Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Najważniejsze, że sa osoby zainteresowane tą osobistoscią. Ja chyba tez zaczęłam gustować w kudłatych pieskach, bo w małych gustuje od dawna :cool3:

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

TZ pozyczył mi laptopa z bezprzewodowym int. :multi:Mogę częściej wpadać na Dogo...
Z tym Japan Chin wstrzymajmy się trochę...Jak na moje oko, to on jest trochę przyduży i przydługi jak na China...Chiny to naprawdę maluchy wielkości papillona czy pomeraniana.. No, ale może tak wydaje się na zdjęciach...Moim zdaniem to już prędzej shih- Tzu i czin ....;)
Malagos kochana cioteczko dla mnie to nie sposób w nich nie gustować...
Zwłaszcza jak się ma taką słodką Majeczkę...
Ksera podaj tel. do schronu i ew. namiary na Ciebie.
Poprosiłam o pomoc w szukaniu domu AgnieszkęVisennę - to ona robiła ogłoszenia dla Kobiego i ludzie jeszcze do niej dzwonią...

Posted

irenaka napisał(a):
Gosiu!
Wy tu gadu, gadu a psiak pojechał dzisiaj do domu. Takie mam informacje.
To może jakieś latające serduszka lub diabełki powstawiacie.

DO NOWEGO DOMKU ? To super :loveu:

Posted

NAPRAWDĘ???? IRENKA CZY WIECIE GDZIE POJECHAŁ???
NAJWAŻNIEJSZE ŻE JUŻ NIE SIEDZI W SCHRONIE...
A JA TU ALARMUJĘ NIEPOŁOMICE I WSZYSTKICH ŚWIĘTYCH...JA SIĘ DOPIERO DZISIAJ O NIM DOWIEDZIAŁAM....
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :multi:
:multi::multi::multi::multi:
CZY DOMEK JAKIŚ PEWNY? BO WPADŁ MI MALUCH AŻ DO SERCA I MARTWIĘ SIĘ BARDZO .....
KOCHANY MALUTEK NIECH MU SIĘ WIEDZIE JAK NAJLEPIEJ W TYM NOWYM DOMKU
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laola:

Posted

[quote name='irenaka']Dziewczyny domek jest dobry, bo Beatka z babką rozmawiała.
A zła wiadomość jest taka, że kolejny pekińczyk siedzi na kwarantannie.
Pseudohodowla się rozpadła czy co?

Posted

Dziewczyny nie ma co panikować domek jest super rozmawiałam z pania ponieważ ja nie wiedząc że Madzia załozyła mu watek dałam jego ogłoszenie do dzisiejszej gazety krakowskiej.miałam w jego sprawie 2 tel.jedna pani jutro jest w schronisku umówiona bo ona nie koniecznie chce pomóż pekińczykowi ,a druga juz dzwoniła jak dowiedziałm się od koleżanki ,ze własnie pekińczyk jedzie do domku. Z ta pania 2 jestem umówiona wieczorkiem na telefon bo okazuje się ,że w schronisku jest na kwarantannie czarny pekińczyk tylko duzo młodszy ,bo ten ma powyżej 10 lat i ma brak siekaczy. ,Kolezanka wzieła namiary od pani co wzielła biało czarnego i 2 godziny temu z nia ropzmawiałam.Pani ma domek z ogródkiem i 3 psiaki ,a pekin jest 4.Pani bardzo sympatyczna kocha zwierzaki i jak dowiedział sie że jest taka bida w schronisku to zaraz po niego pojechała. Powiedziała ,że jest bardzo grzeczny i napewno u niej bedzie miał dobrze i zebym się nie martwiła.

Posted

Ksera!
Błagam Cię o pomoc. Nie wiem co się stało dzisiaj z tymi pekińczykami ale właśnie w tej chwili dzwoniła dziewczyna, że jest następny podrzucony pekińczyk u jej starszej matki. Nie może tam zostać, może będziesz mogla pomóc bo ten pewnie też trafi do schroniska!!!!!
Podaję kontakt do tej dziewczyny : 607-262-108
Do mnie: 500-18-19-20
Ratujcie, przecież to nie są psy do schroniska!!!
Jasny gwint, żaden pies nie jest to schroniska!!!!

Posted

Jeśli przez Beatkę była ta adopcja to jestem w pełni spokojna....
Dziękuję kochana Beatko - dobry duszku wszystkich psich bid...
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Irenka o Boże...:(

Posted

Pani Ania powiedziała mi własnie, że mama ma bardzo zazdrosnego psa i nie może tam zostać, ale prosiłam, aby przetrzymała pieska i zgodziła się.
Dzwonili również do schroniska i ma do nich ktoś przyjechać i sprawdzić czy to nie ich. Jutro mnie nie ma na dogo, ale Pani Ania obiecała zadzwonić do mnie z informacjami.

Posted

[quote name='irenaka']
Ksera!
Błagam Cię o pomoc. Nie wiem co się stało dzisiaj z tymi pekińczykami ale właśnie w tej chwili dzwoniła dziewczyna, że jest następny podrzucony pekińczyk u jej starszej matki. Nie może tam zostać, może będziesz mogla pomóc bo ten pewnie też trafi do schroniska!!!!!
Podaję kontakt do tej dziewczyny : 607-262-108
Do mnie: 500-18-19-20
Ratujcie, przecież to nie są psy do schroniska!!!
Jasny gwint, żaden pies nie jest to schroniska!!!!

a telefony są-można się dowiedziec:mad: -ja Cię muszę porządnie wychłostac MamaDorotai ktoś niech powie, że ładne i pekinki to wszystko pięknie-nie nic bardziej mylnego!!! zazwyczaj suczki ujeżdżane co 6 mies a cóż psy...mamy przykłąd Bambuś bity z buta, inny Pekinek oddany do schroniska po 10 latach-ban siedzi w pace, słodka Gagatka-która w największe mrozy........zginęła ze schroniska, mogę dalej podawac przykłady....

Posted

Jak się dowiedziałam, że psiak ma dom wzięłam 3 maleńkie kociaki z ulicy na tymczas, psiaka już nie zmieszczę, pokój na razie mam zajęty.

Posted

Madziu ,a dzisiaj się dowiedziałam ,że w krakowskim schronisku są dwa pekińczyki ,jeden rudy juz wyszedł z kwarantanny ,a drugi czarny na kwarantannie .ja mam tylko jeden telefon jeszcze o pekińczyka ale pani wolała by pekinke ,Jutro jestem z pania umówiona na telefon i zobaczymy bo teraz ma 3 do wyboru.
Z ogłoszenia o pekińczyka poszedł dzisiaj psiaczek 8 letni zrzeczony niedawno przez właściciela,który jak by wyszedł na BOKSY TO BY SOBIE NIE PORADZIŁ,a pani nie była w 100 % zdecydowana na pekińczyka, więc koleżanka wolontariuszka z która panią umówiłam pokazała inne bidy .

Posted

Takie małe to szybko znajdują domy, jak jest jeszcze młody to już wogóle się nie martwię, jak tylko wyjdzie z kwarantanny to zaraz idzie do domu, ten czarny chyba jest młody bo to pewnie o nim mówili, że ma mleczaki, które przy kastracji będą wyjmować, ma ok. 1,5 roku. Ja nie chodzę wogóle na boksy bo zaraz mi coś w oko wpada i potem spać nie mogę, a tego biało czarnego wypatrzyłam przez przypadek, bo w tym boksie jest ratlerek, którego mi chcieli zapakować z racji mojego zamiłowania, ale ratler dosyć "ostry" jest :razz: i z Argosem by nie przeszło.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...