Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ronja napisał(a):
a na zdjęciu wygląda na mało rozgarniętego:evil_lol:
no, domku pojaw się!!!!

W sumie... bardziej jak pluszowa przytulanka niż ogromny stróż :loveu:
Ja tam kocham te jego uszyska :loveu:

Posted

Chyba będzie jedyny :roll:
Emir z Zamościa ogłosił tam psiaka i momentalnie znalazł dom, a teraz mają swój kącik w Tygodniku Zamojskim.
Ja się tylko boję, że będą się zgłaszać ludzie z budą i łańcuchem, ale może zgłosi się też ktoś odpowiedni :roll:

Posted

Bądźmy dobrej myśli :roll: przecież gdzies , ktos szuka właśnie takiego psiaka. Tyle przeszedł że już mu wystarczy przykrych przeżyć i rozczarowań :shake:

Ja trzymam kciuki bardzo mocno

Posted

Miałam telefon z Oferty (Pan z Ożarowa Mazowieckiego). Tylko Pan prosił o przesłanie zdjęć MMSem, bo podobno zdjęcie jest niewyraźne.
Roan ma szansę trafić do domu z ogrodem i pełnić rolę stróża posesji :cool3:
Zdjęcia przesłałam i czekam na ew. odzew.

Posted

Murka napisał(a):
Miałam telefon z Oferty (Pan z Ożarowa Mazowieckiego). Tylko Pan prosił o przesłanie zdjęć MMSem, bo podobno zdjęcie jest niewyraźne.
Roan ma szansę trafić do domu z ogrodem i pełnić rolę stróża posesji :cool3:
Zdjęcia przesłałam i czekam na ew. odzew.

byłoby fajnie!!!
Ożarów jest niedaleko mnie!!!
mogę sprawdzić domek, jakby pan był zdecydowany

Posted

Odezwał się jeszcze jeden Pan, ale jakiś znerwicowany i totalnie niedoświadczony. Szuka ostrego psa do... bloku! Długo z nim TZ rozmawiał by mu wyperswadować, że jużak (!) się do bloku nie nadaje :cool1: a amstaffy i bullteriery przeważnie najbardziej groźne są wobec innych zwierząt...

Posted

Ten poprzedni dom się do mnie odezwał, tamten Pan z Ożarowa to rodzina, właściwi ludzie mieszkają w Grójcu.
Są zainteresowani adopcją Roana. Zgadzają się na wizytę przedadopcyjną.
esperanza pliss zadzwoń do mnie to podam Ci namiary na Pana, zapodziałam telefon do Ciebie :oops:

Posted

Ja pitole..... :loveu:
Widziałam Grzybka na dogo na samym początku jak miał założony watek. Potem mi zniknął z oczu i teraz na niego trafiłam przez przypadek!

Piękny, wspaniały pies i cudowni ludzie, których los postawił na jego drodze!!!

I niech mi ludzie przestaną przepraszam, pieprzyć, że takie psy jak on powinny być usypiane..... Dzisiaj miałam właśnie taki telefon od znajomej... :angryy:

Posted

Cieszę się, że jest odzew na głoszenie z Oferty. Nie kupiłam jej dzisiaj i nie wiem, czy faktycznie zdjęcie było niewyraźne, czy może akurat ten Pan dostał taki felerny egzemplarz pisma.
Trzymam mocno kciuki, żeby trafili się fajni ludzie dla Roanka.

Posted

Coś ostatnio ludzie mają tendencję do rozmyślania się :angryy:
Mam nadzieję, że się ktoś odpowiedni zgłosi z Kroniki...

Przyszła wpłata 30 zł - od Doroty ;)

Posted

Może to i lepiej, że się rozmyślają przed, a nie po. Roan po tak długim czasie poszukiwania domu powinien trafić tam, gdzie na pewno go będa chcieli i kochali, a nie gdziebądź, do stróżowania, jako tańsza wersja alarmu. Zasługuje na kochający dom, prawda?
Błagam, nie wydawajcie go gdziekowliek.