Hala Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Pucka? Od kiedy faeta przekupuje się gotowaniem? Quote
@sica Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Jak to od kiedy? Od zawsze :cool3: Quote
pucka69 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 i co z królicą? to duża ? czy miniaturka? Quote
zasadzkas Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 asica, mam dom dla królika, ale nie miniaturowego, a dużego, ogrodowego. gdyby co Quote
@sica Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Na razie nic :shake: Siedzi w klatce, nie jest wypuszczana. Z tego co wiem to ona jest raczej mniejsza niż większa. Komu, komu, królik szuka domu! Quote
Hala Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Miś jest mój, ale Ziomal się do niego przytula. :evil_lol: Quote
pucka69 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Ziomal na 1 zdjęciu est jakiś taki zatroskany. Czym to wytłumaczysz? Quote
Kostek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 @sico powiedz mi cos wiecej o krolicy...najwazniejsze czy ona naprawde jest w jakiejs masakrycznej potrzebie?czy nie da sie puszczac jej po domu jak pies idzie na spacer czy np zamykac na jakis czas jedno pomieszczenie?pytam bo przewaznie zabieram do siebie zwierzaki ktorym naprawde cos grozi Quote
@sica Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 No cóż, jest to zwierzak znajomego mojej znajomej z pracy. Szczerze pisząc, to zarówno ja jak i moja znajoma podejrzewamy, że się po prostu znudził, zwłaszcza że pewnikiem przegrał konkurencję o atrakcyjność z psem, który rzeczywiście gdyby mógł to by pewnie króla potarmosił. Tragedii tam pewnie nie ma, po prostu królik zszedł na plan dalszy i większość czasu spędza trochę zapomniany w klatce. Quote
Hala Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ja chciałam tylko dopisać, że mój Ziomalek jest coraz kochańszy. Wychodzi każdego wieczoru na spacer po sypialni. Biega saobie jak szalony, a jak mu się to znudzi to przychodzi do ludzi i daje się drapać za uchem. ;) Quote
kataryna18 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 http://szynszyle.info/forum/index.php Quote
agatkia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Czy sprawa z króliczkiem nadal aktualna? Quote
@sica Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Uf, już nie :-) Dom tymczasowy stał się docelowym. Quote
Hala Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Asica, dlaczego nie ma wieści o innych szylkach? :cool1: Teraz żałuję, że nie wzięłam wiecej. Ziomal jest taaaaki kochany. :loveu: Quote
Hala Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 No i siędorobił..Ziomal. :cool1: Ma areszt w klatce do świąt. Tak zadecydował TZ. :cool3: Wczoraj jak zwykle biegał po sypialni. TZ miał do niego pełne zaufanie. A tu masz...klops. Ziomal obrzarł większość guzików u pilota od wiezy. :diabloti: Quote
@sica Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Było brać póki były? A? :cool3: No cóż, nie wiem co się z nimi dzieje. Były obietnice zdania raporcików z aklimatyzacji i cisza. A ja też nie dopytuję się. Zadowalam się tym, że osoby te sprawiły wówczas na mnie korzystne wrażenie i sądzę, że zwierzakom nie dzieje się tam krzywda (a na pewno mają lepiej niż miały, przynajmniej jeśli chodzi o warunki lokalowo-sanitarne). Dla mnie to skończona sprawa :cool3: Quote
Recommended Posts