Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja ze swojej strony też będę myśleć, nad nowymi możliwościami. No to trwa, grunt to się nie poddać. Słuchajcie choroba Pumki jest uleczalna , tak? Zapytuję w tej kwestii, choć Pumcia mam wrażenie bardziej ku zupełnemu wyleczeniu się ma?

• Replies 915
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też tak macie, ze pojawia sie okienko odpowiedzi, człowiek zaczyna pisać (ja niestety robię to gapiąc się w klawiaturę) a gdy kończy okazuje się, ze strona sie odświeżyła i nie ma napisanego ani słowa? Cholery można dostać:mad:
A Pumcia w górę!!!!

Posted

Tak tak straszna zazdrosnic sie z niej robi :eviltong:
A dzisiaj bidula nie byla na spacerku bo nie bylo czasu mialysmy inna misje :) ktora zakonczyla sie powodzeniem :) a jutro sie psinka sie wygiega jak dobrze pojdzie to na spaerku bedzie towarzyszyl jej Bari i Mroweczka :p a Puma chciala by miec mnie i Gdusie tylko dla siebie ale tak sie nie da niestety...

Posted

Psiara121 napisał(a):
No dokladnie :)
Ale ona jak pokocha to na zaboj i na zawsze nie zmieni swoich uczus jak to robia niektorzy wlasciciele psow:angryy:

bo psia miłość jest szczera

Posted

Gdusia napisał(a):
Kupuja szczeniaka bo ladny a jak urosnie to wynocha :angryy: Ehh takich to tylko wziasc i .....
Pumnka jutro :painting:

tak, albo rasowego jak akurat moda, potem moda się zmienia a "gadżet" won z samochodu, albo do lasu do drzewa:mad::mad::mad:

Posted

Albo oddaja bo sobie rady z psem nie moga dac :angryy:Gdyby naprawde zalezalo im na piesku to wychowali by go... Ja bym musiala juz po tygodniu oddac mojego bo szkud nam narobil tyle i stale uciekal ale dzieki ciezkiej pracy i tresurze juz jest dobrze ...

Posted

bigosik napisał(a):
bo psia miłość jest szczera

Tak Bigosik :) psia miłośc i wierność to jedyne cechy którch człowiekowi brak i których nigdy nie pojmie...

No tez mnie ludzie wkurzaja jak kupuja sobie psiaka bo taka moda :angryy: a przeciez pies powinien byc przemyslana decyzja bo ten przyjaciel jest na cale zycie :)

Posted

Gdusia napisał(a):
Dokladnie pies jest najepszym przyjacielem, ktory nigdy cie nie opsci :)

Moja mama zawsze mowi takie jedno zdanie "Przyjaciol sie nie oddaje" i jest w tym prawda :)
A dzisiaj czarnulka była na spacerku z Barim :) oczywiscie dziewczynka byla spuszczona miala pełen luz :cool3:

Posted

[quote name='Psiara121']Tak Bigosik :) psia miłośc i wierność to jedyne cechy którch człowiekowi brak i których nigdy nie pojmie...

No tez mnie ludzie wkurzaja jak kupuja sobie psiaka bo taka moda :angryy: a przeciez pies powinien byc przemyslana decyzja bo ten przyjaciel jest na cale zycie :)

Dokladnie pies jest najepszym przyjacielem, ktory nigdy cie nie opsci :)

Posted

Psiara121 napisał(a):
Moja mama zawsze mowi takie jedno zdanie "Przyjaciol sie nie oddaje" i jest w tym prawda :)
A dzisiaj czarnulka była na spacerku z Barim :) oczywiscie dziewczynka byla spuszczona miala pełen luz :cool3:

Ciocia ma racje :)
Myslalam ze bari bedzie zly ze pumka idzie luzem on nieale na szczescie mylilam sie.On byl zajety niuhtaniem czegos w trawie:)

Posted

Gdusia napisał(a):

Myslalam ze bari bedzie zly ze pumka idzie luzem on nieale na szczescie mylilam sie.On byl zajety niuhtaniem czegos w trawie:)

Wiesz Bari nigdy nie jest o nic zly bardziej jest zazdrosny o to ze Puma jest spuszczona luzem a on nie :eviltong: no na szczescie dzisiaj odbylo sie bez zadnych niespodzianek :p Bari szedl na smyczy bardzo bardzo ladnie :):)

Posted

[quote name='Psiara121']Wiesz Bari nigdy nie jest o nic zly bardziej jest zazdrosny o to ze Puma jest spuszczona luzem a on nie :eviltong: no na szczescie dzisiaj odbylo sie bez zadnych niespodzianek :p Bari szedl na smyczy bardzo bardzo ladnie :):)

No dzisaj nie byl zazdrosny az mnie to zdziwilo :) Ale wigorku dzis mial sporo na spacerku :)