Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieje ze badania nic nie wykaza i ze bedzie wszystko ok :) Strasznie martwie sie o pumke tak bardzo chcialabym aby miala swoj domek . Pumka trzymam kciuki za ciebie :loveu:

• Replies 915
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W takim jutro prześlę jakieś pieniążki (a nie trzeba jakoś wyróżnić, że dla Pumki czy coś takiego?), jak dostaniecie fakturkę to też dajcie znać.
Kurczę, żeby tylko Pumę zdiagnozować, takie cudo - na zdjęciach nawet widać, ile ma wdzięku - i w końcu ktoś sie zaczyna nią interesować...

Posted

Uważam, że Puma jest tak pięknym psem, że nie pojęte jest dla mnie, że nikt jej nie chciał i nadal nie chce. Gdybym nie miała swojego psa i to starszego, wzięłabym Pumę, a tak mogę tylko kibicować!

Posted

agusiazet - dzięki za przybycie na ratunek :Rose:, Ghanima - jak dobrze,że zasiliłaś szeregi Pumkowych fanów :Rose: (acha przelew puść z dopiskiem DLA PUMY - my tak robimy). Trzymam kciuki za Panią z Poznania (plakaciki zrobiły swoje:multi:), dobrze,ze ktoś się Pumką zainteresował. Ale najbardziej trzymam kciuki za samą Pumę - kochanie myslimy tu o Tobie , i przeżywamy razem z Tobą gorsze chwile.
Mimo to nie ustaję z ogloszeniami. Pumisia słonko - jesteśmy tu dla ciebie, jesteśmy z Tobą.

Posted

Puma ma grupkę,naprawdę wiernych fanów:loveu:. Serce rośnie. Mi rośnie szczególnie jako,że i Barrusiek się załapał :Rose:. Dzięki ,że jesteście.

Posted

Wiadomo coś, co z Pumą?..
I pani z Poznania czy się odezwała ponownie?
Cisza, bo przykro,że Pumka zachorzała. Będzie dobrze.. Zaraza, musi być.
Puma cudo Ty moje - nie daj się.
:shake:

[SIZE="1"]Supergoga to nie kwestia monopolowa była ,a formalna. Dziewczyny prosiły na wątku, o zgodę by wykorzystać wizerunek psików. No to zapytałam,co by nikt nie miał pretensji jakowyś;)

Posted

Komp mi sie zawiescil i nie mialam dostepu do neta ;/
Wiadomo cos o badaniach ?
Niestety w sobote nie damy rady isc do schrona i nie zobacze naszej pumki :(

Posted

Jest szansa na domek dla Pumy w Bełchatowie. Pani ma suńkę z nowotworem - to kwestia tygodni już niestety:-(. Pani pogodziła się z tym ,że jej przyjaciółka będzie musiała odejść, i chętnie udzieli schronienia starszej suczce - ale póki co,nie chce narażać swojej suni na stres związany z drugą lokatorką.Ta pani jest z rodziny Tamary,która razem ze mną opiekuje się Barrym. Narazie zostawmy sprawę..:-(

Cicho u Pumy, nic nie wiadomo. Martwię się. Jeszcze mam tu u siebie też chochół,bo u mnie pod blokiem pałętała się mała koteczka i dreptała za każdym. No i sąsiadki wiedziały komu opowiedzieć:roll:. Zgarnęłam kicioka, kleszczyka wyjęłam, odpchliłam, nakarmiłam (ło matko jaki głodniuch:crazyeye:), napoiłam i problem: Cysiek reaguje agresywnie. w tej chwili wszystkiw 5 ogonów na szczęście śpi.

Ech, mam doła.:-(

Posted

Bigosik, nie dołuj! W końcu u Pumeczki coś drgnęło, może ta kobieta jednak... ale szaaa, nic nie mówię, zapeszać nie chcę.
A co do kotka - ja bym też tak u siebie w mieszkaniu miała, ogon na ogonie, bo mam "sercościsk" za każdym razem jak taka bidę widzę, wszystko jedno czy pies, czy kot, ale u mnie na osiedlu pod tym względem jest wcale wcale, tzn. pieseczków bezpańskich nie ma, a koty mamy "piwnicowe" - administracja im poustawiała domki, ale olewają :lol: Prześliczne okazy niektóre, okazałe, starsze panie stają na wysokości zadania pod wzgledem dokarmiania :lol: U mnie zresztą osielde dobre dla kotów, dookoła wąwozy, myszek i innych takich zwierzaczków w bród, mój jamnik sobie nawet kiedys upolował - cholernik dostał szczękościsku normalnie, ale jakos myszkę z paszczy wyrwałam i odratowałam :multi:
Będzie dobrze, sama wiesz, ze najczęściej jest trudno i zawsze pod górkę, ale będziemy się starać, żeby skończyłó sie dobrze! Pieniążki dla Pumeczki wysłałam, miało pójść we wtorek, poszło w środę, bo we wtorek mieliśmy jakąs awarię i neta odcięli, buuu, ale na pewno już doszło.
Pumki nie zostawimy, Bigosika także!;)

Posted

Pumka bez zmian - zamówiłam dla niej inną, sopecjalną karmę. A nasza wetka nawet jeszcze faktury za mazidła nie dała. Wie że teraz ciężko, to prolonguje nam na koniec m-ca.

Była wetka, widziała Pumkę - przywiezie jutro jakieś wzmacniające specjały. Myślę, że jeśli po Świętach nie nabierze energii - zrobimy badanie krwi i moczu. Od tego trzeba bęzie zacząć.
Puma ma apetyt, je ładnie. Nie wugląda ogólnie źle, ale jest taka apatyczna jakby.

Trzymajcie paluchy, żeby było ok.

Posted

No Pumka trzymaj sie :) szkoda ze w tym tygodniu cie nie zobaczymy ale przyszly jest nasz ;) mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i w koncu znajdziesz swoj domek :) jestem z toba calym mym serduchem :loveu:

Posted

[quote name='Ghanima']Bigosik, nie dołuj! W końcu u Pumeczki coś drgnęło, może ta kobieta jednak... ale szaaa, nic nie mówię, zapeszać nie chcę.
A co do kotka - ja bym też tak u siebie w mieszkaniu miała, ogon na ogonie, bo mam "sercościsk" za każdym razem jak taka bidę widzę, wszystko jedno czy pies, czy kot, ale u mnie na osiedlu pod tym względem jest wcale wcale, tzn. pieseczków bezpańskich nie ma, a koty mamy "piwnicowe" - administracja im poustawiała domki, ale olewają :lol: Prześliczne okazy niektóre, okazałe, starsze panie stają na wysokości zadania pod wzgledem dokarmiania :lol: U mnie zresztą osielde dobre dla kotów, dookoła wąwozy, myszek i innych takich zwierzaczków w bród, mój jamnik sobie nawet kiedys upolował - cholernik dostał szczękościsku normalnie, ale jakos myszkę z paszczy wyrwałam i odratowałam :multi:
Będzie dobrze, sama wiesz, ze najczęściej jest trudno i zawsze pod górkę, ale będziemy się starać, żeby skończyłó sie dobrze! Pieniążki dla Pumeczki wysłałam, miało pójść we wtorek, poszło w środę, bo we wtorek mieliśmy jakąs awarię i neta odcięli, buuu, ale na pewno już doszło.
Pumki nie zostawimy, Bigosika także!;)

Bigosuku zobaczysz wszystko bedzie dobrze :) Pumka bedzie zrrowa i pojdzie napewno do kochajacego domku !!!!

Dziewczyny wielkie dzięki :Rose: za słowa otuchy, po prostu czasem ręce opadają:roll: Ale dochodzę do siebie, rozczulanie się nad sobą nie pomoże piesiakom:evil_lol:.

Ghanima, u mnie to jest różnie. Np. okolice mojego bloku, nie ma się do czego przyczepić jeśli chodzi o piwnicowe koty, generalnie moja ulica nie jest zła. Ale np. w innej części osiedla nie tak dawno powieszono na drzewie kota:angryy: I nikt nic nie widział, nikt nic nie wie:angryy:
Tam też znajoma z TOZ ma w suszarni takie przytulisko dla kotów i ciągle coś się dzieje. Szyby wybijają, koty płoszą, policja non stop. Kobieta po nocach nie śpi przez to wszystko i na uszach staje żeby zabezpieczyć podopiecznych.
[SIZE="4"]PUMA przepraszam za off, śliczności biedne moje.

Posted

supergoga napisał(a):
Pumka bez zmian - zamówiłam dla niej inną, sopecjalną karmę. A nasza wetka nawet jeszcze faktury za mazidła nie dała. Wie że teraz ciężko, to prolonguje nam na koniec m-ca.

Była wetka, widziała Pumkę - przywiezie jutro jakieś wzmacniające specjały. Myślę, że jeśli po Świętach nie nabierze energii - zrobimy badanie krwi i moczu. Od tego trzeba bęzie zacząć.
Puma ma apetyt, je ładnie. Nie wugląda ogólnie źle, ale jest taka apatyczna jakby.

Trzymajcie paluchy, żeby było ok.

Trzymamy - to Puma ma jak w banku. Dobrze,ze ma apetyt, ale ta osowiałość jej mnie niepokoi. Pozostanę jednak dobrej myśli, wzmocnienie napewno nie zaszkodzi. Ulga,że Puma trafiła do Buku, wszyscy wiemy ,że nie wszędzie walczono by tak o nią. Gdusia, Psiara121 - czytałam wątek Foksi,potraficie wiele zdziałać. W następnym tygodniu napewno dołożycie starań by umilić Pumce życie:loveu:

Posted

Oj bigosiku napewni pumcia bedzie zadowolana w przyszlym tyg :):)
Dla nas najwazniejsze sa psy i ich dobro i razem z Asia zrobimy wszystko aby te psy poczuly prawdziwa milosc z naszej strony :loveu:

Posted

[quote name='bigosik']Trzymamy - to Puma ma jak w banku. Dobrze,ze ma apetyt, ale ta osowiałość jej mnie niepokoi. Pozostanę jednak dobrej myśli, wzmocnienie napewno nie zaszkodzi. Ulga,że Puma trafiła do Buku, wszyscy wiemy ,że nie wszędzie walczono by tak o nią. Gdusia, Psiara121 - czytałam wątek Foksi,potraficie wiele zdziałać. W następnym tygodniu napewno dołożycie starań by umilić Pumce życie:loveu:

O Foksi z Magda walczymy całym sercem chcemy zeby psinka w koncu znalazla domek taki o jakim marzy :) mamy nadzieje ze jesli bedzie umiala coraz lepiej chodzic na spacerki i na smyczy to w koncu sunke ktos kochany zabierze :)

Oj uwierz mi ze tak :) napewno umilimy jej i oczywiscie innym psiakom zycie :) ja moze znowu dla naszej czarnuli znowu wykombinuje porcje rosolowa :loveu:

Posted

Newsy Pumkowe będą jutro. Sp[otkam się z Iwoną i Pawłem. Dowiem i ustalimy co robić dalej.
Dzisiaj dopiero wróciłam z hoteliku od naszych psiaków.
I padam nieco. Tym bardziej, że mam podpobnego do Pumy psa, czarnego onka, wywalonego na parkingu niedaleko. 3 dni czeka w tym samym miejscu, chudnie i słabnie. I płacze bardzo.
Porządki świąteczne. A on czeka i wącha - czuje zapach pana - kata.
Taki Pumkowy bardzo. Jutro postaramy się go zabrać.