agusiazet Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Można poprosić o nowe zdjęcia ślicznej Gio? Quote
Bazyliah Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Gia śpi: Przed powiększeniem zdjęcia proszę zabrać nieletnie psy sprzed monitora ;) Reszta fotek jutro. Quote
Zmysł Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Bazyliah']Gia śpi: Przed powiększeniem zdjęcia proszę zabrać nieletnie psy sprzed monitora ;) Reszta fotek jutro. Kochana sunieczka Quote
agusiazet Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Niesamowita pozycja! Czy ona śpi na wycieraczce? Quote
Bazyliah Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Na skórce śpi :roll: Jako, że lubi spać przy drzwiach balkonowych, a u nas są kafelki dostała podkładkę, aby jej miękko i ciepło było :lol: W tej pozycji zwykle śpi. No chyba, że uwali się obok mnie i głowę na kolanach położy... Quote
Bazyliah Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Zmysł, jak TŻ złoży komp, na którym są fotki :roll: A jak nie to jutro zrobię świeżynki. Wreszcie udało mi się do podpisu banerek wstawić - KWL, dzięki wielkie :loveu: Po oferma, zamiast wchodzić w panel użytkownika na niebieskim pasku, wchodziła w ten u góry i klęła, że się nie da... Quote
kluska1991 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Na pierwszą sunieczko prześliczniuchna! :multi::multi: Aż dziwne, że nie masz jeszcze domku! :shake: Quote
agusiazet Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Podpisuję się pod powyższym stwierdzeniem!!! Quote
em-chan Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 mam pytanie: czemu tak pusto u najpiękniejszego uchacza dogomanii? :loveu: przecież ona ma najśmichowsze uszy jakie widziałam kiedykolwiek... ciekawe czy kiedyś się całkiem podniosą... Quote
paros Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 em-chan napisał(a):mam pytanie: czemu tak pusto u najpiękniejszego uchacza dogomanii? :loveu: przecież ona ma najśmichowsze uszy jakie widziałam kiedykolwiek... ciekawe czy kiedyś się całkiem podniosą... Wydaje mnie się, że na pewno podniosą się, kiedy będzie nadchodziła jej przyszła pani. ;) Ale na razie domku nie widać :shake: Quote
Bazyliah Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Uszy już coraz częściej stoją :cool3: Gia jest pod obserwacją - mamy podejrzenie, że uczula ją albo kurczak, albo jakiś składnik suchej karmy. Gia trafiła do mnie z potwornym łupieżem, na początku karmiłam ją wyłącznie indyk+ryż+warzywa+witaminy. Łupież przeszedł. Teraz na karmie suchej dla szczeniąt raz dużych, łupież powrócił, co prawda nie jest tak olbrzymi, jak na początku, ale ewidentnie coś jej nie służy. Sprawdzamy przyczynę. Nie sądzę, żeby to było jakimkolwiek problemem - na rynku jest masa karm i można wybrać taką, która nie uczuli - no, ale najpierw trzeba wiedzieć, co wyeliminować. Quote
elainfo Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Bazyliah napisał(a):Uszy już coraz częściej stoją :cool3: Gia jest pod obserwacją - mamy podejrzenie, że uczula ją albo kurczak, albo jakiś składnik suchej karmy. Gia trafiła do mnie z potwornym łupieżem, na początku karmiłam ją wyłącznie indyk+ryż+warzywa+witaminy. Łupież przeszedł. Teraz na karmie suchej dla szczeniąt raz dużych, łupież powrócił, co prawda nie jest tak olbrzymi, jak na początku, ale ewidentnie coś jej nie służy. Sprawdzamy przyczynę. Nie sądzę, żeby to było jakimkolwiek problemem - na rynku jest masa karm i można wybrać taką, która nie uczuli - no, ale najpierw trzeba wiedzieć, co wyeliminować. Ola a moze poprostu spróbuj ja Nizoralem potraktować.:cool3: u mnie wiele psow znajdek miało łupież..łacznie z Tobim z mojego podpisu..zazwyczaj weci sugerowali nizoral.. Quote
Bazyliah Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Była prana w Nizoralu, niestety Nizoral lekko złagodził tylko, po powrocie do karmy suchej łupież powrócił. Myślę, że nie ma co psa na siłę leczyć, bo jeśli nie wyeliminujemy czynnika uczulającego, to z jednej strony organizm jest bombardowany alergenem, z drugiej lekami. Łatwiej i zdrowiej jest poprostu wyeliminować alergen. Quote
paros Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Bazyliah napisał(a):Uszy już coraz częściej stoją :cool3: Gia jest pod obserwacją - mamy podejrzenie, że uczula ją albo kurczak, albo jakiś składnik suchej karmy. Gia trafiła do mnie z potwornym łupieżem, na początku karmiłam ją wyłącznie indyk+ryż+warzywa+witaminy. Łupież przeszedł. Teraz na karmie suchej dla szczeniąt raz dużych, łupież powrócił, co prawda nie jest tak olbrzymi, jak na początku, ale ewidentnie coś jej nie służy. Sprawdzamy przyczynę. Nie sądzę, żeby to było jakimkolwiek problemem - na rynku jest masa karm i można wybrać taką, która nie uczuli - no, ale najpierw trzeba wiedzieć, co wyeliminować. Nieraz u psiaków pojawia się łupież związany ze stresem psiaka :-( i znika. Może chwilowo nie zwracaj uwagi na łupież i przeczekajmy. :roll: Quote
Bazyliah Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Paros, ja jeszcze nie panikuję, na sygnale do weta nie jechaliśmy :lol: Na suchą karmę przeszliśmy niedawno, jak u Gio już nie było łupieżu i była u nas zadomowiona. Nawiasem mówiąc, Gio była już zadomowiona drugiego dnia - taki cudny charakter ma sunia :loveu: I na suchej niestety nawrót łupieżu :roll: Teraz jemy znów indyka, wołowinę - łupież znika. Jak będzie czysto, dostanie do indyka domieszkę kurczaka i zobaczymy, jak sprawy się rozwiną. Jak znajdziemy dobry domek, to nie sądzę, żeby sprawdzenie i wyeliminowanie alergenu stanowiło problem. Quote
kluska1991 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Co u uchatowatołupieżowej suńci? :razz: Mooże jakieś ładne ucholkowe zdjęcia?? :cool3::cool3::cool3: :loveu: Quote
Zmysł Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 anouk92 napisał(a):Gia od dzisiaj ma nową koleżankę;) czyli??????? Quote
Recommended Posts