KingaW Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Biedny psiak. Szlag mnie trafia. że tylu chodzi patafianów po świecie, zdrowych jak byki, jakiś pijusów obfajdanych, a biedne psiny tak cierpią. Za nic. Bez powodu. Dzisiaj mam kiepski dzień. Brave wczoraj odgryzł Bartusiowi kawałek futerka, skóry i mięcha.... :placz: Quote
Aga i Krzyś Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Jeśli się nic nie pokręci, to jedziemy do Grzybowego w przyszłą sobotę. Mnie się udało skłonić zaprzyjaźnionego pana od karmy na cenę 210zł za 14 kg. Myślę, że taniej już będzie ciężko znaleźć, ale gdyby ktoś miał jakieś specjalne chody gdzieś:razz: ..., to dajcie znać. Karmę będę zamawiać pewnie koło środy. Quote
bigos Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 ronja napisał(a):Bigos, bardzo dziekuję za bazarek!!!!! w ogóle dziekuję, ze jeszcze tu zaglądacie pewnie! cały czas śledze temat Quote
*zaba* Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Oj Grzybie,Grzybie i co z toba bedzie? Quote
uryssa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 ja się zorientuje ile bym musiała zapłacić za tą karmę. Może cos sie uda taniej :roll: Quote
lika Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 *zaba* napisał(a):Oj Grzybie,Grzybie i co z toba bedzie? Znając dobrą organizację ronji i jej wielkie serce, wiadomo, że dobrze będzie. ;) Quote
ronja Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 lika, nie zapominaj jeszcze o przesladującym mnie pechu... Quote
lika Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Pechowy okres już się zakończył. Teraz czeka Cię dobry okres. Jednym słowem dobrze będzie. ;) Quote
hop! Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Oj! ronja chyba masz nie najlepsze samopoczucie... Może napisz jaki jest orientacyjny koszt miesięcznego utrzymania Grzybka (hotel, leczenie, karma) i jak wyglądają w tej chwili fundusze? O wydatkach trzeba przypominać.;) Quote
uryssa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 ronja - trzymam tu mocno kciuki. Widziałam nowe zdjęcia Grzybka, to taki piękny pies. Roześlę, może ktoś zakocha się w nim. hop! - dobry pomysł z tymi kosztami, ja jeszcze tez pokombinuję jak zebrać pieniążki. Niestety karma kosztuje dużo. Postaram się zebrać e-beaglaków żeby się dorzucili. Quote
ronja Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 pieniądze zebrane na dzień dzisiejszy na Grzyba (łącznie z bazarkami i z allegro) to 1217zł wydatki: 648zł - lecznica 36zł - kaganiec 18,50zł - obroża 1,50 zł - adresówka 53zł - leki 225zł - karma Aga i Krzyś zamówią tańszą karmę royal Hepatic za 210zl, z czego 50zl sami dołożą:loveu: doba hotelowa to 25zł Grzybka czeka jeszcze kontrola w lecznicy - pewnie dobę zostanie Quote
Tola Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Grzybek, trzymaj sie chłopcze! Będzie dobrze! Quote
KingaW Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Ronja, jakby co to mam jeszcze jakeiś filmy DVD, kosmetyki... Jeśli byś miała wolne moce pzrerobowe -bazarkowe to daj znać. Podeślę Ci fotki i opisy. Pewnie kilka groszy by wpadło. Quote
ronja Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 dzieki, na razie wykańczam rzeczy ludwy na Bartka i Korę - za dużo bazarków nie dam rady objąć. jak skończę z ludwowymi rzeczami, odezwę się Quote
KingaW Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 O.K. Dzięki za bazarki Bartunia. Bo Bartunio też kasiory potrzebuje bo mu trzeba teraz intestinala albo/i High Calorie kupować... A to wydatek jakiś 18 zł dziennie (powinien 3 puszki High Calorie jeść, a w lecznicy są te puszki, czy raczej puszeczki po 6 zeta...). Wetak powiedziała, że sam kurczak z ryzem ma za mało witamin i tych wszystkich makro i mikro - elementów. Pytałaś kiedyś o te kubki z psami myśliwskimi - sklepiku, w którym je kupiłam już od dawna nie ma...:shake: Quote
Czarodziejka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Może jakieś witaminki powinien dostawać do jedzenia? Quote
Brucio Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 skoro sie okazalo , ze Grzybcio nie ma grzybicy, to moge poprawic napisy na banerkach (no chyba ze wolicie zeby tak zostalo;)) Quote
Aga i Krzyś Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Ale dalej pewnie wygląda jak nie przymierzając Grzybek:cool3: Obcykamy go w sobotę, żeby się chłopiec sensownie do ewentualnej adopcji prezentował. Ronja, czy on ma swoje posłanie jakieś sensowne? Pytam, bo mamy nowiutką kanapę rozm XL, kupioną dla draga, 120x90cm chyba - dla Draga jest niestety za mała:crazyeye:więc możemy ją Grzybowi zawieźć, a naszemu to chyba kuźwa na wymiar uszyjemy:eviltong: Co do witaminek, myślę, że ich nie ma co dawać - on ma świetnie zbilansowaną karmę, tam już są witaminki, jak się troszkę odbije to można podać preparat na sierść, ale póki wątroba tak średnio się ma, chyba nie ma sensu jej obciążać... PS Ronja, jak będziesz uruchamiać nowy bazarek daj mi znać, dołożę parę kosmetyków, i coś tam jeszcze + zdjęcia Quote
ronja Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 dzięki:loveu: a wczoraj ktoś wpłacił na Grzyba 200zł:multi: - nie wiem kto. jeśli to ktoś z dogo, to bardzo dziękuję Aga i Krzyś, podajcie nr konta, to przeleję za karmę dla Grzybka. co do posłania - to na pewno się przyda. dziekuję!!!!1 Brucio, jeśli możesz, to popraw banerek:p Quote
Aga i Krzyś Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 200zł?:crazyeye: Toż ten ktoś żywcem do nieba pójdzie!:multi: Cudownie! Skoro Grzybowy ma takich darczyńców, to po prostu musi być dobrze!!!:pNumer zaraz podeślę Quote
ronja Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 dobra, ja teraz zmykam na zajęcia, wieczorem zrobię przelew Quote
Brucio Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 poprawione banerki, mam nadzieje , ze dobrze ,jak nie to poprawie jeszcze raz. Quote
Recommended Posts