Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:Rose:Aga i Krzyś - strasznie Wam dziękuję za transport do Grzybka. to był dla mnie ważny dzien, ogromnie się cieszę, że moglam zobaczyć Grzybka.
Iguska - Tobie też wielkie dzieki za wszystko

Posted

Możecie napisać w pierwszym poście dużo o nim? Ile ma lat, jak toleruje inne zwierzaki i co by musiał wiedzieć właściciel? Jak leczyć co leczyć? Ta mordka nie daje mi spokoju - muszę nią podręczyć znajomych. Przepraszam, ale trochę mi czasu brakuje żeby sklecić to sobie z całego wątku.
Wiem już że to alergia nie grzyb a tak jest w pierwszym poście - może by to zmienić w treści a nie w tytule całego wątku to może by ktoś się nie zraził jeśli przeczyta.
Dzięki

Posted

Kochane, ja to byłam w szoku, jak go zobaczyłam:crazyeye: Ten pies jest przepiękny - takich uszu to nigdy nie widziałam:lol:
Poza tym, on wygląda jak szczeniak, serio... Na oko bym mu ze 2 lata (po zachowaniu) dała! Troszkę jest rozkojarzony, biega, wącha, szuka smakołyków wszędzie, ale jak już uda się skupić jego uwagę na moment, to mizianki lubi bardzo, nawet buziaka dostałam:loveu:
Będzie z niego piękny psior, jak sie troszkę przywyczai, że micha NA PEWNO będzie codziennie, jak mu się sierść do końca odbuduje (choć jest już i tak o niebo lepiej) - idealny, ja bym go brała od razu. Ma w sobie coś wyjątkowego, musi się znaleźć domek dla niego! (nawet mi sie zrymowało:diabloti:)

Posted

a ja jak patrzę na jego zdjęcia, to mi się płakać chce - ten pies zaczął żyć!!Chyba pierwszy raz w życiu ktoś o niego dba. Mam tylko nadzieję, że znajdzie się dobry dom dla niego z doświadczonym właścicielem.

i jeszcze- bo zapomniałam napisac - Grzybek vel Roan na razie zupełnie nie reaguje na inne psy, ktore są w kojcach. biega, szuka jedzenia, węszy. Raz wystartował do pana, który z nienacka podszedł d obramy. I jeszcze powarkuje na mężczyzn...

Posted

Gdybym nie widziala go na zywo w schronie, nie uwierzylabym....
Przemiana niesamowita !
Ciotki, Roan winien Wam wdziecznosc do konca swiata i dluzej :loveu: