Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Murko, przekażę Jej telefon do Ciebie. Na pewno masz kontakt z Osobami, które decydują o losie Roana.
Skontaktuj Ich proszę, ze sobą.
Ponieważ nikt się nie odzywa do tej pory, nie mogę ja tego zrobic.
Od jutra przez ok. 10 dni nie będę miała dostępu do Internetu, a dobrze byłoby wykorzystac tę szansę.
Na pw wysyłam Ci na wszelki wypadek numer swojego telefonu.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Roan czeka od dawna na dom, więc jeśli jest szansa, to oczywiście, że nie mozna jej zaprzepaścić. mam nadzieje, ze ta pani odezwie się do Murki. pasja, wielkie dzięki
Murko jest też prośba od wstepnie chętnego domu na test z dziećmi. Dzieci jest trójka (są dosyć głosne) i są małe - wg mnie raczej Roan by się nie nadawał do dzieci, ale jeśli możesz to sprawdzic, byłoby super

Posted

korzystam, z ostatnich chwil przed wyjazdem, z netu - już przekazałam Gosi namiary na Ciebie Murko.

Gdyby były jakieś zawiłości organizacyjne, dzwoń do mnie na numer, który Ci przesłałam.

Roan spałby w domu, nie w budzie, czy nie jest to przeszkodą?:placz:

Posted

Też myślę że do dzieci ( zwłaszcza małych) roan się nie nadaje. kontakt z dziećmi miał, na piski i bieganie nie reaguje, ale lubi bronić kojca i miski, mogłby dziecko mocno nastraszyć albo ostrzegawczo capnąć.

Posted

Trzymam kciuki, by ten domek wypalił.
Szerman, Murka, czy jakieś wpłaty na Roana dotarły?
Jeśli nie, prześlę brakującą kwotę z pieniędzy zgromadzonych podczas imprez plenerowych w W-wie.
Nazywamy się Stowarzyszenie na rzecz Bezpańskich Zwierząt "Niczyje" :p

Posted

Niestety żadne wpłaty na Roana nie wpłynęły :-(

Ra_dunia wpłaciła na pieski hotelikowe 100 zł, sumę tę przeznaczam na Roana.

pasja, spanie w domy niby nie jest przeszkodą :roll: ale nie wiem jak Roan się będzie w domu zachowywał i czy będzie w stanie utrzymać czystość. W najgorszym razie Gosia wyeksmituje go do ogrodu ;)

Posted

Gosia się nie odzywa :shake:

A wiecie... Roan już nie jest tak ściśle związany ze swoim kojcem ;) Już pewnie zwiedza cały ogród. Kojec jednak bardzo lubi i zawsze chętnie tam wchodzi, nie trzeba go wcale o to prosić :cool3:

Karma się skończyła, jutro dokupimy. Myślę, że spokojnie możemy sobie dać spokój z Trovetem.

Posted

Wpłynęło dzisiaj 415 zł na Roana ze Stowarzyszenia na rzecz Bezpańskich Zwierząt "Niczyje" :multi:

A Roan coraz częściej zostawia w misce jedzonko :razz:
Chyba się wreszcie najada :p