Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bazyliah napisał(a):
Najpierw była piłeczka, później złapać-pieska-dookoła-choinek :evil_lol:

Jeej.. ale Giusi dobrze.. :oops: Ze mną to nikt nie chce się bawić w złap-Justuska-dookoła-choinek :placz:

Posted

Giuni zdecydowanie za dobrze. Wczoraj wujek dostał opr*** od ciotki. Wychodząc z domu zostawił na stole służbową komórkę. Na psa przecież nie nakrzyczymy - Gia z pewnością chciała dodzwonić się do ciotki, ale niestety telefon tego nie wytrzymał :roll:

Posted

Bazyliah napisał(a):
Giuni zdecydowanie za dobrze. Wczoraj wujek dostał opr*** od ciotki. Wychodząc z domu zostawił na stole służbową komórkę. Na psa przecież nie nakrzyczymy - Gia z pewnością chciała dodzwonić się do ciotki, ale niestety telefon tego nie wytrzymał :roll:

Widać, słabe te telefony teraz robią ;)

Posted

Ciotka, a ja mam super pomysł!! Taki super, że ojej!!!!! :multi:
Z okazji oficjalnego zostania Gii w domeczku, jakieś nowe zdjątka się nam pokażą :cool3:
Świetny pomysł, nie? :cool3:

Posted

Fotki zrobimy, jak Dziuńka dojdzie do siebie.

Byliśmy u rodziny ok. 200km od W-wy. Dziuńka cierpi na chorobę lokomocyjną :-(
Obrz....ła cały samochód i Gutka. Ona sama czyściutka, a Gutek poszedł do prania (Gutek to owczarek Collie, więc jest co prać).
U rodziny zrobiła porządki jesienne w ogródku - kopać już nie muszą. Wystarczy, że wyrównają :roll: A wieczorkiem ciotka usiadła z psem przy kominku ze szklaneczką rozgrzewającej whisky. I co Zielony Móżdżek zrobił? Przy pierwszej chwili nieuwagi wsadził nochal do szklanki.
Jaka ciotka, taki pies - ciotka też często wujkowi dzioba wsadza do szklanek i kubków :oops:

PS. Zielony Pies prosi swoje Ciotki Wielbicielki o głos na psich i kocich przyjaciół z Kociego Świata. Tu wątek głosowania, w którym napisane, co i jak: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84066

Posted

Sie nie ma co śmiać - Dziunias jeszcze padnięty po podróży, a w domu ciotka nie ma łiskacza na podniesienie psiego morale.
No, chyba, że zaraz wujek skoczy do sklepu :cool3:

Dziękujemy ciotce Klusce za głos :loveu:

Posted

E tam od razu alkoholiczki. Jeden lyczek ciotce nie zaszkodzi - psu to co innego, Dziunia jeszcze nieletnia jest ;) Jeszcze mnie za kratki wsadza za rozpijanie mlodziezy :roll:

Dziunia wlasnie zezarla mi kapcia. Wzrok podczas opr-u miala taki: ciotka, ale ja nie chcialam, to ten wstretny kapec sam mi do pyska wlazl. Wypluwalam i wypluwalam, ale nie dalam rady - pchal sie jak nawiedzony :shake:

Posted

Podczas jedzenie obiadu Gia sępi niesamowicie :roll: A minę przy tym ma taką, że jakby ją na rudo przefarbować spokojnie mogłaby zagrać Shrekowego kota ;) Dałam jej długi wykład czym się różni moja miska od psiej. W efekcie pies śpi przy balkonie obrażony :roll:

Posted

Niestety ciotka się nie skusi, bo wujek zamorduje, jak ciotka kupi kolejne kolczyki. A co bez ciotki będzie z Dziuniaskiem?
Ostatnio Zielony Móżdżek wyczaił, że na ciotki plecach śpią koty. Wczoraj na ciotki plecach spała Gia. Biedne koty, musiały się przenieść na poduszkę. Biedna ciotka - koty na jej poduszcze, musiała się przenieść na poduszkę wujka. Dobrze, że wujek to twardziel, przespał całą noc na skraju łóżka bez poduszki :diabloti:

Posted

Bazyliah napisał(a):
Niestety ciotka się nie skusi, bo wujek zamorduje, jak ciotka kupi kolejne kolczyki. A co bez ciotki będzie z Dziuniaskiem?
Ostatnio Zielony Móżdżek wyczaił, że na ciotki plecach śpią koty. Wczoraj na ciotki plecach spała Gia. Biedne koty, musiały się przenieść na poduszkę. Biedna ciotka - koty na jej poduszcze, musiała się przenieść na poduszkę wujka. Dobrze, że wujek to twardziel, przespał całą noc na skraju łóżka bez poduszki :diabloti:

o kuurde biedny Wujek ... spał na skraju łózku ale on taki malutki napewno sie pomiescił... heheheehh..:evil_lol:
chociąz Dzijka na plecach Wujka mialaby królewskie łoże ..;-))nierozumiem dlaczego wybrała ciocine plerki.:p