Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też widziałam to zdjęcie z podium i trochę źle stoi, ale on ma zupełnie inny typ budowy, jest szczuplejszy niz nasze Polske, potężne leony, więc i innaczej stoi.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aangelaa95 napisał(a):

Kara - coś ci nie wyszło :cool3:
Zobacz jak on stoi ;-) tak jakbys go wogole nie ustawiła tylko tak psyk i już:cool3:
Spójrz na tylnie łapki jedna tak druga tak, przednie wmiare. Nie mowie ze jestem znawca ale czasami patrze na aussie ;-)

Trzeba zacząć czytać całe posty a nie tylko fotki ;)

Posted

McDzik napisał(a):
No to od 9 się robi, więc myślcie już o jakiś wystawach i powodzenia! :):) Sunia łanie się zapowiada :)

Myślimy bardzo intensywnie :razz::razz:Wiem że możemy zacząć PRÓBOWAĆ robić młodzieżówkę :cool3:
Pierwsza wystawa w klasie młodzieży - Opole:lol:

Angela widocznie czegos nie doczytałaś :eviltong:

Posted

Ja bym główkę ciut do góry podciągnęła minimalnie. I podkładkę od ringówki na środek dała, albo z drugiej strony, bo taki prostokąt ni z tąd ni z owąt za fajnie nie wygląda. Ale ogółem to super i widać, że ciągle pracujecie nad tym! I tak trzymać! Brawo Magda :)

Posted

Dakar coraz piękniejszy się robi tak jak obserwuje go tutaj, i cioraz bardziej mi się podoba jego ustawianie mimo,że na spanielach nie znam się;)
A teraz dwa setery. Który według Was jest lepiej ustawiony?
Suczka z falowaną sierścią, czy samiec o prostszej sierści

Posted

Dziękuje za pozytywne opinie:loveu::)

klaudia&Manta napisał(a):
Wg.mnie Dalarel ślicznie teraz stoi :loveu:Widać różnicę na fotkach teraz , a jednych z pierwszych jakie wstawiałaś :cool3:

Brawo !

Dalarel?:lol:

Posted

KaRa_ napisał(a):
Dakar coraz piękniejszy się robi tak jak obserwuje go tutaj, i cioraz bardziej mi się podoba jego ustawianie mimo,że na spanielach nie znam się;)
A teraz dwa setery. Który według Was jest lepiej ustawiony?
Suczka z falowaną sierścią, czy samiec o prostszej sierści

Bardzo podoba mi się "sweterek" po lewej stronie :loveu: i w.g mnie lepiej ustawiony, ale ja sie nie znam, nie "moja rasa" ;) KaRa co to za zwierz?

Posted

.ania napisał(a):
Bardzo podoba mi się "sweterek" po lewej stronie :loveu: i w.g mnie lepiej ustawiony, ale ja sie nie znam, nie "moja rasa" ;) KaRa co to za zwierz?

Po lewej stronie jest suczka mojej sąsiadki, użytkowniczki tego forum JOY OF LIFE Diervilla, a obok niej pies Thomas z Saturnii ;).

Posted

Dot. I zdjęcia !
Jureja fajnie wygląda z Risą, jedynie na zdjęciu głowa za bardzo zadarta do góry. No i tylna łapa poleciała do przodu;), ale może to wina zdjęcia
U psa tył źle wyciągnięty, przez takie ułożenie ogona zad wydaję sie bardziej ścięty, no i głowa ........

Posted

Madzia Drakarek pięknieje :loveu: Zastanawiam się czy nie wygodniej by Ci było na stojąco go ustawić ?
Masz wtenczas większą kontrolę nad ciałem psa :cool3:tzn. bardziej nad jego środkami ciężkości

Posted

Nugatowa napisał(a):
Madzia Drakarek pięknieje :loveu: Zastanawiam się czy nie wygodniej by Ci było na stojąco go ustawić ?
Masz wtenczas większą kontrolę nad ciałem psa :cool3:tzn. bardziej nad jego środkami ciężkości

Kilka razy już tak próbowałam i nie widząc Drakusia od boku, zawsze się boję, że jest źle ustawiony.:roll: No cóż, kwestia przyzwyczajenia:evil_lol: Choć nie ukrywam, że wtedy o wiele łatwiej operuje się psem:cool3::)