Psiara121 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Bigosik Puma ma (albo nie ma) takie szczeście ze podoba sie tym (niestety) którzy aktualnie posiadaja wlasne pieski i nie moga adoptowac wiecej (to sie rowniez tyczy mnie):placz: mam nadzieję ze Pume w końcu zauwazy taka osoba ktora bedzie z miejsca chciala ja adoptowac b ona nie zasluguje na to zeby siedziec w schroniskowej klatce. Poprostu tam nie pasuje :( ladniej przezentowałaby sie w ogdodzie z wlasnym panem :) Quote
Gdusia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Dokladnie psiara121 ona tam nie pasuje... Ja bym bardzo chciala ja adoptowac ale mam juz swoje skarby a na drugiego duzego pieska rodzice sie nie zgodza a po drugie figa by sie z nia gryzla( zazdrosnica jedna) Ale pumcia napewno znajdzie domek taki psiak jak ona nie moze dlugo czekac Quote
Psiara121 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 No dokladnie Gdusia. Puma chyba pomylila bajki i trafila nie do tej co trzeba. Mam nadzieje jednak ze jej bajka zakonczy sie happy endem tak jak Tosi :):):) Quote
Gdusia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Nasza czarnulka napewno znajdzie domek ( kiedys ten dzien nadejdzie) Wiesz do pumci tez moge ulozyc scenariusz. Oczywiscie puma w roli glownej :) Quote
Psiara121 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Najpierw sie wstrzymaj bo trzeba zobaczyc czy poprzedni scenariusz sie sprawdzi :D:D ale mam nadzieje ze Puma znajdzie dom :) Quote
bigosik Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Gdusia, Psiara121 (super,żeście zrobiły ruch na wątku:evil_lol:) - mnie jeszcze dodatkowo wzruszyl opis spacerków z Pumisią. Ech, moja własna Puma zachowywała się podobnie, jak jej jakiś skok czy coś nie wyszło, to udawała,że phi nic to:loveu: A najbardziej lubiła jak jej się patyczka trzymalo w górze i mogła doskakiwać (sprężynki tkzw.). Pewno i ta Pumka to lubi. Cóż chyba poodnawiam ogłoszenia, musiałam nawalić bo nie wierzę,że nikogo ta piękność nie zainteresowała. Jeden z najpiękniejszych psiaków jakie widziałam:loveu: Straszny mam do niej sentyment. Ale co zrobić- dwa psy i dwa koty:roll: Nie mogę się napatrzyć na te zdjęcia:loveu:.. Krzty siwego włoska na tym pysiu nie ma (co z tego,że ma ósemkę - Puma nie jest staruszkiem). Dziewczyny, tak się cieszę ,że chronicie ją przed tą starością i samotnością jak umiecie. Dziękuję wam:Rose: I trzepnijcie Supergogę w ucho jak jeszcze choćby raz wspomni ,że jakoby zawiodła Pumisię:mad: Quote
bigosik Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 A i jeszcze tak właśnie pomyślałam.. Podrukujcie Pumce ogłoszenia i niech ktoś rozwiesi na mieście, u nas dziewczęta uskuteczniają. U wetów np. powiesić też. Gdyby ktoś się z ogłoszeń ,które są zgłosił z kujawsko-pomorskiego powiercę dziurę w brzuchu TZ-ta:evil_lol: i już będzie transport (tez na wizytę przedadopcyjną:razz:). [SIZE="1"]Ach i Pumciu słonko , w tym miesiącu pieniążki dla ciebie mogą być dopiero koło 25-tego, chyba ,że brat już marcowe wysłał.:oops::oops: Pumka ma jeszcze kropelki? I może trzeba jej wysłać jaką kołderkę, zabaweczkę czy szamponik? (wiem,wiem ,że dbacie:loveu:, ale już tak pytam, bo co mogę jeszcze dla dziewczynki zrobić?) Quote
Gdusia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Bigosiku nie marwt sie o pumcie dbamy o ia jak mozemy :) Ja w pumci moze nie zakochalam sie odrazu na poczatku balam sie jej ale teraz to jej "moj" kochana psiak:loveu:Tez bym chciala ja zaadoptowac ale nie moge:-(... A co do agloszen to zrobimy z psiara121 wszystko co w naszej mocy aby pumka znalazla domek :) Quote
Gdusia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 "Pumka ma jeszcze kropelki? I może trzeba jej wysłać jaką kołderkę, zabaweczkę czy szamponik? (wiem,wiem ,że dbacie:loveu:, ale już tak pytam, bo co mogę jeszcze dla dziewczynki zrobić?)"[/quote] Nie wiem czy pumka ma kropelki zapytam sie w sobote :) A co do szamponiku to mamy plan z psiara121 aby psiaki na lato wykapac i pozadnie wyczesac :):) Wiec szamponik jak najbadziej sie przyda :D Quote
Psiara121 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Bigosik Puma z nami ma dobrze ale i tak lepiej miala by w domku :):) robimy dla niej co mozemy tak jak dla innych pieskow :):) No Puma jak na 8 to tego wogole po niej nie widac...Tak jak powiedziala Gdusia nie martw sie o nia z nia wszystko ok :cool3::cool3: a no plan oczywiscie jest z kapaniem ale nie wiadomo czy psiaki sie przekonaja do niego bo nie wszystkie lubia poprostu wode ale to dopiero na lato :evil_lol: Quote
Gdusia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Psiara121 nie martw sie damy rade :) Jakos je wykapiemy... A jak nie wykapiemy to wyczeszemy :):) Quote
Psiara121 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 No wiesz Pume raczej damy utrzymac ale nie mam pojecia czy to sie Bariemu spodoba :P:P heh ale wiekszosc psow ma krotki wlos wiec tam nie ma co czesac :eviltong: Quote
Gdusia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 To je wszystki wyczeszmy :) Nawet krotkowlose psiaki trzeba czesac :p Quote
Psiara121 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Tak tak oczywiscie :D:D tylko nie wiem czy Bariemu szlo by cokolwiek wyczesac :eviltong: za to Pumie juz widac wypadajace kleby siersci przy nozkach wiec w sobote troszke sie juz ja wyczesze :p Quote
Gdusia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 To barego wyglaskamy :) A reszte wyczeszemy ... Quote
bigosik Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Hehe słowem ostrzeżenia:evil_lol:: Jeśli Puma wykazuje więcej podobieństw do mojej Pumy( ['] ), to kąpiel zaliczycie i wy. To będzie survival:loveu:. Chociaż mój Cywilek rozmiarami sporo skromniejszy tez mi dał popalić przy kąpanku (więcej wody było na mnie niż w wannie:shake:) Quote
Gdusia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Bigosiku z moimi psiakami jest tak samo. Mam malego pieska(kundelka Tina) i malamuta(Figa) . Jak kapie Tine to wygladam jak ja bym sie z nia kapala a z Figa jest inaczej w wannie stoi grzecznie :):) No ja mam nadzieje ze uda nam sie wykapac pumke wtedy jej siersc bedzie jeszcze ladniejsza Quote
bigosik Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Słuchajcie trzeba się teraz nakombinować jeszcze, co tu zrobić z tym Pumkowym człowiekiem.. allegro ma, ogłoszonka w necie ma, wątek ma.. Trzeba machnąc jeszcze sprawę ogłoszenia w "moim psie".. Jakieś jeszcze może pomysły?.. Dość się bida naczekała. Quote
Gdusia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Hmm... Latem planujemy spacery z psiakami po obwodnicy (teraz chodzimy na laki)... i moze ktos ja zauwazy:) (ale to nie wystarczy) A moze ogloszenie w moetro? Duzo wiary to czyta a widzialam ze tam tez sa ogloszenia adopcyjne. Ja moge zrobic na naszej klasie profil o psoakach z bukowskiego schroniska :) Psiara121 a ty jakie masz pomysly ? Quote
Gdusia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Hmm... Pomyslimy pomyslimy... A ty co bigosiku myslisz o tych pomyslach ? Quote
Gdusia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Psiara121 pumka niby na spacerkach nie omija kaluz wchodzi do niech bez problemu moze da sie wykompac :) Quote
Psiara121 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 No tak sie zastanawiam wlasnie z "Moim Psem" to jest pomysl bigosik a moze jeszcze jak jest Moj Pies to moze jakie ogloszenie w Przyjacielu Psie duzo ludzi ta gazete tez kupuje :) a Metro tez dobry pomysl bo ja kazdy dostanie tak myslalam Gdusia o kilku ulotkach (tak w sklepie zoologicznym by sie wywiesilo i po buku)? Co o tym sadzicie? Quote
Psiara121 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 A Bigosik mam nadzieje ze z Puma nie bedzie wiekszych klopotow z kapaniem bo mam wystarczajaco jak kapie moja Nikosie :P:P mam nadzieje ze Puma ladnie bedzie stala i dawala sie wykapac :p a pozatym jest nas 2 to zawsze 1 trzyma psiaka druga go kapie :P:P ale jak Puma bedzie sie wiercic to sie jeszcze okaze ze to my bedziemy bardziej mokre od niej :evil_lol: Quote
bigosik Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ufff, późna odpowiedź, ale zawiesiłam się na sprawie MORDU w skierniewicach:angryy::angryy::angryy:. Biedne Psisko.. Z gazetowymi ogłoszeniami, to pewnie trzeba będzie się zrzucić bo tam jest liczone chyba za linijkę, czy coś. A nie chcę ruszać marcowych zaskórniaków na Pumkowe kropelki (będą wcześniej niż przewidywałam:evil_lol:, i ponownie z konta TZ-ta - kochane chlopisko:loveu:). Zresztą i tego tyle na ile nas stać, a tu jeszcze planuję dotrzeć na ten marsz milczenia w niedzielę (benzyna$:shake:). Dziewczyny - ulotki - cacy:loveu:, profilek - też. Puma ma profil na cooldogu i cafeanimal, ale mnie ni ma na nk,więc działajcie, hmmm co by tu jeszcze... Wiecie co?..Ja ją chce:placz::placz:.. Kurczę, być może trzeba by wziąć pod uwagę zagraniczną adopcje... Ale to nie takie hop-siup organizacyjnie..A jak wyglądają Pumki relacje z kotami? Nieee, no ten numer nie przejdzie (już mnie kusi zeby wykombinować sposób na wzięcie Pumy, ale ze względu na dobro jej i moich myńków-moja sunia mikrus i 9-lat, mogłaby nerwowo nie znieść - muszę odpuścić:-( ). Inna rzecz,że już mam problemy z przestrzenią spalną na moim wyrku... Quote
Gdusia Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Biogosiku nie ty jedna bys chciala ja wziasc... Ja tez bym chciala ale niestety mam juz dwa psiaki... I napewno jeden by sie z Puma nie zgodzil :(. A co do ktow to nie mam pojecia.Na spacerze zadnego nie spotkalysmy (na szczescie). To zagadam bo Psiary121 i wezmiemy sie do pracy z ogloszeniami:) Quote
Recommended Posts