Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

esperanza napisał(a):
Murko podaj proszę kwotę do zapłaty za okres do 31 marca i czekam na rachunek :p

A może poczekajmy do wyjazdu Roana?
Podliczyłabym wszystko i rachunek wziąłby od razu TZ z Roanem ;)
Dzwoniliśmy dziś do p.Marcina, TZ może jechać już w czwartek. Mają oddzwonić i dać znać czy będą mogli wówczas Roanka przyjąć.

Posted

Murka napisz proszę, jeśli to nie tajemnica, w którym miejscu na Białołęce będzie Roan. Jak się zrobi cieplej często będę w tamtych stronach, to może po cichu bym Roanka zobaczyła na żywo :cool3:

Posted

[quote name='Murka']Nie wiem czy mogę podawać takie informacje...

Murka broń Boze, nie chcę adresu ani danych osobowych tych państwa, jedynie orientacyjnie,żeby wiedzieć, zę konkretny piekny pies na posesji to właśnie Roanek;)

Posted

Murka nic nie szkodzi, nie pomyślałam, ze jako ktoś z poza Wawy możesz nie wiedzieć jaka ulica w jakiej części białołęki leży :roll:
Mam za to proźbę, żeby jak będzie ktoś na poadopcyjną się wybierał, to może mogła bym towarzyszyć? Wiem, ze moje zainteresowanie Roanem może wydac się podejrzane :diabloti: ale poprostu strasznie chciała bym go osobiscie poznac;)
pozdrawiam i szczęścia dla Roanka zyczę ;)

Posted

Roan wyjechał od nas ok. 11.00.
TZ w tej chwili jest już w Warszawie i czeka na joaaa, aby z nią podjechać do DOMU Roana.

Roan zapakowany...

Ma cały samochód dla siebie ;)

Czeeeeeść!

Posted

Nom, spocily ze szczescia i wzruszenia. Nie wierze, zeby sie Murka nasza nie splakala, Roanek byl przeciez w hoteliku chyba drugi po Gacku pod wzgledem dlugosci pobytu.