JamniczaRodzina. Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Dario, Daj ogłoszenia na gumtree, żółte strony gazety wyborczej (ogłoszenie jest darmowe) , forum gazety wyborczej o zwierzętach tam jest taki dział o adopcjach, eoferty.pl, mojpupil.pl ewentualnie do oferty ale zanim się tam ukaże to minie trochę czasu. Quote
eurydyka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 dzis na Zoltych Stronach jest informacja, ze ktos przygarnie jamnika szczeniaka lub starszego, obawiam sie ze ten moze nie spelniac oczekiwan ale moze warto sprobowac zadzwonic? dario, ruch nalezy do Ciebie, tel z gazety to: 661 724 989 Quote
Patikujek Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Śliczny psiak przykro mi że musisz go oddać ale mam nadzieję że uda mu się znaleźć dobry domek:) Quote
rebellia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Daj znać Dario co i jak, wierzę, że udało Ci się już coś pozałatwiać w kwestii ogłoszeń :) Quote
JamniczaRodzina. Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Dario napisz co się dzieje u jamnika, czy znalazł nowy dom? Quote
anushka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 witam,mieszkam w Czeladzi,15 km od Katowic,wczoraj się dowiedziałam o bardzo schorowanej pani której zmarł mąż-on opiekował się ich psem,jamnikiem długowłosym,Pani jest chora na nogi (dużo schorzeń,schorowana kobieta),nie moze chodzić,psem opiekuje się dziewczyna która ma dwójkę dzieci które są potwornymi alergikami (nie chcieli nawet dzieciaków przyjąć do przedszkola z powodu ich alergii),dziewczyna wyprowadza jej tego psa ale nie może sie nim zajmowac cały czas,psiak siedzi w domu,czasem ta Pani z nim wyjdzie ale zanim zejdzie na dół to pies sika po klatce-sąsiedzi się awanturują..Pani zdecydowała oddać psinę,widziałam psa,głaskałam,łagodny do dzieci jest,mój bernardyn "chciał się" z nim bawić-nie wykazywał żadnej agresjii do tak dużego psa :p jutro będe miała zdjęcia jego i nr telefonu do właścicielki..bardzo prosze pomóc znaleźć jakis domek..dodam,ze piesek ma ok.5 lat (chyba,dzisiaj dowiem sie napewno:roll: ) uroczy i spokojny jamniś...:placz: Quote
JinnyAl Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Czy to aktualne> i jaki charakter ma piesio? Quote
dario722 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Nie to jest nie aktualne piesek znalazł już nowego właściciela Quote
xxxx52 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 prosze watek przeniesc wspaniale ,ze psinka pozostala w rodzinie:lol: Quote
Lemoniada Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 xxxx52 napisał(a):prosze watek przeniesc wspaniale ,ze psinka pozostala w rodzinie:lol: Zgadzam się:lol: Znajome twarze i możliwość widywania dawnych państwa na pewno pozwolą psiakowi lepiej się zaadptować w nowym domku, bardzo się ciesze, że tak się stało. Quote
Recommended Posts