berni Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Malinko, wciąż pamiętamy... Zwłaszcza dziś... Śpij spokojnie. Malinko :-(:-( pamietam... cały czas... Quote
AśkaK Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Zawsze będę pamiętać o Malince, która odeszła na moich rękach...ale wiem że nie poszła daleko... Quote
bea_m Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Malinko bądź Aniołkiem Stróżem dla szczeniaków z Mazańcowic. :( Ty zaznałaś ciepła i miłości. One też chcą. Quote
Ka$ka9141868 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Pamiętamy o tobie kruszynko... Śpij spokojnie za TM :placz::placz: Quote
clockwork Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Malineczo... ciotka klockowa też pamięta cały czas o Tobie... nie tylko z okazji 1.11 ale cały calusieńki czas rozmyśla a niesprawiedliwości świata....... :placz::placz: Opiekuj sie kochana Malineczko naszymi przyjaciółmi za TM..... i mam nadzieje że i Oni zaopiekowali sie tam Tobą :-( bądź już na zawsze szczęśliwa [*] Quote
Ka$ka9141868 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Werka napisał(a):Pamiętamy:( ['][']['][']['][']['] :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( ['] ['] ['] ['] ['] ['] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 I ja wraz z moim zwierzyńcem przybywamy złożyć życzenia. Malinko, ja po prostu wiem, że teraz biegasz za TM, na tych swoich krótkich łapeczkach, z wywieszonym jęzorkiem i radością w oczach :loveu: Wesołych Świąt Kruszynko... Quote
AśkaK Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Dziś nad ranem przypomniała mi się malutka, jakie to niesprawiedliwe...!!!:placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts