Bazyliah Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Najpierw była piłeczka, później złapać-pieska-dookoła-choinek :evil_lol: I tak jak podejrzewałam - siły zregenerowała w godzinkę i znów szaleństwo :roll: Quote
kluska1991 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Bazyliah napisał(a):Najpierw była piłeczka, później złapać-pieska-dookoła-choinek :evil_lol: Jeej.. ale Giusi dobrze.. :oops: Ze mną to nikt nie chce się bawić w złap-Justuska-dookoła-choinek :placz: Quote
Bazyliah Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Giuni zdecydowanie za dobrze. Wczoraj wujek dostał opr*** od ciotki. Wychodząc z domu zostawił na stole służbową komórkę. Na psa przecież nie nakrzyczymy - Gia z pewnością chciała dodzwonić się do ciotki, ale niestety telefon tego nie wytrzymał :roll: Quote
paros Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Bazyliah napisał(a):Giuni zdecydowanie za dobrze. Wczoraj wujek dostał opr*** od ciotki. Wychodząc z domu zostawił na stole służbową komórkę. Na psa przecież nie nakrzyczymy - Gia z pewnością chciała dodzwonić się do ciotki, ale niestety telefon tego nie wytrzymał :roll: Widać, słabe te telefony teraz robią ;) Quote
anna0211 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Ja sprawę telefonu przerabiałam z moją sunieczką Mikusią. A tak na marginesie to faktycznie słabe te telefony robią :lol:. Quote
kluska1991 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Ciotka, a ja mam super pomysł!! Taki super, że ojej!!!!! :multi: Z okazji oficjalnego zostania Gii w domeczku, jakieś nowe zdjątka się nam pokażą :cool3: Świetny pomysł, nie? :cool3: Quote
Bazyliah Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Fotki zrobimy, jak Dziuńka dojdzie do siebie. Byliśmy u rodziny ok. 200km od W-wy. Dziuńka cierpi na chorobę lokomocyjną :-( Obrz....ła cały samochód i Gutka. Ona sama czyściutka, a Gutek poszedł do prania (Gutek to owczarek Collie, więc jest co prać). U rodziny zrobiła porządki jesienne w ogródku - kopać już nie muszą. Wystarczy, że wyrównają :roll: A wieczorkiem ciotka usiadła z psem przy kominku ze szklaneczką rozgrzewającej whisky. I co Zielony Móżdżek zrobił? Przy pierwszej chwili nieuwagi wsadził nochal do szklanki. Jaka ciotka, taki pies - ciotka też często wujkowi dzioba wsadza do szklanek i kubków :oops: PS. Zielony Pies prosi swoje Ciotki Wielbicielki o głos na psich i kocich przyjaciół z Kociego Świata. Tu wątek głosowania, w którym napisane, co i jak: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84066 Quote
kluska1991 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 hihihhi :evil_lol: Ciotka Wielbicielka Kluska juz zaglosowała na KŚ :) Quote
Bazyliah Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Sie nie ma co śmiać - Dziunias jeszcze padnięty po podróży, a w domu ciotka nie ma łiskacza na podniesienie psiego morale. No, chyba, że zaraz wujek skoczy do sklepu :cool3: Dziękujemy ciotce Klusce za głos :loveu: Quote
kluska1991 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Ciotka Kluska do usług :lol: Biedny wujek... Musi dbać o panny alkoholiczki :shake: A może by tak założyć klub AA? :cool3: Pierwsze klientki już mam :eviltong::eviltong: Quote
Bazyliah Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 E tam od razu alkoholiczki. Jeden lyczek ciotce nie zaszkodzi - psu to co innego, Dziunia jeszcze nieletnia jest ;) Jeszcze mnie za kratki wsadza za rozpijanie mlodziezy :roll: Dziunia wlasnie zezarla mi kapcia. Wzrok podczas opr-u miala taki: ciotka, ale ja nie chcialam, to ten wstretny kapec sam mi do pyska wlazl. Wypluwalam i wypluwalam, ale nie dalam rady - pchal sie jak nawiedzony :shake: Quote
Bazyliah Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Podczas jedzenie obiadu Gia sępi niesamowicie :roll: A minę przy tym ma taką, że jakby ją na rudo przefarbować spokojnie mogłaby zagrać Shrekowego kota ;) Dałam jej długi wykład czym się różni moja miska od psiej. W efekcie pies śpi przy balkonie obrażony :roll: Quote
kluska1991 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 No ja sie nie dziwie, że pies obrażony. Jej miska a twoja, droga ciotko, to nie taka znowu wielka różnica. Zawartość inna. Też byś sępiła na jej miejscu :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=89711 może skusi się cioteczka na piękne srebrne kolczyki? :razz: Quote
Bazyliah Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Niestety ciotka się nie skusi, bo wujek zamorduje, jak ciotka kupi kolejne kolczyki. A co bez ciotki będzie z Dziuniaskiem? Ostatnio Zielony Móżdżek wyczaił, że na ciotki plecach śpią koty. Wczoraj na ciotki plecach spała Gia. Biedne koty, musiały się przenieść na poduszkę. Biedna ciotka - koty na jej poduszcze, musiała się przenieść na poduszkę wujka. Dobrze, że wujek to twardziel, przespał całą noc na skraju łóżka bez poduszki :diabloti: Quote
kluska1991 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Ale cioteczko.... :loveu: Takie ładne kolczyki :cool3: Wujek się nawet nie dowie :diabloti: A Gia przecież musi gdzieś spać, nie? Parapet zajęty :shake:, no to gdzie? Quote
anna0211 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 No oczywiście, że biedna Gia musi gdzieś spać :eviltong:. Quote
Bazyliah Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Ciotka chora - Gia leczy poprzez nagrzanie i ucisk. Po całej nocy ciotka jest tak wygnieciona przez psa i obolała, że nawet nie myśli o chorobie :roll: Quote
kluska1991 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Bazyliah napisał(a):Ciotka chora - Gia leczy poprzez nagrzanie i ucisk. Ooo, specjalistka :cool3: Światu potrzeba takich cudotwórców :roll:, ach skarb nie pies.. Quote
elainfo Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Bazyliah napisał(a):Niestety ciotka się nie skusi, bo wujek zamorduje, jak ciotka kupi kolejne kolczyki. A co bez ciotki będzie z Dziuniaskiem? Ostatnio Zielony Móżdżek wyczaił, że na ciotki plecach śpią koty. Wczoraj na ciotki plecach spała Gia. Biedne koty, musiały się przenieść na poduszkę. Biedna ciotka - koty na jej poduszcze, musiała się przenieść na poduszkę wujka. Dobrze, że wujek to twardziel, przespał całą noc na skraju łóżka bez poduszki :diabloti: o kuurde biedny Wujek ... spał na skraju łózku ale on taki malutki napewno sie pomiescił... heheheehh..:evil_lol: chociąz Dzijka na plecach Wujka mialaby królewskie łoże ..;-))nierozumiem dlaczego wybrała ciocine plerki.:p Quote
Recommended Posts