ronja Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 a na zdjęciu wygląda na mało rozgarniętego:evil_lol: no, domku pojaw się!!!! Quote
Ra_dunia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 ronja napisał(a):a na zdjęciu wygląda na mało rozgarniętego:evil_lol: no, domku pojaw się!!!! W sumie... bardziej jak pluszowa przytulanka niż ogromny stróż :loveu: Ja tam kocham te jego uszyska :loveu: Quote
Murka Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Ra_dunia napisał(a):no i ślicznie :) Ogromny to chyba trochę na wyrost ;) Kochana, a Ty widziałaś go na żywo? :cool3: Quote
lika Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Bardzo fajna grafika tego ogłoszenia. Dużo psów tam ogłaszają? Czy jest szansa, że w tym wydaniu Roan będzie jedyny? Quote
Murka Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Chyba będzie jedyny :roll: Emir z Zamościa ogłosił tam psiaka i momentalnie znalazł dom, a teraz mają swój kącik w Tygodniku Zamojskim. Ja się tylko boję, że będą się zgłaszać ludzie z budą i łańcuchem, ale może zgłosi się też ktoś odpowiedni :roll: Quote
Owieczka Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Bądźmy dobrej myśli :roll: przecież gdzies , ktos szuka właśnie takiego psiaka. Tyle przeszedł że już mu wystarczy przykrych przeżyć i rozczarowań :shake: Ja trzymam kciuki bardzo mocno Quote
Ra_dunia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ja też wierzę, że Roanik znajdzie cudowny dom! Quote
Murka Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Miałam telefon z Oferty (Pan z Ożarowa Mazowieckiego). Tylko Pan prosił o przesłanie zdjęć MMSem, bo podobno zdjęcie jest niewyraźne. Roan ma szansę trafić do domu z ogrodem i pełnić rolę stróża posesji :cool3: Zdjęcia przesłałam i czekam na ew. odzew. Quote
Ulka18 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 To my uruchamiamy trzymanie kciukow za Roanka :kciuki: Zeby sie Roankowi udalo trafic do dobrego domy :modla: Quote
ronja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Murka napisał(a):Miałam telefon z Oferty (Pan z Ożarowa Mazowieckiego). Tylko Pan prosił o przesłanie zdjęć MMSem, bo podobno zdjęcie jest niewyraźne. Roan ma szansę trafić do domu z ogrodem i pełnić rolę stróża posesji :cool3: Zdjęcia przesłałam i czekam na ew. odzew. byłoby fajnie!!! Ożarów jest niedaleko mnie!!! mogę sprawdzić domek, jakby pan był zdecydowany Quote
Ra_dunia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 No proszę i jeszcze domek został by fachowo sprawdzony :cool3: Mocno zaciskam kciuki... Quote
Murka Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Odezwał się jeszcze jeden Pan, ale jakiś znerwicowany i totalnie niedoświadczony. Szuka ostrego psa do... bloku! Długo z nim TZ rozmawiał by mu wyperswadować, że jużak (!) się do bloku nie nadaje :cool1: a amstaffy i bullteriery przeważnie najbardziej groźne są wobec innych zwierząt... Quote
Murka Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ten poprzedni dom się do mnie odezwał, tamten Pan z Ożarowa to rodzina, właściwi ludzie mieszkają w Grójcu. Są zainteresowani adopcją Roana. Zgadzają się na wizytę przedadopcyjną. esperanza pliss zadzwoń do mnie to podam Ci namiary na Pana, zapodziałam telefon do Ciebie :oops: Quote
Ra_dunia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Super by było, jakby domek okazał się fajny! Dobry znak, że zgadzają się na wizytę ;) Quote
Hotel KADIF Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ja pitole..... :loveu: Widziałam Grzybka na dogo na samym początku jak miał założony watek. Potem mi zniknął z oczu i teraz na niego trafiłam przez przypadek! Piękny, wspaniały pies i cudowni ludzie, których los postawił na jego drodze!!! I niech mi ludzie przestaną przepraszam, pieprzyć, że takie psy jak on powinny być usypiane..... Dzisiaj miałam właśnie taki telefon od znajomej... :angryy: Quote
Murka Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Coś musiało być z tym zdjęciem na rzeczy, bo ten drugi Pan też mówił, że zdjęcie maluteńkie i pytał się o wygląd Roana :roll: Quote
lika Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Cieszę się, że jest odzew na głoszenie z Oferty. Nie kupiłam jej dzisiaj i nie wiem, czy faktycznie zdjęcie było niewyraźne, czy może akurat ten Pan dostał taki felerny egzemplarz pisma. Trzymam mocno kciuki, żeby trafili się fajni ludzie dla Roanka. Quote
Ra_dunia Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Piękny ogromny Roan czeka na kochający dom :loveu: Quote
esperanza Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Niestety pan z Grójca się rozmyślił :roll: Quote
Murka Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Coś ostatnio ludzie mają tendencję do rozmyślania się :angryy: Mam nadzieję, że się ktoś odpowiedni zgłosi z Kroniki... Przyszła wpłata 30 zł - od Doroty ;) Quote
Fela Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Może to i lepiej, że się rozmyślają przed, a nie po. Roan po tak długim czasie poszukiwania domu powinien trafić tam, gdzie na pewno go będa chcieli i kochali, a nie gdziebądź, do stróżowania, jako tańsza wersja alarmu. Zasługuje na kochający dom, prawda? Błagam, nie wydawajcie go gdziekowliek. Quote
Ra_dunia Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Na pewno nie pójdzie gdziekolwiek ;) Już mu ciotki na to nie pozwolą :D Quote
Murka Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 No my na pewno nie wydamy go byle gdzie... Roan zasługuje na miejsce, gdzie ktoś będzie go szanował i kochał. To wspaniały pies. Kilka przypadkowych fotek z dzisiaj I filmik - krótki bo przypadkowy ;) YouTube - MVI 0708 Quote
Panca Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 no no no..slusznych rozmiarow jest z niego psisko:diabloti: Quote
Ra_dunia Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Kochane uszyska :loveu: Rzeczywiście całkiem potężny z niego psiak...:cool3: Quote
Recommended Posts