diana79 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 może jakaś inna klinika sie dla niego znajdzie? biedactwo :-( Quote
agusiazet Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Ronja, no i co z tym fantem, zwanym Grzybkiem, zrobić? Quote
GrubbaRybba Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Dziewczyny, jak można pomóc psiakowi? Na tymczas nie mogę go niestety wziąć, ale może jakaś składka? Czy wiadomo już, gdzie trafi Grzybek? Czy do SGGW? Quote
ronja Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 nie wiem co z nim zrobić. chyba nie mamy wyjścia, tylko sggw zostaje. tylko kto go przywiezie? ja napisalam w tytule, fizycznie nie dam rady go dogladać na sggw Quote
*zaba* Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Grzybku,zeby tych nocy w schronie bylo jak najmniej. Quote
oktawia6 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 a może na wątku transportowym to napisac?:roll: tylko potrzebny jest duży transporte dla niego-to bezwględny warunek bezpieczeństwa-gdyby ktoś po nim w aucie wiózł zdrowego psa. potem coś na bazrku mogłabym wystawic dla niego-można go "podwiescic" pod AFN-tylko z GreenEvil ustalic szczegóły i przede wszystkim upewnic się, że jest miejsce na oddziale zakaźnym a jak nie kiedy w najbliższym czasie będzie wolne:roll: Quote
ronja Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 być może będzie dla niego miejsce w lecznicy na Sadybie. Będę w czwartek rozmawiać z włascicielami. Pracuje tam 2 x w tyg moja wetka i miałaby na niego oko. Doba hotelowa to jakieś 40żł + leczenie... co do AFN - pisalam już, że trudno będzie się rozliczyć, bo my jako stowarzyszenie też musimy miec faktury na wychodzące pieniądze z konta Quote
agusiazet Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Bierzcie zatem rachunek oryginał i kopię!!! Quote
ronja Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 pzecież rachunek wystawiony na nasze stowarzyszenie dla AFN nic nie znaczy. AFN musi mieć rachunki na siebie, my na siebie. dlatego proszę, by wpłaty na Grzybka byly na nasze stowa Quote
agusiazet Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 No, faktycznie masz rację!! Nie pomyślałam!!! Quote
oktawia6 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='ronja'] być może będzie dla niego miejsce w lecznicy na Sadybie. Będę w czwartek rozmawiać z włascicielami. Pracuje tam 2 x w tyg moja wetka i miałaby na niego oko. Doba hotelowa to jakieś 40żł + leczenie... co do AFN - pisalam już, że trudno będzie się rozliczyć, bo my jako stowarzyszenie też musimy miec faktury na wychodzące pieniądze z konta :crazyeye: strasznie drogo! negocjuj stawkę! nie wiedziałam Ronja, że Ty też stowarzyszenie:lol: Quote
Neris Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Na SGGW 40-50 zł plus leki. Ale warunki są fatalne. Psy są osikane i nie tylko, nikt tam nie sprząta, mają jakąś jedną obrzydliwą szmatkę na której leżą. OHYDA JAK W SCHRONIE. Quote
ronja Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 no wlasnie też mi się wydawało, że ceny są porównywalne Quote
diana79 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 a ma to biedactwo zrobione allegro? :-( edit. ma, juz znalazłam a może zrobić mu allegro cegiełkowe? coś by się uzbierało na leczenie Grzybka? Quote
lika Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Jest aukcja charytatywna na jego leczenie - piekna poduszka beam6 http://www.allegro.pl/item227799278_poducha_z_psimi_lapkami_wspomoz_leczenie_grzyba.html Próba sprzedawania koszulek jako cegiełak się nie sprawdza, jak do tej pory. Trzeba jakieś cegiełki, łatwiej zbywalne. Ronja, a może breloczki lub magnesy - po imprezie Mojego Psa ich sporo zostało. Nadają się na cegiełki po 5 lub 10 zł. Quote
diana79 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 a może taką aukcję cegiełkową można by mu założyć http://allegro.pl/item226783973_szczeniak_odarty_ze_skory_sos_cegielki_na_pomoc.html tylko zamiast na AFN na Stowarzyszenie? sporo się nazbierało już dla tamtego psiaka Quote
ronja Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 ja w aukcji podałam nr naszego konta i wpłaty wpływają od róznych ludzi .sprzedały się też 3 poduszki po 25zł i ja mam z bazarków 50zł (30zł Moska, 20zł moja kolezanka). magnesy mogę wystawić, tylko, że ich nie mam Quote
lika Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Wszystkie gadżety są u Beam6. Może będzie mogła Ci podesłać ich zdjęcia, żeby zrobić aukcję. Jak skończy się aukcja to od niej odbierzesz. Ze sprzedażą zdjęci też można spróbować. Quote
ronja Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 nie lubię sprzedawać zdjęć... wolę gadzety. poduszka nr 3 już została dwukrotnie zalicytowana i przekazana do dalszej licytacji. jak na razie ona "robi" za cegiełkę... Quote
oktawia6 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 ronja napisał(a): a na sggw ile kosztuje doba? nie doba kosztuje 20 zł + leczenie oraz karma-ale tylko dla tych którzy mają jako fundacja podpisaną umowę-już od tego rou SGGW ne podpisuje umów i stawki ma inne niż dla fundcji (tak jak dla EMIR, AFN). Neris co do posłań-to prawda-sama osobiście zawoziłam materace, kołderki, ręczniki nawet poduszki powleczone poszewkami i małą budkę pikowaną dla małego psiaka wyściełaną-tak to na czym leżą jest:placz: toteż gdy psa się umieszcza najlepiej już razem z jego posłaniem:roll: Quote
haker11 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 o matko kochana co za straszny widok! W najbliższym czasie wpłacę coś na Grzybka! Trzeba wierzyć że będzie dobrze, nadzieja umiera ostatnia! Jestem pewna że Grzybek znajdzie kochający dom! Quote
ronja Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 też chciałabym być taką optymistką. szukamy transportu dla Grzyba Quote
Recommended Posts