Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem co z nim zrobić. chyba nie mamy wyjścia, tylko sggw zostaje. tylko kto go przywiezie?
ja napisalam w tytule, fizycznie nie dam rady go dogladać na sggw

Posted

a może na wątku transportowym to napisac?:roll: tylko potrzebny jest duży transporte dla niego-to bezwględny warunek bezpieczeństwa-gdyby ktoś po nim w aucie wiózł zdrowego psa.

potem coś na bazrku mogłabym wystawic dla niego-można go "podwiescic" pod AFN-tylko z GreenEvil ustalic szczegóły i przede wszystkim upewnic się, że jest miejsce na oddziale zakaźnym a jak nie kiedy w najbliższym czasie będzie wolne:roll:

Posted

być może będzie dla niego miejsce w lecznicy na Sadybie. Będę w czwartek rozmawiać z włascicielami. Pracuje tam 2 x w tyg moja wetka i miałaby na niego oko. Doba hotelowa to jakieś 40żł + leczenie...
co do AFN - pisalam już, że trudno będzie się rozliczyć, bo my jako stowarzyszenie też musimy miec faktury na wychodzące pieniądze z konta

Posted

pzecież rachunek wystawiony na nasze stowarzyszenie dla AFN nic nie znaczy. AFN musi mieć rachunki na siebie, my na siebie. dlatego proszę, by wpłaty na Grzybka byly na nasze stowa

Posted

[quote name='ronja']
być może będzie dla niego miejsce w lecznicy na Sadybie. Będę w czwartek rozmawiać z włascicielami. Pracuje tam 2 x w tyg moja wetka i miałaby na niego oko. Doba hotelowa to jakieś 40żł + leczenie...
co do AFN - pisalam już, że trudno będzie się rozliczyć, bo my jako stowarzyszenie też musimy miec faktury na wychodzące pieniądze z konta
:crazyeye: strasznie drogo! negocjuj stawkę!
nie wiedziałam Ronja, że Ty też stowarzyszenie:lol:

Posted

Na SGGW 40-50 zł plus leki. Ale warunki są fatalne. Psy są osikane i nie tylko, nikt tam nie sprząta, mają jakąś jedną obrzydliwą szmatkę na której leżą.

OHYDA JAK W SCHRONIE.

Posted

ja w aukcji podałam nr naszego konta i wpłaty wpływają od róznych ludzi .sprzedały się też 3 poduszki po 25zł i ja mam z bazarków 50zł (30zł Moska, 20zł moja kolezanka). magnesy mogę wystawić, tylko, że ich nie mam

Posted

Wszystkie gadżety są u Beam6. Może będzie mogła Ci podesłać ich zdjęcia, żeby zrobić aukcję. Jak skończy się aukcja to od niej odbierzesz. Ze sprzedażą zdjęci też można spróbować.

Posted

nie lubię sprzedawać zdjęć...
wolę gadzety.
poduszka nr 3 już została dwukrotnie zalicytowana i przekazana do dalszej licytacji. jak na razie ona "robi" za cegiełkę...

Posted

ronja napisał(a):

a na sggw ile kosztuje doba?

nie doba kosztuje 20 zł + leczenie oraz karma-ale tylko dla tych którzy mają jako fundacja podpisaną umowę-już od tego rou SGGW ne podpisuje umów i stawki ma inne niż dla fundcji (tak jak dla EMIR, AFN).
Neris co do posłań-to prawda-sama osobiście zawoziłam materace, kołderki, ręczniki nawet poduszki powleczone poszewkami i małą budkę pikowaną dla małego psiaka wyściełaną-tak to na czym leżą jest:placz: toteż gdy psa się umieszcza najlepiej już razem z jego posłaniem:roll:

Posted

o matko kochana co za straszny widok! W najbliższym czasie wpłacę coś na Grzybka!
Trzeba wierzyć że będzie dobrze, nadzieja umiera ostatnia! Jestem pewna że Grzybek znajdzie kochający dom!