ronja Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 no lubię:razz: głównie kulawce i ślepaczki i staruszki Grzybek nie wpisuje się w moje towarzystwo:eviltong: chcociaż Karmelek też mial na początku schizę - drapał się obsesyjnie... Autystycznego psa jeszcze nie przerabialam:roll: Quote
Neris Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Doszły breloczki z bazarku, dziękuję!! I koralik też piękny. A kapelusik to na jamnika akurat...:evil_lol: Quote
LittleMy Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 to dobrze, ze pani sie taka znalazla, szkoda oczywiscie, ze nie caly domek, a tylko pomoc finansowa, ale i tak ma Grzybek szczescie :) Quote
Wilejkaros Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Ronja, no, nie oszukujmy się, taki widocznie Twój urok i Twoich psiurów ;) Pamiętaj, Kochana, żeby w akcie notarialnym widniało Twoje nazwisko na wypadek, gdyby Bartek miał dość... Hehehehe Żartuję! Wspaniała jesteś, że tym Bidom pomagasz!!!! Quote
hop! Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Neris napisał(a):Doszły breloczki z bazarku, dziękuję!! I koralik też piękny. A kapelusik to na jamnika akurat...:evil_lol: Ogromnie cieszę, że doszły. Pieniążki też dotarły i przelałam je dzisiaj razem z Luckowymi na konto "Niczyje". Quote
hop! Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 To fajnie, że znalazł się ktoś, kto chce miesięcznie dawać trzy stówy na Grzybka - można opłacić 12 dób hotelowych. Pani Jadwiga oprócz hotelu i szkoleń prowadzi hodowlę psów rasowych. Domyślam się, że nie ma zbyt wiele czasu dla Grzybka - raczej robi to, co powinna w ramach tych 25 zł dziennie. Wydaje mi się, że to za mało, żeby Grzybek poczuł więź z człowiekiem. Ale może się mylę? Napisz ronja jak to wygląda w rzeczywistości. Quote
ronja Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 hop! nie wiem jak jest tam na co dzień. p. Jadwiga ma swoje psy, ma hotelowe psy. o Grzybka dba na pewno, a czy z nim pracuje - nie wiem, pewnie nie ma tyle czasu. prosiłam, by go trochę poszkoliła. najlepiej jakby Grzyb znalazł dom swój wlasny... Quote
fona Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Ronja, dziekuje Ci za Grzybka, porównianie zdjec w 1. poście wyciska lzy. Chacialabym podarowac Grzybkowi chociaz jedna dobę hotelową, a mam nadzieję, że więcej - wystawie bazarek :) Quote
ronja Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 bardzo, bardzo dziękuję - LittleMy i Fonka Quote
jestem_wredna Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Czy Grzybek nadal potrzebuje funduszy? Mogę zmajstrować jakąś aukcję na allegro. Quote
ronja Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 potrzebuje, pewnie. za miesiąc czekają go badania wątrobowe. jednak aukcja cegielkowa raczej nie wchodzi w grę. Grzyb jest wystawiany z konta stowarzyszenia i aukcja cegiełkowa osoby prywatnej może dla kogoś wyglądać średnio uczciwie. aukcje cegiełkowe są niezgodne z regulaminem allegro, a my jako stowarzyszenie nie możemy pozwolić sobie na zawieszenie konta i brak wiarygodności... Quote
jestem_wredna Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 To nie ma być aukcja cegiełkowa. Wystawię na aukcji maskotkę, tyle że zysk pójdzie na Grzybka. To chyba w końcu niczyja sprawa co zrobię z pieniędzmi po aukcji. Czy z tym też coś jest nie tak? Mogę chyba sprzedać pluszaka i napisać, że zysk idzie na psiaka, prawda? Quote
ronja Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 tak, możesz. to niczyja sprawa co zrobisz z pieniędzmi po aukcji Quote
jestem_wredna Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Super! Jutro aukcja powinna być gotowa. Quote
fona Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Nie, nie mozna napisac, ze zysk idzie na psiaka, to wbrew regulaminowi niestety Quote
hop! Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 ronja napisał(a):jestem wredna, dzięki Dlaczego jesteś wredna?:evil_lol: Quote
ronja Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 hop! napisał(a):Dlaczego jesteś wredna?:evil_lol: :roll: ;);););););) Quote
jestem_wredna Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 fona napisał(a):Nie, nie mozna napisac, ze zysk idzie na psiaka, to wbrew regulaminowi niestety Serio nie moge? Dlaczego? To nie moja sprawa? Quote
fona Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Wedlug regulaminu to wlasnie Twoja sprawa, co zrobisz z pieniedzmi, nie mozna informowac, na co zostana przeznaczone, konktretnie ze na szlachetny cel, bo to amnipulacja przeczytaj regulamin jesli zysk idzie na konto fundacji bezposrednio, to chyba mozna Quote
ronja Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Grzybek miał szansę wystąpić w tv - ale nie mam jak go dowieźć do tv na 5 rano w środę, wobec tego zrezygnowałam:( Quote
esperanza Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Na 5 :-o To co to za program miał być? Quote
ronja Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 chyba pytanie na sniadanie od 6 rano Quote
Recommended Posts