Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wieści na temat domu dla Roana jeszcze nie mam. A tymczasem robię rozliczenie, bo mija dzis kolejne 30 dni jego pobytu u nas:

Stan finansowy z 25 sierpnia wynosił - 225,50 zł.
Wpłaty:

100 zł Ra_dunia
10 zł Szpilka23 (bazarek fony)
415 zł Stowarzyszenie na Rzecz Bezpańskich Zwierząt "Niczyje"
80 zł fona (od Dorotki)
Razem: 379,50 zł

Koszty:
300 zł hotelowanie
30 zł Advocate (druga dawka)
60 zł karma 10 kg
58 zł karma 8 kg
Razem: 448 zł

379,50 zł (wpłaty) - 448 zł (koszty) = - 68,50 zł
Stan finansowy na dzień 24 wrzesień wynosi -68,50 zł.

Posted

ja też mam wstepnie zainteresowany dom adopcją Grzybka, ale państwo wyjeżdzają 1 listopada na 2 tyg i rozważają adopcję po powrocie. Murko, jeżeli pani się odezwie do mnie, a Grzybek nadal bedzie u Ciebie, przekażę Twój nr tej pani, dobrze?
Pani ma upatrzonego psa ze schroniska w swojej okolicy, ma niewidomego kota i Grzybek miałby dołączyć do tej rodziny. Czy dołączy, zobaczymy

Posted

Byłoby super...Tylko... martwi mnie ten kotuch... :roll:
Niewidomy nie miałby szans z Roanem. Chyba, że byłby zupełnie izolowany od terenu psów. No i ten drugi psiak - jeśli samczyk - musiałby być mały i ugodowy, bo ze średnim/dużym nie gwarantuję zgody.
Telefon oczywiście przekaż.

Ja mam cichą nadzieję, że Roan wyemigruje od nas wcześniej... :roll:

Posted

Murka napisał(a):
Byłoby super...Tylko... martwi mnie ten kotuch... :roll:
Niewidomy nie miałby szans z Roanem. Chyba, że byłby zupełnie izolowany od terenu psów. No i ten drugi psiak - jeśli samczyk - musiałby być mały i ugodowy, bo ze średnim/dużym nie gwarantuję zgody.
Telefon oczywiście przekaż.

Ja mam cichą nadzieję, że Roan wyemigruje od nas wcześniej... :roll:

jakies wiesci od znajomej ...? :roll:

Posted

Znajoma się nie odzywa, więc podejrzewam, że z domku nici :-( Postaram się dzisiaj dowiedzieć konkretnie co i jak.

Parę dni temu elektryk był u nas i podziwiał Roana, który właśnie był na wybiegu. Coś tam zapytał pod kierunkiem przygarnięcia go, ale jak znam życie to też nic z tego nie wyjdzie...

Posted

Dzisiaj dzwoniła pani w sprawie Roana, ale pierwsze pytanie było o wiek i niestety stwierdziła, że 5 letni pies to się do nich szybko nie przyzwyczai , że szukają psa do roku :-( Nie pomogło moje zapewnienie, że Roan jest bardzo zrównoważony i do nas przyzwyczaił się szybko.

Ale nie ma co żałować, bo pani była jakaś taka.... :cool1: