Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bigosik Puma ma (albo nie ma) takie szczeście ze podoba sie tym (niestety) którzy aktualnie posiadaja wlasne pieski i nie moga adoptowac wiecej (to sie rowniez tyczy mnie):placz: mam nadzieję ze Pume w końcu zauwazy taka osoba ktora bedzie z miejsca chciala ja adoptowac b ona nie zasluguje na to zeby siedziec w schroniskowej klatce. Poprostu tam nie pasuje :( ladniej przezentowałaby sie w ogdodzie z wlasnym panem :)

• Replies 915
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dokladnie psiara121 ona tam nie pasuje... Ja bym bardzo chciala ja adoptowac ale mam juz swoje skarby a na drugiego duzego pieska rodzice sie nie zgodza a po drugie figa by sie z nia gryzla( zazdrosnica jedna) Ale pumcia napewno znajdzie domek taki psiak jak ona nie moze dlugo czekac

Posted

Gdusia, Psiara121 (super,żeście zrobiły ruch na wątku:evil_lol:) - mnie jeszcze dodatkowo wzruszyl opis spacerków z Pumisią. Ech, moja własna Puma zachowywała się podobnie, jak jej jakiś skok czy coś nie wyszło, to udawała,że phi nic to:loveu: A najbardziej lubiła jak jej się patyczka trzymalo w górze i mogła doskakiwać (sprężynki tkzw.). Pewno i ta Pumka to lubi. Cóż chyba poodnawiam ogłoszenia, musiałam nawalić bo nie wierzę,że nikogo ta piękność nie zainteresowała. Jeden z najpiękniejszych psiaków jakie widziałam:loveu: Straszny mam do niej sentyment. Ale co zrobić- dwa psy i dwa koty:roll: Nie mogę się napatrzyć na te zdjęcia:loveu:..
Krzty siwego włoska na tym pysiu nie ma (co z tego,że ma ósemkę - Puma nie jest staruszkiem). Dziewczyny, tak się cieszę ,że chronicie ją przed tą starością i samotnością jak umiecie. Dziękuję wam:Rose: I trzepnijcie Supergogę w ucho jak jeszcze choćby raz wspomni ,że jakoby zawiodła Pumisię:mad:

Posted

A i jeszcze tak właśnie pomyślałam.. Podrukujcie Pumce ogłoszenia i niech ktoś rozwiesi na mieście, u nas dziewczęta uskuteczniają. U wetów np. powiesić też. Gdyby ktoś się z ogłoszeń ,które są zgłosił z kujawsko-pomorskiego powiercę dziurę w brzuchu TZ-ta:evil_lol: i już będzie transport (tez na wizytę przedadopcyjną:razz:).

[SIZE="1"]Ach i Pumciu słonko , w tym miesiącu pieniążki dla ciebie mogą być dopiero koło 25-tego, chyba ,że brat już marcowe wysłał.:oops::oops:

Pumka ma jeszcze kropelki? I może trzeba jej wysłać jaką kołderkę, zabaweczkę czy szamponik? (wiem,wiem ,że dbacie:loveu:, ale już tak pytam, bo co mogę jeszcze dla dziewczynki zrobić?)

Posted

Bigosiku nie marwt sie o pumcie dbamy o ia jak mozemy :) Ja w pumci moze nie zakochalam sie odrazu na poczatku balam sie jej ale teraz to jej "moj" kochana psiak:loveu:Tez bym chciala ja zaadoptowac ale nie moge:-(...
A co do agloszen to zrobimy z psiara121 wszystko co w naszej mocy aby pumka znalazla domek :)

Posted

"Pumka ma jeszcze kropelki? I może trzeba jej wysłać jaką kołderkę, zabaweczkę czy szamponik? (wiem,wiem ,że dbacie:loveu:, ale już tak pytam, bo co mogę jeszcze dla dziewczynki zrobić?)"[/quote]

Nie wiem czy pumka ma kropelki zapytam sie w sobote :) A co do szamponiku to mamy plan z psiara121 aby psiaki na lato wykapac i pozadnie wyczesac :):) Wiec szamponik jak najbadziej sie przyda :D

Posted

Bigosik Puma z nami ma dobrze ale i tak lepiej miala by w domku :):) robimy dla niej co mozemy tak jak dla innych pieskow :):) No Puma jak na 8 to tego wogole po niej nie widac...Tak jak powiedziala Gdusia nie martw sie o nia z nia wszystko ok :cool3::cool3: a no plan oczywiscie jest z kapaniem ale nie wiadomo czy psiaki sie przekonaja do niego bo nie wszystkie lubia poprostu wode ale to dopiero na lato :evil_lol:

