Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie nic :shake:
Siedzi w klatce, nie jest wypuszczana.

Z tego co wiem to ona jest raczej mniejsza niż większa.

Komu, komu, królik szuka domu!

Posted

@sico powiedz mi cos wiecej o krolicy...najwazniejsze czy ona naprawde jest w jakiejs masakrycznej potrzebie?czy nie da sie puszczac jej po domu jak pies idzie na spacer czy np zamykac na jakis czas jedno pomieszczenie?pytam bo przewaznie zabieram do siebie zwierzaki ktorym naprawde cos grozi

Posted

No cóż, jest to zwierzak znajomego mojej znajomej z pracy. Szczerze pisząc, to zarówno ja jak i moja znajoma podejrzewamy, że się po prostu znudził, zwłaszcza że pewnikiem przegrał konkurencję o atrakcyjność z psem, który rzeczywiście gdyby mógł to by pewnie króla potarmosił. Tragedii tam pewnie nie ma, po prostu królik zszedł na plan dalszy i większość czasu spędza trochę zapomniany w klatce.

Posted

Ja chciałam tylko dopisać, że mój Ziomalek jest coraz kochańszy. Wychodzi każdego wieczoru na spacer po sypialni. Biega saobie jak szalony, a jak mu się to znudzi to przychodzi do ludzi i daje się drapać za uchem. ;)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

No i siędorobił..Ziomal. :cool1: Ma areszt w klatce do świąt. Tak zadecydował TZ. :cool3: Wczoraj jak zwykle biegał po sypialni. TZ miał do niego pełne zaufanie. A tu masz...klops. Ziomal obrzarł większość guzików u pilota od wiezy. :diabloti:

Posted

Było brać póki były? A? :cool3:

No cóż, nie wiem co się z nimi dzieje. Były obietnice zdania raporcików z aklimatyzacji i cisza. A ja też nie dopytuję się. Zadowalam się tym, że osoby te sprawiły wówczas na mnie korzystne wrażenie i sądzę, że zwierzakom nie dzieje się tam krzywda (a na pewno mają lepiej niż miały, przynajmniej jeśli chodzi o warunki lokalowo-sanitarne). Dla mnie to skończona sprawa :cool3: