedzie mieszkal we Wroclawiu. [/FONT] Quote
znikam Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 zdejmuję psiaka z bannerów, wspaniały dom na Jeta czeka! oby wszystkie psiaki dostały taki dar od losu... Quote
Guest monia3a Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Cieszę się ogromnie razem z nowymi właścicielami a przedewszystkim z Jettem :multi: Quote
polciuaa Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Jakie wspaniałe wiesci.!:laugh2_2::sweetCyb::jumpie: Quote
Majawrc Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 :eviltong:tak, tak,... TO JA,...TO JA!!!!!!! ale numer:razz:, będę miała drugie szczęście w domciu:multi:, ale troszkę się boję...i nie chodzi tu o to czy my damy mu odpowiednią opiekę i miłość-bo to nie ulega żadnej wątpliwości, ale czy ON zaakceptuje nas?, swoje przecież już w życiu przeszedł :placz: i z pewnością jest nieufny! Czas na szczęście leczy rany, a my z całego serca postaramy się aby miał u nas całkowicie nowe, pełne miłości i oddania życie :loveu:! P.S. Jeszcze zapomniałam (pewnikiem z wrażenia) dodać, iż "mój" przystojniaczek jedzie w sobotę do specjalistycznego gabinetu fryzjerskiego :crazyeye:, a co......będzie miał super bąbelkową kąpiel :evil_lol: i dopiero będzie z niego MISTER!:eviltong: Quote
Moniskaa Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Majawrc napisał(a)::eviltong:tak, tak,... TO JA,...TO JA!!!!!!! ale numer:razz:, będę miała drugie szczęście w domciu:multi:, ale troszkę się boję...i nie chodzi tu o to czy my damy mu odpowiednią opiekę i miłość-bo to nie ulega żadnej wątpliwości, ale czy ON zaakceptuje nas?, swoje przecież już w życiu przeszedł :placz: i z pewnością jest nieufny! Czas na szczęście leczy rany, a my z całego serca postaramy się aby miał u nas całkowicie nowe, pełne miłości i oddania życie :loveu:! P.S. Jeszcze zapomniałam (pewnikiem z wrażenia) dodać, iż "mój" przystojniaczek jedzie w sobotę do specjalistycznego gabinetu fryzjerskiego :crazyeye:, a co......będzie miał super bąbelkową kąpiel :evil_lol: i dopiero będzie z niego MISTER!:eviltong: Super że bedzie miał takich właścicieli :loveu: Psina napewno zaakceptuje was jeżeli bedziecie mu dawać dużo miłości a w to akurat nie wątpie :) Quote
ANETTTA Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Majawrc no no jeszcze kapiel .......to my go nie poznamy ale Emir potrafi zdziałac cuda .................................liczymy na to ze jetus bedzie miał najwspanialszy dom na swiecie ......a tym samym my informacje fotki na cito .........co do zaakceptowania was przez psa to chyba nie ma sie co martwic on jest młodym psiakiem ,,przeszedł wiele to fakt ale teraz pewnie jego psychika jest juz na dobrej drodze ....mial miłosc i leczenie .....a teraz czeka na niego dom wiemy przeciez jak te psie serca sie potrafia odwdzięczyc .....powodzenia wam zycze z całego sera Quote
graszka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 A jak tam z transportem? Dałaś już jakieś ogłoszonko na transportowym? Trzymam kciuki;) Quote
Hund Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Miłość potrafi zdziałać cuda !! czekamy na wieści z nowego domku!!! Quote
Majawrc Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 graszka napisał(a):A jak tam z transportem? Dałaś już jakieś ogłoszonko na transportowym? Trzymam kciuki;) Wczoraj poprosiłam o pomoc na wątku WANDUL66 odnośnie jazdy TIR-em, ale niestety bez odpowiedzi....na razie.....Wieczorem postaram się coś wkleić w wątku transportowym, o ile zdołam i zdążę....:shake: Quote
polciuaa Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 ANETTTA,moze bys zmieniła tytuł.?Na cos w stylu,ze potrzebny transport z Żabiej Woli lub okolic do Wrocławia... Quote
ANETTTA Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 podszepnijcie mi gdzie sie amienia tytuł no jestem taka ciemna :placz::placz::placz::placz: Quote
znikam Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 w pierwszym poście wciskasz edit a potem "opcje zaawansowane". mi to też musiał ktoś tłumaczyć ;) Quote
ANETTTA Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 zrobione to terza czekamy na dobra dusze o pomoc Quote
Majawrc Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Prośba o transport już jest na wątku transportowym, i tak sobie pomyślałam że aby było łatwiej i prościej to wyjadę sobie dzień wcześniej do Warszawy (przebywałam kiedyś w sanatorium w Otwocku przez prawie 2 lata i mam gdzie się zatrzymać) pobędę cały dzień w Fundacji, abyśmy mogli sie już obwąchać i zapoznać, a następnego dnia możemy wyruszać do domku:multi: tak więc jestem gotowa na wszelakie propozycje :eviltong:. Z góry dziękuję za oferowaną pomoc :loveu:. Quote
Majawrc Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Dzisiaj dzwoniłam do Fundacji aby dowiedzieć się o zdrówko Jetusia, wszystko jest w jak najlepszym pożądku, dowiedziałam sie że były wczoraj wolontariuszki i porobiły przystojniakowi fotki......błagam dziewczyny......wklejcie:loveu:.....już nie mogę się doczekać :placz:, please,please....:cool3: Quote
polciuaa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Jaki przyjemniaczek.!:loveu: Dosłownie nie moge sie napatrzec.!:cool3: Quote
Recommended Posts