Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Absolutnie, paluch zawsze trzeba sprawdzać...brak doskonałego podobieństwa to może być tragiczne zdj (a takie robi paluch- dobrze jednak, że w ogóle robi jakieś) lub błąd we wpisywaniu danych. Niech właściciele dzwonią na SM czyli mieli zgłoszenie o takim psie. Niech mówią o adresówce ale niech za bardzo nie wierzą, że jeśli paluch lub SM mają psa z adresówką to ja sprawdzają.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Plakaty do powieszenia gotowe, komu wyslac ?...na wszelki wypadek wyslalam do Ronji wiec w razie co prosze sie zglaszac.
Do mnie wystarczy napisac na pw adres mailowy i bede rozsylala....

Posted

Mam nadzieję, że do tego czasu Roan już się znajdzie ale gdyby były jeszcze potrzebne to w poniedziałek mogę wydrukować dowolną ilość plakatów w kolorze.
Byłyby do odebrania obok stadionu Legii.

Posted

[quote name='beam6']Mam nadzieję, że do tego czasu Roan już się znajdzie ale gdyby były jeszcze potrzebne to w poniedziałek mogę wydrukować dowolną ilość plakatów w kolorze.
Byłyby do odebrania obok stadionu Legii.
Czy mam wyslac? Jezeli tak to poprosze o adres mailowy na pw.
Napisalam jeszcze w lokalnej gazecie i wyslalam do osob, ktore mieszkaja nie daleko Bialoleki, nie znam adresu mailowego do wlascicieli Roana....

http://www.gazetaecho.pl/cgi-bin/echo/forum/forum.pl?theme&000001&1294303036&0&0&1294303037

Posted

Dostałam taką informację od kolegi, który tam mieszka. Podobno właśnie do Józefowa trafiły psiaki tam mieszkające, kiedy postanowiły uciec z ogrodu... Dodam, że to były jamniki, więc same daleko nie odeszły. Może tam jest rejon dla Białołęki i tam wiozą psy?

"Ewuniu - skontaktuj się z tym schroniskiem http://www.psy-warszawa.pl/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=70

Jest to schronisko w Józefowie ale nie tym koło Otwocka a koło Legionowa.
Tam znalazły się psy Artura, kiedy w swoim czasie postanowiły użyć wolności"

Posted

esperanza napisał(a):
Dałam znać właścicielowi o tym schronisku.

Dziekujemy, wazne zeby tam pojechac i sprawdzic bo same telefony nie odnosza skutku, wczoraj dostalam informacje od wolontariusza z tego schroniska ,ze nie widzial Roana i ze zwroci wieksza uwage ale uwazam ,ze najbardziej potrzebne sa plakaty, czy ktos jest z Bialoleki i moze powiesic plakaty, czy wlasciciele psa maja internet, przesle plakaty do wydrukowania na maila.....

Posted

Elu, wysłałam im plakaty jak tylko mi je przysłałaś, prosiłam też o sprawdzenie Palucha i Józefowa, oplakatowane lecznic i całej okolicy. Pan nie odpowiedział do tej pory.

Posted

ronja napisał(a):
Elu, wysłałam im plakaty jak tylko mi je przysłałaś, prosiłam też o sprawdzenie Palucha i Józefowa, oplakatowane lecznic i całej okolicy. Pan nie odpowiedział do tej pory.

Rozumiem....tak bardzo sie martwie:(

Posted

Jutro rozwieszam plakaty w granicach ulic Ostródzka, Białołęcka, Berensona ( też lecznica ), Juranda ze spychowa. Wsiadam w samochód i jadę dalej z plakatami po białołęce

Posted

[FONT="Comic Sans MS"][FONT="Arial"][SIZE="4"]A L A R M ! ! ![/FONT][/FONT]

[SIZE="3"]Godzinę temu widziano Roana w okolicach Selgrosa na Białołęce.

W rejonie ulic Poetów, Aluzyjnej.

Kto może tam podjechać ?

Ja nie mam szans a informację dostałam telefonicznie.
Jedyne co mogę to opublikować ją :shake:

Posted

wiga138 napisał(a):
Jutro rozwieszam plakaty w granicach ulic Ostródzka, Białołęcka, Berensona ( też lecznica ), Juranda ze spychowa. Wsiadam w samochód i jadę dalej z plakatami po białołęce

Ruskowy, Zdziarska, Głębocka, ostródzka - będę się rozglądać.

Posted

[quote name='beam6']

[FONT="Comic Sans MS"][FONT="Arial"][SIZE="4"]A L A R M ! ! ![/FONT][/FONT]

[SIZE="3"]Godzinę temu widziano Roana w okolicach Selgrosa na Białołęce.

W rejonie ulic Poetów, Aluzyjnej.

Kto może tam podjechać ?

Ja nie mam szans a informację dostałam telefonicznie.
Jedyne co moge to opublikować ją :shake:

Dzwonilas do Wlascicieli?

Posted

joaaa napisał(a):
już dzwonię do nich na komórkę

Już wiedzą, są na miejscu, szukają.

Na miejscu to raczej nie sa bo ja rozmawialam 2 minuty temu na tel. domowy.
Wazne zeby pojechali do schroniska i sprawdzili czy go tam nie ma.....

Posted

beam6 napisał(a):
Próbowałam - nikt nie odbiera. Telefon stacjonarny to nie jest dobre rozwiązanie. Innego nr nie znam.

No niestety taki nr podali Panstwo do plakatow.

Posted

Ellig napisał(a):
Na miejscu to raczej nie sa bo ja rozmawialam 2 minuty temu na tel. domowy.
Wazne zeby pojechali do schroniska i sprawdzili czy go tam nie ma.....

Pewnie rozmawiałaś z rodzicami, na miejscu są Marcin i Marta.