esperanza Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Murko podaj proszę kwotę do zapłaty za okres do 31 marca i czekam na rachunek :p Quote
Niuni&Pupi Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 W jakim dokładnie miejscu / cześci Białołęki mieszkają przyszli ludzie Roanka? Quote
Murka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 esperanza napisał(a):Murko podaj proszę kwotę do zapłaty za okres do 31 marca i czekam na rachunek :p A może poczekajmy do wyjazdu Roana? Podliczyłabym wszystko i rachunek wziąłby od razu TZ z Roanem ;) Dzwoniliśmy dziś do p.Marcina, TZ może jechać już w czwartek. Mają oddzwonić i dać znać czy będą mogli wówczas Roanka przyjąć. Quote
Murka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Jesteśmy już umówieni: TZ zawozi Roana w piątek, ma być w Warszawie ok.17.00 ;) Quote
Reno2001 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Murka napisał(a):Jesteśmy już umówieni: TZ zawozi Roana w piątek, ma być w Warszawie ok.17.00 ;) Czyli, byle do piątku :multi::multi::multi: Quote
Jo37 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Mam nadzieję ,że w końcu Roan znajdzie się w swoim domu . Quote
Niuni&Pupi Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Murka napisz proszę, jeśli to nie tajemnica, w którym miejscu na Białołęce będzie Roan. Jak się zrobi cieplej często będę w tamtych stronach, to może po cichu bym Roanka zobaczyła na żywo :cool3: Quote
Murka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Nie wiem czy mogę podawać takie informacje... Quote
Niuni&Pupi Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='Murka']Nie wiem czy mogę podawać takie informacje... Murka broń Boze, nie chcę adresu ani danych osobowych tych państwa, jedynie orientacyjnie,żeby wiedzieć, zę konkretny piekny pies na posesji to właśnie Roanek;) Quote
Murka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Jutro wielki dzień Roana! :multi: Niuni&Pupi, nie mam pojęcia jak spełnić Twoją prośbę, znam po prostu adres :roll: Quote
Ulka18 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Trzymamy kciuki za szczesliwa podroz oraz aklimatyzacje Roanka w nowym domu :kciuki: Quote
Niuni&Pupi Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Murka nic nie szkodzi, nie pomyślałam, ze jako ktoś z poza Wawy możesz nie wiedzieć jaka ulica w jakiej części białołęki leży :roll: Mam za to proźbę, żeby jak będzie ktoś na poadopcyjną się wybierał, to może mogła bym towarzyszyć? Wiem, ze moje zainteresowanie Roanem może wydac się podejrzane :diabloti: ale poprostu strasznie chciała bym go osobiscie poznac;) pozdrawiam i szczęścia dla Roanka zyczę ;) Quote
Ulka18 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Jak tam Roanek, pojechal juz? Zeby tylko byl grzeczny w podrózy. Czekamy, czekamy na relacje z przekazania misiaka do nowego domu. Quote
Ra_dunia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 I jak? I jak? (gdzie jest emotikonka niecierpliwie tupiąca nóżkami? ;) ) A ja się nie dziwię, że Niuni&Pupi chce poznać Roanika ;) sama bym chciała... :loveu: Quote
Murka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Roan wyjechał od nas ok. 11.00. TZ w tej chwili jest już w Warszawie i czeka na joaaa, aby z nią podjechać do DOMU Roana. Roan zapakowany... Ma cały samochód dla siebie ;) Czeeeeeść! Quote
Charly Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Roankowi też..tak wygląda Wszystkiego dobrego w nowym domku Roanku:loveu: Quote
Ulka18 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Nom, spocily ze szczescia i wzruszenia. Nie wierze, zeby sie Murka nasza nie splakala, Roanek byl przeciez w hoteliku chyba drugi po Gacku pod wzgledem dlugosci pobytu. Quote
Ewusek Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 aż niemożliwe, żeby było prawdziwe... tyle co ten chłopak przeszedł.... Murka, joaaa, dajcie znać, co i jak... strasznie sie denerwuje.... Quote
Murka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Roan już w domku! :multi::multi::multi: Chyba się zadomowi bez problemu :lol: TZ dopiero pół godziny temu wyjechał od tych Państwa :razz: Quote
fona Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 CIeszę się bardzo!! Ma Roan adresówkę na szyi? (tak na wszelki wypadek, jakby chciał wrócić do domu...). Quote
Recommended Posts