bigosik Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Pumisiowe piękności błyszczy narazie na: psy.pl toz.pl adopcjapsa.pl darmobranie.pl pineska.pl A i jeszcze zapraszam : puma.cooldog.pl Nie martw się Puma to takie przedbiegi, zobaczą cię napewno ślicznotko, gdzie sie da. Może to moja Puma patronuje zza TM i przywiodła mnie na Pumisiowy wąteczek, (sama była schroniakowym psiurkiem przecież). Buźki w czarne łapencje. I ogonek. I te ślipka kochane.Zrobie co mam do zrobienia i ogłaszam dalej. Quote
czarna_zaba Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Jesteś niesamowita:) Twoja Puma['] na prawdę cudem Cię tu przysłała:) Quote
supergoga Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Grypa mnie dopadła, wlazłam na moment w przebłyskach gorączki, i czytając ten tekst zwyłam się jak mops. Piękny jest. Może zdążymy poszukac czego dla Pumki - dzięki, że jesteś. Dzięki Wam, że zaglądacie do suni, jak mnie nie ma. Quote
bigosik Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 na zwierzeta.5aleja.pl musiałam raczej podać adres strony Pumy na cooldog, bo w 350 znakach to informacji nie zawrę, zwłaszcza, że te oczka jeszcze. W ogłoszeniu tam dałam info gdzie ona przebywa, fotkę i odnosnik do jej cooldoga, że tam po wszelkie,szczególowe informacje. 4lapy.pl też już zrobione Quote
*Gajowa* Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Może teraz szczęście uśmiechnie się do Pumy :lol:. Quote
bigosik Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 supergoga napisał(a):Grypa mnie dopadła, wlazłam na moment w przebłyskach gorączki, i czytając ten tekst zwyłam się jak mops. Piękny jest. Może zdążymy poszukac czego dla Pumki - dzięki, że jesteś. Dzięki Wam, że zaglądacie do suni, jak mnie nie ma. Zdrówka, zdrówka życzę . Ja tu tylko podnieść pięknotkę Pumę i wracam do ogłaszania.. i nie zapeszam.. ale rozmawiałam o Pumie z moim dobrym przyjacielem.. będzie miał ją na względzie!. Kto wie, kto wie :loveu: Quote
bigosik Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Dobra, ja tu tak po kawałku, oto lista wszystkich stron, na których Puma już jest: cooldog.pl psy.pl toz.pl adopcjapsa.pl darmobranie.pl pineska.pl 4lapy.pl zwierzeta.5aleja.pl animalia.pl cafeanimal.pl zoonet.pl kupiepsa.pl adopcje.org przygarnijzwierzaka.pl schronisko24.pl Wypiję kawę i ogłaszam cię dalej śliczne ,kochane Pumiątko.:loveu: Quote
supergoga Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 O rany, ale PUmka ma ogłoszń. Nigdy tylu nie miała. Pumowy człowieku - znajdź naszą panienkę Quote
bigosik Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Pumisiątko dziś dotarło jeszcze na: czworonogi.eu spacerek.net adopcje.org.pl (to inna strona z adopcjami niż adopcje.org) petsy.pl petworld.pl (dzięki uprzejmości mojego TZ-ta Pumka ma ogłoszenie Premium:p) eoferty.pl (tu trafiła za sprawką Klaudus__ - wielkie dzięki:loveu:) gieldaogloszen.pl mammisia.pl bono-polska.pl dwukropek.pl tablica.com rozglos.net zwierzeta.i-bazar.pl ogloszenia.interpress.net.pl I uwierzcie na tym nie będzie koniec - Pumka musi mieć domeczek. Buziaki w Pumisowy nochalek:loveu: Quote
bigosik Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 kokosy.pl ogloszenia.szukanie.pl ogloszenia.24polska.pl ogloszenia.adverts.pl ogloszenia.moje.pl ogloszenia.webd.pl ogloszenia.vtele.info ogloszenia.yellowpages.pl ogloszenia.aleokazja.pl :evil_lol: No i muszą ją zauważyć. Quote
agusiazet Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Bigosik, Ty to niesamowita jesteś!!! Quote
bigosik Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 poczekajcie aż dojadę do końca listy stron jaka mam przed sobą:evil_lol: A tak poważnie to Puma jest niesamowita, cudny psiak, stworzony do kochającego domu. Muszę jej jakoś pomóc - urzekła mnie dosłownie. A skoro mnie to na bank znajdzie się jeszcze taki drugi maniak na Pumisię:oops: Quote
supergoga Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Miejsmy nadzieję. Pumciu, zaczyna sie bój o twój dom - taki całkiem na serio. Na poważnie. Może zdążymy. Quote
