agara Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Witam ((; Ponieważ nie widzę konkretnego wątku z Sopotu.. to go zakładam. W sumie cały weekend poświęciłam na oglądaniu frisbee w Sopocie.. bo na innych ringach 'atmosfera' mnie przerażała ( np. ring nr. 1 z ONkami... double handling normalnie..:roll: ). Wstawię tutaj kilka nielicznych zdjęć z tego show'u, a także powiem iż.. Został pobity REKORD ŚWIATA w tym sporcie u KOBIET. niestety niepamiętam jak nazywała się ta pani.. ale miała na imię MONIKA,a sunia wabiła się 'Ergi', żuciła w long dystansie 61.30 , pobijając rekord świata ( 60.60) Gratuluję ((; Oto zdjęcia... (mało bo w końcu to nie fotogaleria...) Freestyle: ( Bardzo podobał mi się ich występ zarówno dzisiaj jak i wczoraj ((; gratulacje!) i 2 zdjęcie freestyle: Quote
wix Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Malta-GD napisał(a): Został pobity REKORD ŚWIATA w tym sporcie u KOBIET. niestety niepamiętam jak nazywała się ta pani.. ale miała na imię MONIKA,a sunia wabiła się 'Eri' pies wabił się Ergi :lol: ;) Quote
Jackson Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Dziewczyny, a byłyście dzisiaj? Może się minęłyśmy? Quote
Żancia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Taaaaaak !!! :Cool!: :sweetCyb: :bigcool: :laola: Quote
Rafka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Super foty! żałuje ze nie mogłam obejrzeć zawodów.... Dwa dni siedziałam a ringu ... :placz: :placz: Quote
agara Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 zdjęcia śliczne ((; wczoraj również byłyśmy na frisbee, strasznie nam się spodobało. niestety włożyłam złe baterie do aparatu i nie działał...;/ przepraszam za błąd już poprawiam... Quote
Mokka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Fotki super, ale może ktoś podałby jakieś wyniki... :lol: Quote
Klaudia :-) Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 super fotki Mokka częściowe wyniki są tutaj: http://www.bordercollie.fora.pl/dog-chow-disc-cup-2007-zaproszenie-t1123-240.html Quote
Recommended Posts