Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wiem że tak mają , ale mi chodzi o to że , wygląda jakby miał je za szeroko rozstawione - przez co od proszu nieciekawie może wyglądac sam front , ale żeby to ocenić potrzebna byłaby fotka od przodu właśnie :p

Posted

Zawsze oglądam go od każdej strony jak stoi :P I z tego co pamiętam, to przód był ok :)

P.S. Klaudia- byłaś w opolu, prawda? To cię widziałam chyba z Mantą, stałyście przy ringu buldożków i buldogów?

Posted

Co masz na mysli poprzez lepszy topline? Aussue ma miec gorna linie delikatnie opadajaca w kierunku zadu. Su naturalnie ma wrecz na odwrot, poprzez taki odstawienie tylu gorna linia zdaje sie byc perfect, a przy okazji podkreaslam jej piekne katowanie tylu. Jesli sie myle, napiszcie prosze, przyda mi sie;)

Posted

Su jest dosc krotka jak na aussie. Ze wzorca ASCA: [SIZE="2"]"WRAŻENIE OGÓLNE: Owczarek australijski jest psem o harmonijnej budowie, umiarkowanej wielkości i kości. Jest uważny i żywy, wykazuje siłę i wytrzymałość połączoną z niezwykłą zwinnością. Lekko dłuższy niż wyższy, posiada szatę o umiarkowanej długości i grubości o umaszczeniu, które zapewnia różnorodność i indywidualność każdego osobnika. Charakterystyczną cechą jest jego naturalnie krótki lub obcięty ogon. U samców i suk wyraźne jest piętno płci."

Posted

Żakla co powiedzieć można ?:loveu: Jak dla mnie nic dodać , nic ujać - jest super ! I faktycznie kątowanie przy takim ustawieniu od razu rzuca się w oczy :razz: ślicznie :loveu:

A no i zapomniałaqbym dodać jak się Su zmieniła ! Nie do poznania ...

• 1 month later...
Posted

Chilli pieknie się prezentuje napewno skorzystam kiedyś z waszej oferty dot. MP :cool3:

Mante podziwiam od kiedy znalazłam temat pięknie pozuje, jestem pełna podziwu ;)

Posted

Zuza - tak własnie kojarze :lol::lol: sobie myślałam ze to ty, ale jakos mm nie wiem czego nie zagadałam... :roll:

Klaudia&manta - Mantowata cudo :loveu: A tak w ogóle, to ja tego tematu pol godziny szukalam :lol::lol:

Kaya - nie ma sprawy, służę chillowatą :lol::lol:

Posted

Mante podziwiam od kiedy znalazłam temat pięknie pozuje, jestem pełna podziwu ;-)

Klaudia&manta - Mantowata cudo :loveu: A tak w ogóle, to ja tego tematu pol godziny szukalam :lol:

Dzięki :loveu: Ja właśnie też nie mogłam go znaleźć , myslałam w pewnej chwili że ktoś go usunał , czy coś ... A tu nagle mi się pojawił u mnie w panelu .. i byłam cała happy :diabloti: :multi: