Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia została znaleziona w lesie:-( koło Radomia ok. 3 tygodnie temu. Co robiła taka malutka psinka w lesie, chyba została tam porzucona.:shake: Sunia ma około 3 miesiące. Jest odrobaczona, zaszczepiona i posiada aktualną książeczkę zdrowia. Chwilowo przebywa u pani, która zabrała maleństwo z lasu, ale może tu być tylko jeszcze dwa dni!!! Co z nią będzie??

Teraz pilnie szuka chociaż domku tymczasowego.
Śliczne malutkie psie dziecko szuka domu i opiekuna na zawsze.

Znajduje się pod opieką Fundacji w Obronie Zwierząt Maja.

Kontakt:
p. Joanna tel. 0 507 132 363

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może w ostateczności hotel koło Radomia?
W schronisku z pewnością złapie jakąś chorobę, na dodatek jest makabryczne przepełnienie. A w ciągu paru dni raczej wątpliwe, żeby znalazła domek...

Posted

LALUNA napisał(a):
CZy wiadomo jakiej wielkosci bedzie ta sunia? Jaki ma kontakt z człowiekiem?

Patrząc na jej łapy i wielkość podejrzewam, że będzie do kolana, taka wielkości owczarka. :roll: A kontakt do człowieka to ona jest w wieku, kiedy kształtuje się jej charakter, wszystko ją ciekawi a to maluszek i potrzebuje opieki, pieszczoty ...... :lol:

Posted

To ja wiem, ze kształtuje :eviltong:
Tylko ze jest ze ona w lesie sie znalazła. Wiec pytanie brzmi czy zdziczała czy tylko porzucona. Chodzi mi o to czy jest lekliwa, czy bez problemu garnie sie do ludzi.
No i czy raczej spokojna czy taka rozrabiara

Posted

Sunia dostała imię Gioconda :) Jest radosna, rozbrykana, bardzo ufna, za człowiekiem chodzi krok w krok. Za gotowane miękso z ryżem zdolna jest nawet chodzić na tych swoich wielgachnych ucholach :lol: Ładnie chodzi na smyczy. Z kotami i psami super się dogadała.

Nadal szukamy domku stałego!
Kontakt albo do P. Joanny albo do mnie tel. 600-817-205 lub na PM.

Posted

Gio jest wspaniałym psiakiem. Dziś już broniła naszego ogródka :lol: A co będą jakieś obce psy przechodzić tak blisko :evil_lol:
Nadal boi się spacerów - zrobi, co ma zrobić i pędem do domu. Pewnie z tego leśnego spacerku już nikt jej nie zabrał do domu :-(
Szukamy super domku, gdzie Gio będzie mogła być pewna, że jeśli kogoś pokocha, nigdy już nie zostanie sama.

Posted

Ta prześliczna sunieczka wygląda zupełnie jak moja tymczasowa Jetka, której domek udało się znaleźć dopiero po 4 miesiącach, ale za to super. Jeśli odpowiada Ci adopcja zagraniczna, bo nie możesz długo jej trzymać na pisz do pajuni, to kochana kobietka, może uda się szybko małej pomóc. Powodzenia!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
Ta prześliczna sunieczka wygląda zupełnie jak moja tymczasowa Jetka, której domek udało się znaleźć dopiero po 4 miesiącach, ale za to super. Jeśli odpowiada Ci adopcja zagraniczna, bo nie możesz długo jej trzymać na pisz do pajuni, to kochana kobietka, może uda się szybko małej pomóc. Powodzenia!!!

W górę. sunieczka czeka na domek

Posted

Gia, jak to szczeniak, wszędzie jej pełno. Ząbki rosną, więc wszędzie walają się gryzaki - ulubione to gałęzie brzozowe :p Jest straszną przylepą, musi być tam, gdzie ja.
Tylko kolejki domkow nie ma :-(