Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dario,
Daj ogłoszenia na gumtree, żółte strony gazety wyborczej (ogłoszenie jest darmowe) , forum gazety wyborczej o zwierzętach tam jest taki dział o adopcjach, eoferty.pl, mojpupil.pl ewentualnie do oferty ale zanim się tam ukaże to minie trochę czasu.

Posted

dzis na Zoltych Stronach jest informacja, ze ktos przygarnie jamnika szczeniaka lub starszego, obawiam sie ze ten moze nie spelniac oczekiwan ale moze warto sprobowac zadzwonic?

dario, ruch nalezy do Ciebie, tel z gazety to: 661 724 989

Posted

witam,mieszkam w Czeladzi,15 km od Katowic,wczoraj się dowiedziałam o bardzo schorowanej pani której zmarł mąż-on opiekował się ich psem,jamnikiem długowłosym,Pani jest chora na nogi (dużo schorzeń,schorowana kobieta),nie moze chodzić,psem opiekuje się dziewczyna która ma dwójkę dzieci które są potwornymi alergikami (nie chcieli nawet dzieciaków przyjąć do przedszkola z powodu ich alergii),dziewczyna wyprowadza jej tego psa ale nie może sie nim zajmowac cały czas,psiak siedzi w domu,czasem ta Pani z nim wyjdzie ale zanim zejdzie na dół to pies sika po klatce-sąsiedzi się awanturują..Pani zdecydowała oddać psinę,widziałam psa,głaskałam,łagodny do dzieci jest,mój bernardyn "chciał się" z nim bawić-nie wykazywał żadnej agresjii do tak dużego psa :p jutro będe miała zdjęcia jego i nr telefonu do właścicielki..bardzo prosze pomóc znaleźć jakis domek..dodam,ze piesek ma ok.5 lat (chyba,dzisiaj dowiem sie napewno:roll: ) uroczy i spokojny jamniś...:placz:

Posted

xxxx52 napisał(a):
prosze watek przeniesc
wspaniale ,ze psinka pozostala w rodzinie:lol:

Zgadzam się:lol: Znajome twarze i możliwość widywania dawnych państwa na pewno pozwolą psiakowi lepiej się zaadptować w nowym domku, bardzo się ciesze, że tak się stało.