Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 @sica napisał(a):Nie, nie nie :cool3: Te wieprze zostają już u mnie :loveu: achaa, no to super. Zasugerwałam się tym że czekają w kolejce, chciałam Ci zwolnić szybko DT;) Fajnie że zostają :p Quote
Mona4 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 dobrze ze moja corka tego watku niedopatrzyla, ona marzy o szynszylku:lol: A ja wyrodna matka niechce kupic. Quote
agamika Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Mona4 napisał(a):dobrze ze moja corka tego watku niedopatrzyla, ona marzy o szynszylku:lol: A ja wyrodna matka niechce kupic. i bardzo dobrze, lepiej przygarnąć :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:, jakies na pewno się znajdą:diabloti: Quote
Mona4 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Niemozemy miec szynszylka,bo w domu Jamnik polujacy,kiedys byl Homiczek i jamnisia sie nizm zaopiekowala:-(:mad: dlatego dopuki jest Mileczka to gryzoni w domu niemoze byc:shake: znajoma ,niedawno kupila na Alegro,ze ja tu wczesniej niezaglondlam Quote
Hala Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Ziomal jest boski, coraz częścij wychodzi z klatki. Miziam go i miziam... Quote
@sica Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 No bo ja przecież od samego początku pisałam, że one są przyzwyczajone do obecności człowieka, nie rzucają się z zębami i pewnikiem sie kiedyś bardziej oswoją :-) Kwestia czasu i intensywności pracy z nimi :cool3: Prosiaki mają na razie tylko dwa szybkie zdjęcia z dnia ich przyjazdu. Bardzo były wystraszone: http://picasaweb.google.com/Bartosz.BB/Swintuchy Jak kiedyś zrobię więcej to pewnikiem wstawię. Ostatnie dwa szynszyle pojechały i dojechały wczoraj :multi: Generalnie w sprawie szynszyli: THE END :-) Quote
agamika Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 :loveu: widać ze cudeńka z nich :cool3: aguti to moje ulubione umaszcenie świniorów :loveu::loveu: Quote
Hala Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 I się Ziomal rozwydrzył. Mój tz od kilku raptem dni wypuszcza Ziomala co wieczór, żeby mógł pobiegać po pokoju. A dziś TZ poszedł szybciej spać i Ziomal jest wręcz w klatce oburzony! Jak to mnie nie wypuscił!? Quote
Hala Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 A Ziomal zrobił się niesamowity, jak go TZ wypuszcza na pokój, to ta cwana bestia ucieka przed nami jak szalony. Quote
@sica Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 KRÓLIK Tym razem do adopcji jest niespełna roczna króliczka (nie moja), z klatką, z powodu łowieckich zapędów niedawno wziętego ze schroniska psa. Zwierzak jest mały, lubi głaskanie i bieganie po mieszkaniu i jest w Krakowie. Osobom z innych lokalizacji chętnym zaadoptować zwierzaka pomogę w zorganizowaniu transportu. Quote
Hala Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Asia po pierwsze nie podpuszczaj mnie, a po drugie wstaw wieksze foty. Quote
halbina Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 właśnie... i po pierwsze i po drugie... :evil_lol: Quote
Agata Hanel Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Dałam cynk do SPK w sprawie króla. Quote
@sica Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Brać, nie marudzić :evil_lol: Ee, ta druga fotka chyba jest wystarczająco duża? Trzeba tylko ja kliknąć. Innych fotek nie mam. Quote
agamika Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 @sica napisał(a):Brać, nie marudzić :evil_lol: Ee, ta druga fotka chyba jest wystarczająco duża? Trzeba tylko ja kliknąć. Innych fotek nie mam. jest wystarczająco duża zeby zobaczyć co zostawiła na dywanie :evil_lol:;) Quote
@sica Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 agamika napisał(a):jest wystarczająco duża zeby zobaczyć co zostawiła na dywanie :evil_lol:;) Taki ficzer :cool3: Quote
Kostek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 o raju jak byly zajac Tzta...ide prosic na kolanach:) Quote
@sica Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 I jak decyzja? Udało się go przekonać? :mad: :evil_lol: Quote
pucka69 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 ale piękny słodziak !!! Nooooo!!! TZ-ecie Kostek ???? Nooooo??? Może go czymś przekupić? Coś ugotować na przykład? Quote
Recommended Posts