Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z naszej małej aukcji na e-beaglowym zlocie podzieliliśmy pieniążki pomiędzy potrzebujące zwierzaki i tym samym do fundacji Niczyje trafi 80 zł. 40 zł na Roanka i 40 zł na Bartka. Z zakupu poduś przeze mnie 50 zł oraz 2 podusie przyjaciół z e-beagle.
Dodatkowo 50 zł ze sprzedaży pierścionka. ;)
Roanku - wszystkiego dobrego :* Też szukam dla Ciebie domku.

Posted

[quote name='lika']Przydałoby się kupić mu lepszą karmę, dla psów z problemami skórnymi. Patrzyłam w sklepie internetowym kuchniapupila.pl 10 kg worek Royala kosztuje 189 zł, a Specific Dog Skin & Joint Support 78 zł za 3,5 kg.[/quote]

Jako Stowarzyszenie NICZYJE mozemy kupowac karme Specyfic po cenach hurtowych w Multivecie na Gagarina. Dopoki Fela nie podisze umowy z PolyPharmem - dystrybutorem Specyfic, mozemy tam kupowac.
Za worek Specyfic Food Allergy management CDD 15 kg placilam tam 190 zl, a na miescie kosztuje od 280 zl, w animalii nawet 300, mimo, ze to firma internetowa.
Moze kupimy mu Bento ? w Arze kosztuje chyba 145, w przyszlym tygodniu tam bede wiec moge kupic.
Do schronu, tez moglabym pojechac i sfotografowac psiaki, mam samochod, wiec z kims moge jechac - osobiscie sama nigdy tam nie bylam...

Jakby co, to prosze o pw.

Posted

Grzybek ma zalecenie na razie tylko royal Heptic. żadna inna karma nie wchodzi w grę.
Grzybek jest w budach michalowskich. Karmę trzeba zawieźć już, a ja jestem wyłączona z zycia przez najbliżesz 2 weekendy, w tygodniu też nie mam kiedy.

Posted

ja mam kasę na karmę dla Grzybka, mogę za nią zapłacić i bylaby gdzieś do odebrania. niestety mam pokomplikowaną sytuację życiową i nie mam nawet jak tej karmy podwieżć komuś. wiem, ze p. Jadwiga bywa w Warszawie i mozna z nią umówić się na przekazanie karmy w warszawie, ale ja tego fizycznie nie jestem w stanie zrobić:(