pumcia02 Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 zdecydowalismy się, że bedziemy mu szukac platnego tymczasu. sa jakies propozycje? W niedziele sie z nim bawilam, on jest taki smiszny :loveu: Quote
pumcia02 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 tu jak zawsze cisza. w tej chwili mam 173zł na dt dla Foresta. zaraz rozsylam nowe pw bo czesc bazarku zakonczona :) Quote
siekowa Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Prosimy o pomoc w ogłaszaniu Foresta i znalezieniu tymczasu dla niego. Quote
pumcia02 Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 zobaczcie jaki smieszny chlopak z niego :) YouTube - Forest, mały kochany psiak do adopcji. Azyl pod Psim Aniołem Quote
siekowa Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Forest jest świetnym psem. Mam brzydkie zdjęcia ale wstawię Quote
pumcia02 Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 jesli chodzi o tymczas płatny. pieniądze cały czas mam. Tyle, że starczy na miesiąc jakby sie cos znalazło. moze ciut dłuzej. Tyle ze to starszy pies z malymi szansami na adopcje. wiec pewnie by siedzial i siedzial, nie wiadomo jak długo. A workiem bez dna nie jestesmy... i co potem miałby wrocic do schroniska jakby zabraklo nam kasy? i tak sobie myślę, że to chyba bez sensu... Forest jest ulubiencem mojej znajomej. Co tydzien dostaje nową serie puszek (dobrych), smakolykow, i teraz mam jeszcze witaminki dla seniorów :multi: Quote
Lionees Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 mariolka napisał(a):jesli chodzi o tymczas płatny. pieniądze cały czas mam. Tyle, że starczy na miesiąc jakby sie cos znalazło. moze ciut dłuzej. Tyle ze to starszy pies z malymi szansami na adopcje. wiec pewnie by siedzial i siedzial, nie wiadomo jak długo. A workiem bez dna nie jestesmy... i co potem miałby wrocic do schroniska jakby zabraklo nam kasy? i tak sobie myślę, że to chyba bez sensu... Forest jest ulubiencem mojej znajomej. Co tydzien dostaje nową serie puszek (dobrych), smakolykow, i teraz mam jeszcze witaminki dla seniorów :multi: No właśnie...zawsze trzeba sie liczyć z tym,że psiak może nie znaleźć domku w expresowym tempie:shake: Quote
pumcia02 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 nikt sie nie interesuje nim nawet na dogo :( Quote
pumcia02 Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 moja znajoma kombinuje zeby sprobować wziąc go do siebie. tylko problem że koty boją się wszytskiego co nowe. zobaczymy moze cos z tego wyjdzie Quote
pumcia02 Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 No i Forest od soboty już jest w domu. Na razie nie na stałe ;) 5 razy go kąpałyśmy! cały czas brud leciał. dostał frontline. sika w domu cały czas na drzwi, szafki... Dzisiaj zostaje sam. Koło 12-13 będę go wyprowadzac razem z Filipkiem. I w planach czyszczenie zębów i kastracja Quote
pumcia02 Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Forest jest w azylu :-( a był taaki szczesliwy... Babsztyl go oddała bo chodził za nią i się kładł przy nogach :angryy: bez komentarza to zostawiam. i ze drugi pies był smutny! jakos wychodziłam codziennie z obydwoma i wszystko było w porzadku! nie przeszkadza jej to ze jeden kot sra do wanny, drugi w kuchni na szafce , a przeszkadza jej wpatrzony w nią pies... Nie wiem jakim cudem zostały u niej te zwierzaki które są, wszystkie są znalezione... I już nie wyprowadzam u niej psiaka. Przez pół roku pierdzieliła jakie biedny Forest i co? I oddała go po tygodniu! Quote
pumcia02 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Foreściu czy dostaniesz jeszcze szansę? :-( skazany za miłość do człowieka.... Quote
pumcia02 Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 dostaniesz jeszcze jedna szanse? :( Quote
pumcia02 Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 przytylo? a skad taki apetyt? :) samo miesko dostawal czy co? :) bo on taki wybredny jest Quote
pumcia02 Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 czy Ty masz jakies szanse chlopie? :( Quote
Pinesk@ Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Foreścik, ślicznotku pokazujemy się :-( Quote
Recommended Posts