Ulka18 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 jayo napisał(a):Dom juz prawie gotowy - jeszcze musi rozciagnac siatke ogrodzeniowa w czesci posesji..... :razz: ROAN MOZE ZOSTAC PRZYJETY DO NOWEGO DOMU W WEEKEND !!!!:loveu: SUPER :klacz: To sie doczekalo psisko wreszcie :fadein: Quote
Jo37 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Ulka18 napisał(a):SUPER :klacz: To sie doczekalo psisko wreszcie :fadein: Mam nadzieję ,że tak . Quote
Murka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 jayo napisał(a):Ja ju tez nerwowo wysiadalam, dlatego nie pisalam... jeszcze kobitka rozwalila w sobote telefon, wiec byl wylaczony :mad: wyobrazcie sobie, jakie mysli mniem nachodzily... Ale absolutnie nie zmienili zdania - tylko roboty ogrodowe prowadza sami - zeby bylo jak najlepiej wszytsko przygotowane. To dobrze, że nie napisałaś o tym wyłączonym telefonie, bo by tu gromy z nieba leciały :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Kiedy Roanek pojedzie? Jest juz jakies ustalenie terminowe zrobione? Quote
Ulka18 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Jayo, to dzisiaj czy jutro? Napisalas o 0.45 wiec mozna roznie pomyslec ;) Quote
jayo Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Dzisiaj to dzisiaj - czekaja na telefon od murki, zeby umowic sie na niedziele - od rana beda czekac na przyjazd piesa...:lol: Quote
Panca Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 genalnie!!!!zatem juz niebawem bede sciagac jego bannerek z podpisu -NARESZCIE!!!!! Quote
Ulka18 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Matko kochana to juz w niedziele Roanek pojedzie do domu... :kciuki: Quote
Reno2001 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Szykują się spore zmiany na weekendzie :multi::multi::multi: Quote
Murka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Sprawy się niestety trochę skomplikowały, bo TZ miał wczoraj wypadek przy psach i ma nieczynną jedną rękę. I na taką trasę niestety nie da rady pojechać. Jeśli uda się umówić z tym Państwem na jutro żeby przyjechali, to TZ mógłby pojechać z nimi i z Roanem i wrócić autobusem. W innym wypadku Roan pojedzie dopiero po weekendzie. Myślę, że w poniedziałek, wtorek ręka TZ będzie już sprawna :roll: Na razie nikt nie odbiera telefonu, nagraliśmy się na pocztę. Quote
esperanza Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Murko, daj proszę znać, jak tylko się umówicie, najlepiej smsem, bo pewnie będę poza siecią. Quote
Ulka18 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Murka napisał(a):Sprawy się niestety trochę skomplikowały, bo TZ miał wczoraj wypadek przy psach i ma nieczynną jedną rękę. I na taką trasę niestety nie da rady pojechać. Co sie stalo Mariuszowi? Jakis pies go ugryzl? Quote
Ra_dunia Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 oj... to rzeczywiście brzmi groźnie...:shake: Mam nadzieję, że Szerman szybko wydobrzeje i że to coś niegroźnego... I mam nadzieję, że przyszli państwo Roana będą chętni do współpracy... Quote
Murka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 No niestety, takie ryzyko zawodowe. Psy się pokłóciły przy wpuszczaniu, psom nic a TZ dostał w dłoń. Wdała się ropa i zapalenie, miał dzisiaj czyszczenie rany, ma nosić rękę na temblaku. W poniedziałek kontrola, zobaczymy jak się będzie goić. Do państwa którzy mają wziąc Roana dzwonił 3 razy, nagrał się na pocztę, ale nie udało się z nimi skontaktować Quote
ronja Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 esperanza napisał(a):Spróbujcie jutro proszę. ja ma nr do ich córki czy synowej, może przez nią spróbować??? podesłać Wam? Quote
Murka Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Na tym weekendzie Państwo nie dadzą rady przyjechać :-( Najwcześniej w przyszłą sobotę. Tak więc jeśli TZ się nie wygoi i nie da rady podjechać z Roanem na tygodniu, to Państwo przyjadą w sobotę. Mam nadzieję, że już nic się nie wydarzy co miałoby pokrzyżować te plany :shake: Quote
Ra_dunia Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 mam nadzieję, że to tylko opóźnienie...i że ten domek na Roanika czeka... Quote
agata51 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Ja też mam taką nadzieję. I mam nadzieję, że nasz Ariel http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-lodz-ariel-obraz-psiego-nieszczescia-prosimy-o-pomoc-finansowa-133774/index44.html też obrośnie futrem i cudny domek znajdzie. Quote
Ra_dunia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Na pewno znajdzie ;) I Roan i Ariel :razz: Quote
Recommended Posts