Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ale co ja zrobię z drugim szynszylem? Nie wiem czy nie będą się gryzły. :( A tego bym nie chciała. Poza tym, ja to marzyłam o świniaku... I z chęcią przygarnęjednego świnia... Pomyślę. Nie chcę aby Ziomal cierpiał.

Posted

Ha, samiczka i jeden samczyk pooooooooszły :multi: Do super domku.

Domu szukają jeszcze cztery samczyki.
Komu, komu szynszyle?

[szept on
Neris, wyczyść troszkę skrzynkę bo nie mogę Ci odpisać.
szept off]

Hala,
to sie robi tak: bierze sie drugiego samczyka, stawia w osobnej klatce obok tej, co sie już ma i patrzy co się dzieje.
Nie no, spoko, i tak już zapewniłaś jednemu zwierzątku godziwe życie.

Sytuacja taka znowu bardzo tragiczna nie jest. Fakt, raczej pilna. Byłam tam, odgnoiłam, karmię. Gdyby ktoś bardzo chciał wziąć dwójkę już zżytą ze sobą, mogę spróbować je jakoś połączyć, ale szczerze pisząc nie bardzo mam na to warunki.

Posted

No, te dwa zaklepane szukają transportu do Opola a przedostatni szuka transportu do Warszawy.
Jak dobrze pójdzie to ostatni tez będzie szukać transportu do Warszawy :cool3:

Posted

Chyba się ze śmiechu nie utrzymam :cool3:
Zaczyna mi brakować szynszylków :lol: :diabloti:

Jessssssss :multi:
Wszystkie wydane :multi::multi::multi:

Posted

Wczoraj pytam Camarę wiedząc ze idzie na imieniny do swojej mamy czy nie sprezentowała by jej szynszyla, bo moze mama by chciała. Na co Camara, ze tak, mama by chciała ale pewnie futro z szynszyli...
Camarze nei dajemy już ziwrząt, wiadomo co ona z nimi robi? :evil_lol: Tyle juz tych podhalanów obróciła... Kto wie ile ma białych dywaników w domu ;)

Posted

No to się przyznam, że u szynszyli, zresztą tak jak u świnek morskich, najbardziej podobają mi się ich stopy :cool3: :crazyeye: :evil_lol: Takie fajne kulasy :oops: Fetyszyzm zwierzęcy, czy co? :diabloti:

Posted

czytam i studiuję, co powinnam dawać mojemu Ziomalkowi. Bardzo mnie interesuje, jak go karmić aby był szczęśliwy. Dziś dałam mu orzeszka włoskiego na przegryzkę. Bardzo się z niego ucieszył. Wieczorkiem mu posprzatam, tylko muszę kupić piasek, bo ten co miałąm skończył się. A co u pozostałych szynszyli?