Dorothy Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Zaglądam do Pumy- piekna z niej psica!! przeciez taki czarny owczarek to szał ciał i uprzęży, co ona robi w schronie??:-o Quote
bigosik Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Dorothy napisał(a):Zaglądam do Pumy- piekna z niej psica!! przeciez taki czarny owczarek to szał ciał i uprzęży, co ona robi w schronie??:-o Czeka... A nasz w tym łeb, żeby już nie za długo :cool3: Quote
bigosik Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 supergoga napisał(a):Miejsmy nadzieję. Pumciu, zaczyna sie bój o twój dom - taki całkiem na serio. Na poważnie. Może zdążymy. Supergoga.. jak zdążymy?:crazyeye: Czy z Pumą coś się dzieje? Przecież ona nie jest aż taką seniorką, a poza tym prawdziwa piękność (zaraza, no stanę na uszach - a dom będzie). Quote
bigosik Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 To ja znikam - wracam do ogłaszania (uch będzie tego jeszcze:p). Pumcia pieseczku kochany - myślę o tobie. To Puma, dla której tu jesteśmy: A to jej patronka zza TM (moja Puma): Quote
Dorothy Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 obie przepiekne. Tak supergoga, twoj komentarz jest niepokojacy :shake: Quote
supergoga Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Nic się nie dzieje. Ja tak już na przewkór losom złym. Bo szukałam domu dla benka, też nie był stary - i prawie mieliśmy. Ale dostał kolki jelitowej i odszedł w nocy. Puma jest zdrowa, szczepiona na komplet chorób, tylko krople do oczu. Oby. Quote
bigosik Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Supergoga ja cię proszę - uszy do góry. Wiem,że to niełatwe, wiem ,że ręce opadają i że wyć się chce. Ale nie ma innego wyjścia - psiki cię potrzebują i dlatego trzeba wierzyć do samego końca. I znosić rozczarowania, one je znoszą - nam ludziom znieść je lżej. Te ogłoszenia nie pomogą - odnowimy, ja rozglądam się jej za domkiem nawet w moich okolicach, w końcu mamy z TZ-tem auto. A,że ma 8-9 lat.. Moje Pumiszcze dobiegło blisko 16-stki. Jak ją mój ojciec zabierał ze schronu to w tym psie nie było już krzty nadziei,nawet nie podbiegała, leżała jak szmatuchna w kącie. I nie miała internetowego wsparcia. A nasza Puma ma. I ma nas. I ma Ciebie. I Pawła też. A i przesłałam ci wiadomość, którą ja otrzymałam - bo te szczegóły znasz ty i myślę,że to już trzeba rozmawiać z Dorothy EDIT - właśnie się dowiedziałam ,że było rozmawiane:p.:loveu::loveu: I wiecie co. Ja wierzę ,że znajdziemy jej dom. Quote
czarna_zaba Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Musicie być niesamowitymi ludźmi, skoro Twój tata zabrał ze schronu psa w takim stanie:shake: Wierze, ze dzięki Tobie Pumie się uda:) Quote
supergoga Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Pumcia pokazuje się na samej górze. Quote
bigosik Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Ludźmi jesteśmy zwykłymi, a wybraliśmy ją może właśnie dlatego, że była w takim stanie (to zwracało uwagę i niepokoiło),a może dlatego, że to była miłość od pierwszego wejrzenia (napewno Pumy i Taty - oboje teraz ,każdy za swoim TM :( ), tak czy siak w domu została wykąpana i wygłaskana i najedzona i obmiziana i przy okazji okazało się ,że jest nieprzeciętnie piękną ON-ką. Dobrze,że Pumka u góry:loveu:, ostatnie dwa dni nie bardzo mi szły z ogłaszaniem bo sama miałam problem ze ślipiami, przekrwienie zeszło więc mogę wracać do ogłoszeń. Rozmawiałam z kilkoma osobami w moich okolicach, w niedzielę przyjeżdża brat- pomęczę go o Pumce też. On zna wiele osób, tylko czasu ma tak mało:shake:. Zdjęcia,opis i nr konta Puni już mu wysłałam, nie tylko jemu :evil_lol:. Buziole dla Pumuchny i głaskanko i drapanko po brzuszku. Szukanie Pumkowej przystani trwa. Do skutku :razz: Quote
bigosik Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Pff.. Dobry przyjaciel moich sąsiadów (dobrych sąsiadów), ma dom z ogrodem - dom bez psa. Pumka pokazana sąsiadom, ale nie cieszcie się jeszcze, no bo to moze z tydzień potrwać zanim dowiem się coś konkretniejszego. Wtedy będziemy myśleć - warunki byłyby OK... Co nagle to po diable.. No nic kazdego newsa przekaże. Nooo trzymajcie kciuki. To nigdy nie zaszkodzi. Quote
Recommended Posts