Goldenka 02 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Nic takiego nie powiedziałam. Chodzi mi o to że zazwyczaj tylnie łapy daję się do tyłu, przednie prostopadle do podłorza, mordka tez nie pochylona i nie zadarta w górę... Quote
Sandi Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Moim zdaniem cięzko będzie ćwiczyć na 4-letnim psiaku, który nigdy nic nie miał wspólnego z ćwiczeniami i wystawami... :shake: Quote
marymek Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Sandi napisał(a):Moim zdaniem cięzko będzie ćwiczyć na 4-letnim psiaku, który nigdy nic nie miał wspólnego z ćwiczeniami i wystawami... :shake: Dlaczego? Mój bernardyn mimo bycia rasowym na wystawy nie jeździ, a to właśnie z nim zaczynałam ćwiczenia i świetnie sobie radził i radzi. Dodam że w środę skończył 9 lat, więc do najmłodszych nie należy. Każdego psa można nauczyć pozycji wystawowej, biegania, tylko trzeba mieć ochotę i odpowiednie podejście ;-) Quote
Sandi Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Może i macie rację, ale w pewnym stopniu zalezy to też od charakteru psa ;) Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 No ja np zaczęłam uczyć mojego 5letniego yorka pozycji wystawowej i jakoś idzie. Jak ktoś ma wątpliwości to daje fotkę jak wygląda jego pozycja (jak coś to prosze o krytyke) Quote
Sandi Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Trzeba przyznać ze całkiem niezła postawka :cool3: Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Sandi napisał(a):Trzeba przyznać ze całkiem niezła postawka :cool3: Dziękuje. ehh niestety pies bez rodowodu i nie będe mogła się z tym pokazać na JH :/. A zgłosić z innym psem się nie moge bo niestety moi rodzice uważają, że to bez sensu i nie będą mnie po wystawach wozić :( :placz: Jedynie moge na katowicką wystawe jechać, ale tylko jako widz... ehh a jednym z moich największyk marzeń (zaraz po posiadaniu psa z rodowodem) jest wystawienie psa Quote
Recommended Posts