Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pumisiowe piękności błyszczy narazie na:
psy.pl
toz.pl
adopcjapsa.pl
darmobranie.pl
pineska.pl
A i jeszcze zapraszam : puma.cooldog.pl
Nie martw się Puma to takie przedbiegi, zobaczą cię napewno ślicznotko, gdzie sie da.
Może to moja Puma patronuje zza TM i przywiodła mnie na Pumisiowy wąteczek, (sama była schroniakowym psiurkiem przecież).
Buźki w czarne łapencje. I ogonek. I te ślipka kochane.Zrobie co mam do zrobienia i ogłaszam dalej.

• Replies 915
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grypa mnie dopadła, wlazłam na moment w przebłyskach gorączki, i czytając ten tekst zwyłam się jak mops. Piękny jest. Może zdążymy poszukac czego dla Pumki - dzięki, że jesteś.

Dzięki Wam, że zaglądacie do suni, jak mnie nie ma.

Posted

na zwierzeta.5aleja.pl musiałam raczej podać adres strony Pumy na cooldog, bo w 350 znakach to informacji nie zawrę, zwłaszcza, że te oczka jeszcze. W ogłoszeniu tam dałam info gdzie ona przebywa, fotkę i odnosnik do jej cooldoga, że tam po wszelkie,szczególowe informacje.
4lapy.pl też już zrobione

Posted

supergoga napisał(a):
Grypa mnie dopadła, wlazłam na moment w przebłyskach gorączki, i czytając ten tekst zwyłam się jak mops. Piękny jest. Może zdążymy poszukac czego dla Pumki - dzięki, że jesteś.

Dzięki Wam, że zaglądacie do suni, jak mnie nie ma.

Zdrówka, zdrówka życzę . Ja tu tylko podnieść pięknotkę Pumę i wracam do ogłaszania.. i nie zapeszam.. ale rozmawiałam o Pumie z moim dobrym przyjacielem.. będzie miał ją na względzie!. Kto wie, kto wie :loveu:

Posted

Dobra, ja tu tak po kawałku, oto lista wszystkich stron, na których Puma już jest:
cooldog.pl
psy.pl
toz.pl
adopcjapsa.pl
darmobranie.pl
pineska.pl
4lapy.pl
zwierzeta.5aleja.pl
animalia.pl
cafeanimal.pl
zoonet.pl
kupiepsa.pl
adopcje.org
przygarnijzwierzaka.pl
schronisko24.pl
Wypiję kawę i ogłaszam cię dalej śliczne ,kochane Pumiątko.:loveu:

Posted

Pumisiątko dziś dotarło jeszcze na:
czworonogi.eu
spacerek.net
adopcje.org.pl (to inna strona z adopcjami niż adopcje.org)
petsy.pl
petworld.pl (dzięki uprzejmości mojego TZ-ta Pumka ma ogłoszenie Premium:p)
eoferty.pl (tu trafiła za sprawką Klaudus__ - wielkie dzięki:loveu:)
gieldaogloszen.pl
mammisia.pl
bono-polska.pl
dwukropek.pl
tablica.com
rozglos.net
zwierzeta.i-bazar.pl
ogloszenia.interpress.net.pl
I uwierzcie na tym nie będzie koniec - Pumka musi mieć domeczek.
Buziaki w Pumisowy nochalek:loveu:

Posted

kokosy.pl
ogloszenia.szukanie.pl
ogloszenia.24polska.pl
ogloszenia.adverts.pl
ogloszenia.moje.pl
ogloszenia.webd.pl
ogloszenia.vtele.info
ogloszenia.yellowpages.pl
ogloszenia.aleokazja.pl
:evil_lol: No i muszą ją zauważyć.

Posted

poczekajcie aż dojadę do końca listy stron jaka mam przed sobą:evil_lol:
A tak poważnie to Puma jest niesamowita, cudny psiak, stworzony do kochającego domu. Muszę jej jakoś pomóc - urzekła mnie dosłownie. A skoro mnie to na bank znajdzie się jeszcze taki drugi maniak na Pumisię:oops:

Posted

Dorothy napisał(a):
Zaglądam do Pumy- piekna z niej psica!!
przeciez taki czarny owczarek to szał ciał i uprzęży, co ona robi w schronie??:-o

Czeka...
A nasz w tym łeb, żeby już nie za długo :cool3:

Posted

supergoga napisał(a):
Miejsmy nadzieję. Pumciu, zaczyna sie bój o twój dom - taki całkiem na serio. Na poważnie. Może zdążymy.

Supergoga.. jak zdążymy?:crazyeye:
Czy z Pumą coś się dzieje? Przecież ona nie jest aż taką seniorką, a poza tym prawdziwa piękność (zaraza, no stanę na uszach - a dom będzie).

Posted

To ja znikam - wracam do ogłaszania (uch będzie tego jeszcze:p).
Pumcia pieseczku kochany - myślę o tobie.
To Puma, dla której tu jesteśmy:

A to jej patronka zza TM (moja Puma):

Posted

Nic się nie dzieje. Ja tak już na przewkór losom złym. Bo szukałam domu dla benka, też nie był stary - i prawie mieliśmy. Ale dostał kolki jelitowej i odszedł w nocy.

Puma jest zdrowa, szczepiona na komplet chorób, tylko krople do oczu.
Oby.

Posted

Supergoga ja cię proszę - uszy do góry. Wiem,że to niełatwe, wiem ,że ręce opadają i że wyć się chce.
Ale nie ma innego wyjścia - psiki cię potrzebują i dlatego trzeba wierzyć do samego końca. I znosić rozczarowania, one je znoszą - nam ludziom znieść je lżej. Te ogłoszenia nie pomogą - odnowimy, ja rozglądam się jej za domkiem nawet w moich okolicach, w końcu mamy z TZ-tem auto.
A,że ma 8-9 lat.. Moje Pumiszcze dobiegło blisko 16-stki.
Jak ją mój ojciec zabierał ze schronu to w tym psie nie było już krzty nadziei,nawet nie podbiegała, leżała jak szmatuchna w kącie. I nie miała internetowego wsparcia. A nasza Puma ma. I ma nas. I ma Ciebie. I Pawła też.
A i przesłałam ci wiadomość, którą ja otrzymałam - bo te szczegóły znasz ty i myślę,że to już trzeba rozmawiać z Dorothy EDIT - właśnie się dowiedziałam ,że było rozmawiane:p.:loveu::loveu:
I wiecie co. Ja wierzę ,że znajdziemy jej dom.

Posted

Ludźmi jesteśmy zwykłymi, a wybraliśmy ją może właśnie dlatego, że była w takim stanie (to zwracało uwagę i niepokoiło),a może dlatego, że to była miłość od pierwszego wejrzenia (napewno Pumy i Taty - oboje teraz ,każdy za swoim TM :( ), tak czy siak w domu została wykąpana i wygłaskana i najedzona i obmiziana i przy okazji okazało się ,że jest nieprzeciętnie piękną ON-ką. Dobrze,że Pumka u góry:loveu:, ostatnie dwa dni nie bardzo mi szły z ogłaszaniem bo sama miałam problem ze ślipiami, przekrwienie zeszło więc mogę wracać do ogłoszeń. Rozmawiałam z kilkoma osobami w moich okolicach, w niedzielę przyjeżdża brat- pomęczę go o Pumce też. On zna wiele osób, tylko czasu ma tak mało:shake:. Zdjęcia,opis i nr konta Puni już mu wysłałam, nie tylko jemu :evil_lol:.
Buziole dla Pumuchny i głaskanko i drapanko po brzuszku. Szukanie Pumkowej przystani trwa. Do skutku :razz:

Posted

Pff.. Dobry przyjaciel moich sąsiadów (dobrych sąsiadów), ma dom z ogrodem - dom bez psa. Pumka pokazana sąsiadom, ale nie cieszcie się jeszcze, no bo to moze z tydzień potrwać zanim dowiem się coś konkretniejszego. Wtedy będziemy myśleć - warunki byłyby OK... Co nagle to po diable.. No nic kazdego newsa przekaże. Nooo trzymajcie kciuki. To nigdy nie zaszkodzi.