Agunia-Pańciunia) Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Aska, własnie jestem pierwszy dzien po urlopie i za sprawa Klocuszkowej tu zajrzalam...jestes niesamowita istota - jak wiele dziewczyn tutaj- i bardzo dzielna..... Siedze przed kompem w pracy i łzy mi leca po policzku ...była bardzo dzielna a Ty nie mniej..... Odespij i pamietaj....mała miala najcudniejsza opieke jaka mogla miec...i mnostwo milosci...... Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:-(...i znów tu dziś zajrzałam.... ja tu ciągle zaglądam :-( Quote
AśkaK Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 A ja wczoraj przyjechałam do Bielska, przywiozłam z powrotem klateczkę w której jechała ze mną do W-wy Malinka, tym razem pustą...:-( I stoi ta klatka teraz tam gdzie wcześniej stała, gdy Maliniaczek miała w niej posłanko. A Malinki nie ma... Wypłakałam się już, wyspałam, życie płynie dalej, ale tęsknię za małą i strasznie mi żal, że to ją akurat straciliśmy. Biorąc maluchy na tymczas staram się trzymać zasady, że im mniej ja się do nich przywiążę a one do mnie, tym lepiej i mniej stresujące będzie dla nich rozstanie gdy pójdą do nowego domu. Ale przy Malince to nie działało w ogóle! Rozmiękczyła mnie na amen i żadne udawanie, że tak nie jest, nie pomogło. Skradła serducho i tyle...A potem sobie poszła do nieba.:-( Siedzę w pokoju tak jak siedziałam tu ostatnio z Malinką, ja przy komputerze a ona ułożona na kapciach, i znowu beczę więc uciekam już. To tu się zaczęło, a teraz wróciłam i jej już nie ma.:placz: Uciekam. PS. Dajcie spokój z tą moją dzielnością, bo każda z was zrobiłaby to samo.:p Wstyd mi bo u mojej własnej rodziny na wsi żyją psy na łańcuchu i rodzą się maluchy takie jak Malinka - skazane na wirusy i pasożyty. A do tych tępych ludzi nic nie trafia... Jak długo jeszcze tak będzie w naszym kraju?:shake: Quote
Agga Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Każdy z nas ma takie wspomnienia jak ty siedząca przy komputerze. Ta mała kruszynka spędziła z TOBĄ dobre chwile. Pomyśl tylko co by było gdyby była w schronisku, albo u nieodpowiednich ludzi. A tak była u osoby, która bardzo ją kochała i walczyła o każdy dzień. Quote
clockwork Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Asiu.... każdy z nas ma w otoczeniu ludzi którzy olewają,zaniedbują,maltretują... psy... ja też znam takich... i najgorsze jest to że NIC zupełnie NIC nie mogę zrobić....czasem mam ochote napluć im w twarz... takich psów jest TYSIĄCE... ale Malinka.. Malinka miała to szczęście że odeszła nie w stodole, nie w syfie dumnie nazywanym schronem, ale u Ciebie... jej króciutkie życie zakończone było doznaniem dobra, miłości i opieki... no i ciach... rycze :placz: P.S. szkoda że nie wiedziałam że jedziesz w nasze strony bo jest do przewiezienia psiak z Wawy na śląsk... i już powoli zanika nadzieja że państwo będą czekać.. brak transportu :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=71256&page=7 Quote
Pimpek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Mi się też ryczeć chce :placz: Biedna Malinka [*] Nie zapomnę... [*] Quote
Ka$ka9141868 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Nikt kto czytał nie zapomni [*] Malinko jesteśmy [*] Quote
Agnieszka i Ogiś Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [*] [*] [*] [*] [*] biedne maleństwo :( Quote
Ka$ka9141868 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Też mi jej tak strasznie szkoda [*] A z jej rodzeństwem co teraz sie dzieje??? Quote
clockwork Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='kaska9141868']Też mi jej tak strasznie szkoda A z jej rodzeństwem co teraz sie dzieje??? [FONT=Arial]kaśka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74292 tu masz wątek psiaków tej babki od której została zabrana Malinka [/FONT] Quote
AśkaK Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Minęły 3 tygodnie odkąd zabrałam Malinkę, a zaledwie po pięciu dniach już jej nie było.:-(Mam wrażenie jakby to było miesiące temu - to chyba taka reakcja obronna organizmu, żeby móc normalnie jakoś funkcjonować. Ale są chwile kiedy wszystko wraca takie świeże...:-( Gdyby Malinka mogła do mnie tak samo wrócić!:placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Jeszcze nie raz jej malutkie ślepka będziesz widzieć w swoich myślach... Ważne, że już jej nie boli, że była taka dzielna do ostatniej chwili... Trzymaj się Asiu :* Quote
AśkaK Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Dziś mija miesiąc odkąd nie ma Malinki.:-(:-(:-( Śpij moja słodka, maleńka kruszyno... Quote
Wilejkaros Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Asia, a mam wrażenie,że płakałam dopiero co wczoraj w nocy. Tak jak teraz... Beczę... Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [FONT=Arial]Malinko ...........:-( [/FONT] Quote
Ka$ka9141868 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]Malinko ...........:-( [/FONT] Podnosze :( Quote
t_kasiek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 nie rozumiem czemu tak musi być :( :( :( takie maleństwo...... :( :( :( Quote
halbina Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Malinko, pamiętam! a to... ku pamięci wszystkich stworzeń, które przekroczyły Tęczowy Most: http://pl.youtube.com/watch?v=yDv8846_3Mc Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Malinko, wciąż pamiętamy... Zwłaszcza dziś... Śpij spokojnie. Quote
Recommended Posts