bigosik Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ja ze swojej strony też będę myśleć, nad nowymi możliwościami. No to trwa, grunt to się nie poddać. Słuchajcie choroba Pumki jest uleczalna , tak? Zapytuję w tej kwestii, choć Pumcia mam wrażenie bardziej ku zupełnemu wyleczeniu się ma? Quote
Gdusia Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Tak pumy choroba na szczescie jest wyleczalna :) Pumncia dostaje kropeli na oczy... Quote
Psiara121 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 No Puma ma chyba coraz lepsze te oczka tak mi sie wydaje :p No Bigosik my sie nigdy nie poddamy :) Quote
czarna_zaba Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Też tak macie, ze pojawia sie okienko odpowiedzi, człowiek zaczyna pisać (ja niestety robię to gapiąc się w klawiaturę) a gdy kończy okazuje się, ze strona sie odświeżyła i nie ma napisanego ani słowa? Cholery można dostać:mad: A Pumcia w górę!!!! Quote
Gdusia Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Ja ostatnio tak mialam:mad: I trzeba bylo produkowac sie od nowa :) Quote
bigosik Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Mnie ominęło:evil_lol: Jak tam nasza wilczyca śliczna? Quote
Gdusia Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 A dobrze dobrze :) Zazdrosnica sie z niej robi :) Dsiaj ni byla na spacerku ale jutro z barym idzie Quote
Psiara121 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Tak tak straszna zazdrosnic sie z niej robi :eviltong: A dzisiaj bidula nie byla na spacerku bo nie bylo czasu mialysmy inna misje :) ktora zakonczyla sie powodzeniem :) a jutro sie psinka sie wygiega jak dobrze pojdzie to na spaerku bedzie towarzyszyl jej Bari i Mroweczka :p a Puma chciala by miec mnie i Gdusie tylko dla siebie ale tak sie nie da niestety... Quote
Psiara121 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 No dokladnie :) Ale ona jak pokocha to na zaboj i na zawsze nie zmieni swoich uczus jak to robia niektorzy wlasciciele psow:angryy: Quote
bigosik Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Psiara121 napisał(a):No dokladnie :) Ale ona jak pokocha to na zaboj i na zawsze nie zmieni swoich uczus jak to robia niektorzy wlasciciele psow:angryy: bo psia miłość jest szczera Quote
Gdusia Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Kupuja szczeniaka bo ladny a jak urosnie to wynocha :angryy: Ehh takich to tylko wziasc i ..... Pumnka jutro :painting: Quote
bigosik Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Gdusia napisał(a):Kupuja szczeniaka bo ladny a jak urosnie to wynocha :angryy: Ehh takich to tylko wziasc i ..... Pumnka jutro :painting: tak, albo rasowego jak akurat moda, potem moda się zmienia a "gadżet" won z samochodu, albo do lasu do drzewa:mad::mad::mad: Quote
Gdusia Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Albo oddaja bo sobie rady z psem nie moga dac :angryy:Gdyby naprawde zalezalo im na piesku to wychowali by go... Ja bym musiala juz po tygodniu oddac mojego bo szkud nam narobil tyle i stale uciekal ale dzieki ciezkiej pracy i tresurze juz jest dobrze ... Quote
Psiara121 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 bigosik napisał(a):bo psia miłość jest szczera Tak Bigosik :) psia miłośc i wierność to jedyne cechy którch człowiekowi brak i których nigdy nie pojmie... No tez mnie ludzie wkurzaja jak kupuja sobie psiaka bo taka moda :angryy: a przeciez pies powinien byc przemyslana decyzja bo ten przyjaciel jest na cale zycie :) Quote
Psiara121 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Gdusia napisał(a):Dokladnie pies jest najepszym przyjacielem, ktory nigdy cie nie opsci :) Moja mama zawsze mowi takie jedno zdanie "Przyjaciol sie nie oddaje" i jest w tym prawda :) A dzisiaj czarnulka była na spacerku z Barim :) oczywiscie dziewczynka byla spuszczona miala pełen luz :cool3: Quote
Gdusia Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Psiara121']Tak Bigosik :) psia miłośc i wierność to jedyne cechy którch człowiekowi brak i których nigdy nie pojmie... No tez mnie ludzie wkurzaja jak kupuja sobie psiaka bo taka moda :angryy: a przeciez pies powinien byc przemyslana decyzja bo ten przyjaciel jest na cale zycie :) Dokladnie pies jest najepszym przyjacielem, ktory nigdy cie nie opsci :) Quote
Gdusia Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Psiara121 napisał(a):Moja mama zawsze mowi takie jedno zdanie "Przyjaciol sie nie oddaje" i jest w tym prawda :) A dzisiaj czarnulka była na spacerku z Barim :) oczywiscie dziewczynka byla spuszczona miala pełen luz :cool3: Ciocia ma racje :) Myslalam ze bari bedzie zly ze pumka idzie luzem on nieale na szczescie mylilam sie.On byl zajety niuhtaniem czegos w trawie:) Quote
Psiara121 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Gdusia napisał(a): Myslalam ze bari bedzie zly ze pumka idzie luzem on nieale na szczescie mylilam sie.On byl zajety niuhtaniem czegos w trawie:) Wiesz Bari nigdy nie jest o nic zly bardziej jest zazdrosny o to ze Puma jest spuszczona luzem a on nie :eviltong: no na szczescie dzisiaj odbylo sie bez zadnych niespodzianek :p Bari szedl na smyczy bardzo bardzo ladnie :):) Quote
Gdusia Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Psiara121']Wiesz Bari nigdy nie jest o nic zly bardziej jest zazdrosny o to ze Puma jest spuszczona luzem a on nie :eviltong: no na szczescie dzisiaj odbylo sie bez zadnych niespodzianek :p Bari szedl na smyczy bardzo bardzo ladnie :):) No dzisaj nie byl zazdrosny az mnie to zdziwilo :) Ale wigorku dzis mial sporo na spacerku :) Quote
Psiara121 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 No Pumka podnosimy podnosimy :D musi cie ktos zobaczyc :) Quote
Recommended Posts