Posted

Tak tak oczywiscie :D:D tylko nie wiem czy Bariemu szlo by cokolwiek wyczesac :eviltong: za to Pumie juz widac wypadajace kleby siersci przy nozkach wiec w sobote troszke sie juz ja wyczesze :p

Posted

Hehe słowem ostrzeżenia:evil_lol:: Jeśli Puma wykazuje więcej podobieństw do mojej Pumy( ['] ), to kąpiel zaliczycie i wy. To będzie survival:loveu:.
Chociaż mój Cywilek rozmiarami sporo skromniejszy tez mi dał popalić przy kąpanku (więcej wody było na mnie niż w wannie:shake:)

Posted

Bigosiku z moimi psiakami jest tak samo. Mam malego pieska(kundelka Tina) i malamuta(Figa) . Jak kapie Tine to wygladam jak ja bym sie z nia kapala a z Figa jest inaczej w wannie stoi grzecznie :):) No ja mam nadzieje ze uda nam sie wykapac pumke wtedy jej siersc bedzie jeszcze ladniejsza

Posted

Słuchajcie trzeba się teraz nakombinować jeszcze, co tu zrobić z tym Pumkowym człowiekiem.. allegro ma, ogłoszonka w necie ma, wątek ma.. Trzeba machnąc jeszcze sprawę ogłoszenia w "moim psie".. Jakieś jeszcze może pomysły?.. Dość się bida naczekała.

Posted

Hmm... Latem planujemy spacery z psiakami po obwodnicy (teraz chodzimy na laki)... i moze ktos ja zauwazy:) (ale to nie wystarczy)
A moze ogloszenie w moetro? Duzo wiary to czyta a widzialam ze tam tez sa ogloszenia adopcyjne. Ja moge zrobic na naszej klasie profil o psoakach z bukowskiego schroniska :)
Psiara121 a ty jakie masz pomysly ?

Posted

No tak sie zastanawiam wlasnie z "Moim Psem" to jest pomysl bigosik a moze jeszcze jak jest Moj Pies to moze jakie ogloszenie w Przyjacielu Psie duzo ludzi ta gazete tez kupuje :) a Metro tez dobry pomysl bo ja kazdy dostanie tak myslalam Gdusia o kilku ulotkach (tak w sklepie zoologicznym by sie wywiesilo i po buku)? Co o tym sadzicie?

Posted

A Bigosik mam nadzieje ze z Puma nie bedzie wiekszych klopotow z kapaniem bo mam wystarczajaco jak kapie moja Nikosie :P:P mam nadzieje ze Puma ladnie bedzie stala i dawala sie wykapac :p a pozatym jest nas 2 to zawsze 1 trzyma psiaka druga go kapie :P:P ale jak Puma bedzie sie wiercic to sie jeszcze okaze ze to my bedziemy bardziej mokre od niej :evil_lol:

Posted

Ufff, późna odpowiedź, ale zawiesiłam się na sprawie MORDU w skierniewicach:angryy::angryy::angryy:. Biedne Psisko..

Z gazetowymi ogłoszeniami, to pewnie trzeba będzie się zrzucić bo tam jest liczone chyba za linijkę, czy coś. A nie chcę ruszać marcowych zaskórniaków na Pumkowe kropelki (będą wcześniej niż przewidywałam:evil_lol:, i ponownie z konta TZ-ta - kochane chlopisko:loveu:). Zresztą i tego tyle na ile nas stać, a tu jeszcze planuję dotrzeć na ten marsz milczenia w niedzielę (benzyna$:shake:).
Dziewczyny - ulotki - cacy:loveu:, profilek - też. Puma ma profil na cooldogu i cafeanimal, ale mnie ni ma na nk,więc działajcie, hmmm co by tu jeszcze...
Wiecie co?..Ja ją chce:placz::placz:..
Kurczę, być może trzeba by wziąć pod uwagę zagraniczną adopcje... Ale to nie takie hop-siup organizacyjnie..A jak wyglądają Pumki relacje z kotami?
Nieee, no ten numer nie przejdzie (już mnie kusi zeby wykombinować sposób na wzięcie Pumy, ale ze względu na dobro jej i moich myńków-moja sunia mikrus i 9-lat, mogłaby nerwowo nie znieść - muszę odpuścić:-( ).
Inna rzecz,że już mam problemy z przestrzenią spalną na moim wyrku...

Posted

Biogosiku nie ty jedna bys chciala ja wziasc... Ja tez bym chciala ale niestety mam juz dwa psiaki... I napewno jeden by sie z Puma nie zgodzil :(. A co do ktow to nie mam pojecia.Na spacerze zadnego nie spotkalysmy (na szczescie). To zagadam bo Psiary121 i wezmiemy sie do pracy z ogloszeniami:)