Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jayo napisał(a):
Dom juz prawie gotowy - jeszcze musi rozciagnac siatke ogrodzeniowa w czesci posesji..... :razz:

ROAN MOZE ZOSTAC PRZYJETY DO NOWEGO DOMU W WEEKEND !!!!:loveu:
SUPER :klacz: To sie doczekalo psisko wreszcie :fadein:

Posted

jayo napisał(a):
Ja ju tez nerwowo wysiadalam, dlatego nie pisalam... jeszcze kobitka rozwalila w sobote telefon, wiec byl wylaczony :mad: wyobrazcie sobie, jakie mysli mniem nachodzily...
Ale absolutnie nie zmienili zdania - tylko roboty ogrodowe prowadza sami - zeby bylo jak najlepiej wszytsko przygotowane.

To dobrze, że nie napisałaś o tym wyłączonym telefonie, bo by tu gromy z nieba leciały :evil_lol:

Posted

Sprawy się niestety trochę skomplikowały, bo TZ miał wczoraj wypadek przy psach i ma nieczynną jedną rękę. I na taką trasę niestety nie da rady pojechać.
Jeśli uda się umówić z tym Państwem na jutro żeby przyjechali, to TZ mógłby pojechać z nimi i z Roanem i wrócić autobusem. W innym wypadku Roan pojedzie dopiero po weekendzie. Myślę, że w poniedziałek, wtorek ręka TZ będzie już sprawna :roll:

Na razie nikt nie odbiera telefonu, nagraliśmy się na pocztę.

Posted

Murka napisał(a):
Sprawy się niestety trochę skomplikowały, bo TZ miał wczoraj wypadek przy psach i ma nieczynną jedną rękę. I na taką trasę niestety nie da rady pojechać.

Co sie stalo Mariuszowi? Jakis pies go ugryzl?

Posted

oj... to rzeczywiście brzmi groźnie...:shake:
Mam nadzieję, że Szerman szybko wydobrzeje i że to coś niegroźnego...
I mam nadzieję, że przyszli państwo Roana będą chętni do współpracy...

Posted

No niestety, takie ryzyko zawodowe. Psy się pokłóciły przy wpuszczaniu, psom nic a TZ dostał w dłoń. Wdała się ropa i zapalenie, miał dzisiaj czyszczenie rany, ma nosić rękę na temblaku. W poniedziałek kontrola, zobaczymy jak się będzie goić.
Do państwa którzy mają wziąc Roana dzwonił 3 razy, nagrał się na pocztę, ale nie udało się z nimi skontaktować

Posted

Na tym weekendzie Państwo nie dadzą rady przyjechać :-( Najwcześniej w przyszłą sobotę.
Tak więc jeśli TZ się nie wygoi i nie da rady podjechać z Roanem na tygodniu, to Państwo przyjadą w sobotę.

Mam nadzieję, że już nic się nie wydarzy co miałoby pokrzyżować te plany :shake: