Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu-Soniu dziękuje za pozdrwionka i śle dla Ciebie mnóstwo serdeczności. Nigdy nigdy nie zapomnę Przyjaciół Pana Psiaka

[SIZE="2"]

Jak widzisz jak bumerang wracam na dogo :cool3:

Posted

halbina napisał(a):
Rubik szczęścia nie ma do domków... Pani z Warszawy zrezygnowała... ponoć stwierdziła, że to za daleko... :placz:
Jak się ma Malinka?

Lepiej poczekać kilka dni na dobry domek a nie oddawać go tam gdzie pewności nie ma.

Posted

Jesteście wszystkie kochane, tyle wpisów u Malinki od dogomaniakowych cioć, muszę jej o tym powiedzieć!:loveu: I Malinka w podpisie u trzech ciotuniek...:loveu: :-( Wzruszyłam się.:oops:

Dopiero teraz mam chwilę na pisanie, wariacki dzień dzisiaj z tym nagłym powrotem TZta.:oops:
Malineczka słaba jak listek na wietrze.:-( Jutro będzie aparat to wam pokażę, jak sobie leży z główką na oparciu posłanka, z zapienionym pysiem (to od wymiotów :-( ) i patrzy tymi swoimi ślepkami jakby pytała "od czego mi się to dzieje, czemu jest tak źle"? Chwytam się każdego ruchu i odruchu, szukając w nich poprawy. Niby ciutkę lepiej, leży sobie spokojnie a nie w konwulsjach jak wczoraj, patrzy na mnie (a wczoraj wieczorem miała oczka jak za mgłą, zupełnie niewidzące). Miałam zdjąć ogłoszenie z allegro póki mała jest słaba, ale nie zdejmę, nie chcę zapeszyć! Przecież Malina za dzień-dwa stanie o własnych siłach, a za tydzień pewnie będzie już brykać. Tak sobie marzę o tym dziewczyny! Ale prawda jest taka że nie wiem jak będzie...:oops: :-(
Zaraz nocna kroplówka i idziemy spać, a rano na zastrzyki.

Posted

Już wysyłam Alu, buźka dla Was wielka! Mutter mnie wsparła dzisiaj, choć i tak już zapożyczyłam, ach te muttery kochane!:evil_lol: Dała pierogów i dychę, więc mam co jeść i mam na jutro na wizytę.:cool3:;)

Posted

[quote name='AśkaK']Już wysyłam Alu, buźka dla Was wielka! Mutter mnie wsparła dzisiaj, choć i tak już zapożyczyłam, ach te muttery kochane!:evil_lol: Dała pierogów i dychę, więc mam co jeść i mam na jutro na wizytę.:cool3:;)Asiu czekałyśmy dość chwilkę czy wyślesz ....ale było już późno a Magda powinna kończyć o 17 aby odebrać Klocka od niani ;)no i trzeba było zrobić jeszcze zakupki :razz:...w czwartek rano masz na 100% pieniążki przelane ...buziaki dla malej :loveu:

Posted

To moja wina, musiałam zmykać od kompa :oops: , mam jeszcze alternatywę - obiad u babci :cool3: :lol: ;) , jakoś to do czwartku będzie!:p Oby z Malinową było ok...:oops: Tak się martwię, kurde no!:-(

Posted

[quote name='AśkaK']To moja wina, musiałam zmykać od kompa :oops: , mam jeszcze alternatywę - obiad u babci :cool3: :lol: ;) , jakoś to do czwartku będzie!:p Oby z Malinową było ok...:oops: Tak się martwię, kurde no!:-(:roll:...mi nic innego nie pozostaje jak ...:kciuki:

Posted

dostałam smsa od Asi że z Malinką bez zmian.

nigdy nie miałam do czynienia aż z tak zarobaczonym zwierzakiem...ale mam nadzieje że każdy dzień, bez zmian na gorsze, oznacza że idzie ku lepszemu.

Posted

Berni,a z tym odrobaczaniem może poczekać na dt?Jeśli zareagują jak Malinka to tam różnie może być...Wiem,że im szybciej tym lepiej,ale tam nikt nie będzie jeździł w nocy do kliniki,ani nawet specjalnie obserwował maluchów czy nic im nie jest:shake: