pasja Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Murko, przekażę Jej telefon do Ciebie. Na pewno masz kontakt z Osobami, które decydują o losie Roana. Skontaktuj Ich proszę, ze sobą. Ponieważ nikt się nie odzywa do tej pory, nie mogę ja tego zrobic. Od jutra przez ok. 10 dni nie będę miała dostępu do Internetu, a dobrze byłoby wykorzystac tę szansę. Na pw wysyłam Ci na wszelki wypadek numer swojego telefonu. Quote
ronja Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Roan czeka od dawna na dom, więc jeśli jest szansa, to oczywiście, że nie mozna jej zaprzepaścić. mam nadzieje, ze ta pani odezwie się do Murki. pasja, wielkie dzięki Murko jest też prośba od wstepnie chętnego domu na test z dziećmi. Dzieci jest trójka (są dosyć głosne) i są małe - wg mnie raczej Roan by się nie nadawał do dzieci, ale jeśli możesz to sprawdzic, byłoby super Quote
pasja Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 korzystam, z ostatnich chwil przed wyjazdem, z netu - już przekazałam Gosi namiary na Ciebie Murko. Gdyby były jakieś zawiłości organizacyjne, dzwoń do mnie na numer, który Ci przesłałam. Roan spałby w domu, nie w budzie, czy nie jest to przeszkodą?:placz: Quote
pasja Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 ronja napisał(a): pasja, wielkie dzięki Ronja, - pozdrawiam. Uśmiechniemy się od ucha do ucha, jak już Roan zamknie za sobą furtkę:) Quote
Szerman Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Też myślę że do dzieci ( zwłaszcza małych) roan się nie nadaje. kontakt z dziećmi miał, na piski i bieganie nie reaguje, ale lubi bronić kojca i miski, mogłby dziecko mocno nastraszyć albo ostrzegawczo capnąć. Quote
esperanza Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Trzymam kciuki, by ten domek wypalił. Szerman, Murka, czy jakieś wpłaty na Roana dotarły? Jeśli nie, prześlę brakującą kwotę z pieniędzy zgromadzonych podczas imprez plenerowych w W-wie. Nazywamy się Stowarzyszenie na rzecz Bezpańskich Zwierząt "Niczyje" :p Quote
Murka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Niestety żadne wpłaty na Roana nie wpłynęły :-( Ra_dunia wpłaciła na pieski hotelikowe 100 zł, sumę tę przeznaczam na Roana. pasja, spanie w domy niby nie jest przeszkodą :roll: ale nie wiem jak Roan się będzie w domu zachowywał i czy będzie w stanie utrzymać czystość. W najgorszym razie Gosia wyeksmituje go do ogrodu ;) Quote
Murka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Gosia się nie odzywa :shake: A wiecie... Roan już nie jest tak ściśle związany ze swoim kojcem ;) Już pewnie zwiedza cały ogród. Kojec jednak bardzo lubi i zawsze chętnie tam wchodzi, nie trzeba go wcale o to prosić :cool3: Karma się skończyła, jutro dokupimy. Myślę, że spokojnie możemy sobie dać spokój z Trovetem. Quote
Murka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Na Roana wpłynęło 10 zł od Szpilki23 z bazarku fony ;) esperanza, w tej chwili i tak jesteśmy na minusie z Roanem, więc każda wpłata mile widziana ;) Quote
Ra_dunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Roaniku śliczny fajnie by było jakbyś miał swój domek... Quote
Murka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Roan się przypomina ;) Czeszemy się na raty, bo Roan nie przepada specjalnie za tego typu zabiegami ;) Quote
Ra_dunia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Właśnie tak mi się wydawało, że z jednej strony Roanik jakoś tak bardziej wyczesany niż z drugiej :) Ach te uszyska :D Quote
idusiek Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 byłoby super gdyby Roan znalazł w końcu domek, czeka tak długoooo..:roll: Quote
Ra_dunia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Roaniku - przecież już taki śliczny piesek z Ciebie :) czas do domku uszatku :) Quote
beam6 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Przepraszam za offa ale sprawa jest na wagę życia :shake: - jedna z naszych podopiecznych odrzuca 6 dniowego szczeniora, może ktoś z Was będzie miał jakiś pomysł jak pomóc. Szukamy mamki - szczenior jest w Otwocku a wątek tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showth...9#post10854909 Quote
Ra_dunia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Roan wciąz czeka na kochający dom... Quote
Murka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Wpłynęło dzisiaj 415 zł na Roana ze Stowarzyszenia na rzecz Bezpańskich Zwierząt "Niczyje" :multi: A Roan coraz częściej zostawia w misce jedzonko :razz: Chyba się wreszcie najada :p Quote
idusiek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 a co z tym domkiem co mu sie szykował ?:roll: Jest jakas odpowiedz? Quote
Ra_dunia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Roaniku - pokazuj się wszystkim z wieczora :) Quote
Murka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 idusiek napisał(a):a co z tym domkiem co mu sie szykował ?:roll: Jest jakas odpowiedz? Niestety nikt się z nami nie kontaktował :-( Quote
Ra_dunia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Może dzisiaj ktoś zadzwoni... Roanik taki piękny... Quote
Ulka18 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Plakaciki wydrukowane. Moze dzieki nim uda sie znalezc dom. Quote
Ra_dunia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Taki piękny pies i nikt go nie chce :( Quote
Recommended Posts