ronja Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Uszyska mu zachodzą na siebie:loveu: Quote
ronja Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 :Rose:Aga i Krzyś - strasznie Wam dziękuję za transport do Grzybka. to był dla mnie ważny dzien, ogromnie się cieszę, że moglam zobaczyć Grzybka. Iguska - Tobie też wielkie dzieki za wszystko Quote
diana79 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 ale on wyładniał :loveu: jest prześliczny :loveu: taka metamorfoza :crazyeye: :multi: Quote
Jagoda09 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Zgadzam się. :loveu: Zupełnie inny pies. Quote
lika Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Faktycznie, dobrze mu robi pobyt w hotelu, widoczne są efekty leczenia, a dobre fluidy, które mu wysyła ronja spowodowały, że złagodniał. Quote
Yorija Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Możecie napisać w pierwszym poście dużo o nim? Ile ma lat, jak toleruje inne zwierzaki i co by musiał wiedzieć właściciel? Jak leczyć co leczyć? Ta mordka nie daje mi spokoju - muszę nią podręczyć znajomych. Przepraszam, ale trochę mi czasu brakuje żeby sklecić to sobie z całego wątku. Wiem już że to alergia nie grzyb a tak jest w pierwszym poście - może by to zmienić w treści a nie w tytule całego wątku to może by ktoś się nie zraził jeśli przeczyta. Dzięki Quote
ronja Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 po południu napisze wszystko w I poście:) Quote
Aga i Krzyś Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Kochane, ja to byłam w szoku, jak go zobaczyłam:crazyeye: Ten pies jest przepiękny - takich uszu to nigdy nie widziałam:lol: Poza tym, on wygląda jak szczeniak, serio... Na oko bym mu ze 2 lata (po zachowaniu) dała! Troszkę jest rozkojarzony, biega, wącha, szuka smakołyków wszędzie, ale jak już uda się skupić jego uwagę na moment, to mizianki lubi bardzo, nawet buziaka dostałam:loveu: Będzie z niego piękny psior, jak sie troszkę przywyczai, że micha NA PEWNO będzie codziennie, jak mu się sierść do końca odbuduje (choć jest już i tak o niebo lepiej) - idealny, ja bym go brała od razu. Ma w sobie coś wyjątkowego, musi się znaleźć domek dla niego! (nawet mi sie zrymowało:diabloti:) Quote
agusiazet Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Niesamowita przemiana - to już niedługo będzie psi mister!!! Quote
*zaba* Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 A ja bym bardzo prosila o niepodmienianie psow! Grzybie,jestes poprostu PIEKNY! Quote
Alpina Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 *zaba* jaki Grzyb - przecież to Roan a Ty ciągle Grzyb...:lol: Popraw się ciotko ;) Quote
LittleMy Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 no przystojniak z niego teraz ! :loveu: Quote
ronja Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 a ja jak patrzę na jego zdjęcia, to mi się płakać chce - ten pies zaczął żyć!!Chyba pierwszy raz w życiu ktoś o niego dba. Mam tylko nadzieję, że znajdzie się dobry dom dla niego z doświadczonym właścicielem. i jeszcze- bo zapomniałam napisac - Grzybek vel Roan na razie zupełnie nie reaguje na inne psy, ktore są w kojcach. biega, szuka jedzenia, węszy. Raz wystartował do pana, który z nienacka podszedł d obramy. I jeszcze powarkuje na mężczyzn... Quote
weszka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Niesamowita zmiana! Jest śliczny! Ciotki - dobra robota! Quote
ronja Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 to przede wszystkim zasługa p. Jadwigi z hotelu Quote
weszka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 ronja napisał(a):to przede wszystkim zasługa p. Jadwigi z hotelu No to też przecież psia ciotka :) Ciotka na medal! Quote
*zaba* Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Alpina napisał(a):*zaba* jaki Grzyb - przecież to Roan a Ty ciągle Grzyb...:lol: Popraw się ciotko ;) :oops::oops::oops: Quote
ronja Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 a dla mnie to on zawsze będzie Grzybowym Grzybem Quote
jayo Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Gdybym nie widziala go na zywo w schronie, nie uwierzylabym.... Przemiana niesamowita ! Ciotki, Roan winien Wam wdziecznosc do konca swiata i dluzej :loveu: Quote
Tola Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Zdjecia Grzybka super, to teraz inny pies:loveu: Jestem pod wrażeniem:loveu: Brawo dziewczyny:multi: Quote
Recommended Posts