MartynaP Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 konsultuje to :cool3: bo moja szynszylka ma poł roku boje sie ze sie nie dogadaja :shake: Quote
@sica Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Oby nie zapeszyć, ale dziewczyna i jeden chłopak idą w świat :multi: Jeszcze cztery chłopaki szukają domów. Quote
pucka69 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 a powstawiane są na inne fora? na szczury? na gryzonie? na szynszylowe to pewnie tak? Quote
Korenia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Zmień tytuł wątku na bardziej zracający uwagę, bo ten wydaje się dowcipny, a sytuacja szynszylek wcale taka nie jest... Quote
Hala Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 No ale co ja zrobię z drugim szynszylem? Nie wiem czy nie będą się gryzły. :( A tego bym nie chciała. Poza tym, ja to marzyłam o świniaku... I z chęcią przygarnęjednego świnia... Pomyślę. Nie chcę aby Ziomal cierpiał. Quote
@sica Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Ha, samiczka i jeden samczyk pooooooooszły :multi: Do super domku. Domu szukają jeszcze cztery samczyki. Komu, komu szynszyle? [szept on Neris, wyczyść troszkę skrzynkę bo nie mogę Ci odpisać. szept off] Hala, to sie robi tak: bierze sie drugiego samczyka, stawia w osobnej klatce obok tej, co sie już ma i patrzy co się dzieje. Nie no, spoko, i tak już zapewniłaś jednemu zwierzątku godziwe życie. Sytuacja taka znowu bardzo tragiczna nie jest. Fakt, raczej pilna. Byłam tam, odgnoiłam, karmię. Gdyby ktoś bardzo chciał wziąć dwójkę już zżytą ze sobą, mogę spróbować je jakoś połączyć, ale szczerze pisząc nie bardzo mam na to warunki. Quote
@sica Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Dwa zaklepane :multi: Szukam transportu do Opola :cool3: dla dwóch transporterków, każdy z jednym szynszylkiem :lol: Quote
@sica Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 No, te dwa zaklepane szukają transportu do Opola a przedostatni szuka transportu do Warszawy. Jak dobrze pójdzie to ostatni tez będzie szukać transportu do Warszawy :cool3: Quote
pucka69 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 no zasadzkas za 2 tygodnie bedzie jechac - ale moze wczesniej sie znajdzie? Na miau chyb aktos proponował ... Quote
@sica Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Do Opola czy Warszawy? Tam też szukam. Quote
Kasie Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Asia, mam dom dla jednego w Krakowie. Jak przyjdziesz do pracy to skontaktuj się ze mną. Quote
@sica Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Chyba się ze śmiechu nie utrzymam :cool3: Zaczyna mi brakować szynszylków :lol: :diabloti: Jessssssss :multi: Wszystkie wydane :multi::multi::multi: Quote
Kasie Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Wczoraj pytam Camarę wiedząc ze idzie na imieniny do swojej mamy czy nie sprezentowała by jej szynszyla, bo moze mama by chciała. Na co Camara, ze tak, mama by chciała ale pewnie futro z szynszyli... Camarze nei dajemy już ziwrząt, wiadomo co ona z nimi robi? :evil_lol: Tyle juz tych podhalanów obróciła... Kto wie ile ma białych dywaników w domu ;) Quote
@sica Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Hala, masz jakieś wieści o moim transporterku? Bo jeszcze do mnie nie dotarł z powrotem :roll: Quote
Hala Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Sprawe transporterka wyjaśniłyśmy... ;) a to Ziomal... Quote
@sica Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 No to się przyznam, że u szynszyli, zresztą tak jak u świnek morskich, najbardziej podobają mi się ich stopy :cool3: :crazyeye: :evil_lol: Takie fajne kulasy :oops: Fetyszyzm zwierzęcy, czy co? :diabloti: Quote
@sica Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Jeszcze nie, jak tylko dotrze, dam znać. Pewnikiem będzie dzisiaj po południu awizo. Quote
Hala Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 czytam i studiuję, co powinnam dawać mojemu Ziomalkowi. Bardzo mnie interesuje, jak go karmić aby był szczęśliwy. Dziś dałam mu orzeszka włoskiego na przegryzkę. Bardzo się z niego ucieszył. Wieczorkiem mu posprzatam, tylko muszę kupić piasek, bo ten co miałąm skończył się. A co u pozostałych szynszyli? Quote
Hala Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Jestem zakochana w moim szynszylu i będę was maltretować jego zdjeciami. Quote
Recommended Posts