kako80 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 a oto nowe zdjecia: wydaje mi sie ze pan reks wyglada juz lepiej! psy sie docieraja, czyli jak sarunia meczy reksa, ten ja lekko ustawia...ale bez ostrych spiec.. [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][/FONT] http://images13.fotosik.pl/84/ec3336c09b386216.jpg Quote
kako80 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Nyna! dziekujemy w imieniu szczesliwych psiorkow! Quote
epe Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Jakie już ma ładne oczka! Widać,że zadowolony! Ale on to taki poważny facet! Pełen godności i dystynkcji! Quote
maciaszek Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Różnica jest bardzo duża !!!! Sierść ładniejsza, troszkę się zaokrąglił i oczka już zupełnie zdrowe :multi: :multi: :multi:. PIĘKNY pies :loveu:. Jakoś ciągle nie mogę uwierzyć w to, że Reks ma 8 lat... Quote
diana79 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 wygląda prześlicznie :loveu: widać dużą poprawę w jego wyglądzie i w psychice :multi: teraz normalnie jest uśmiechnięty :multi: Quote
Ulaa Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 TO NAPRAWDĘ ON??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nie ma szans, że w to uwierzę :lol!: Pies podmieniony i tyle. Quote
kako80 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 z nowosci: pieski sie juz dogadaly, po jedzeniu wylizuja sobie mordki. jak to w polskiej rodzinie facet rzadzi!:razz: spia razem w kojcu. Nyna postawil psiakom jeszcze dwie ocieplone budy tak w przypadku gdyby chcialy sobie polezec z drugiej strony budynku.:multi: Quote
Tigraa Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ulaa napisał(a):TO NAPRAWDĘ ON??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nie ma szans, że w to uwierzę :lol!: Pies podmieniony i tyle. Przy dziewczynie nabrał wigoru ;), ma teraz po co żyć, ma swojego pana i swoją ukochaną... to tak samo jak z ludźmi przecież... on czuje się teraz potrzebny i kochany. Quote
epe Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Za to,że Nyna tak uszczęśliwił te 2 psiaki,niech mu zycie odpowie tym samym- szczęściem,bezpieczeństwem oraz kuferkiem zawsze pełnym pieniązków! Nyna jesteś wspaniałym facetem!!!! Quote
diana79 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 ale wspaniałe wiadomości :multi: bardzo się cieszę że tak dobrze trafił :multi: lepiej chyba nie mógł trafić :multi: Quote
maciaszek Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Bardzo się cieszę :multi: :multi: :multi:. A jeszcze bardziej bym się cieszyła, gdyby od czasu do czasu były fotki chłopaka :). Quote
kako80 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 i miejsce gdzie oneczki spia i drugie gdzie moga siedziec jak im sie chce: Quote
kako80 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Nyna zapwenil im super warunki na zime! maja cieplutko! a nasz chlopak juz wyglada super! tylko oczka ma nadal chore, Nyna planuje zabieg na 3ciej powiece mu zrobic. Quote
kako80 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 maja wszystko podwojne ale podobno i tak leza i spia na jednym!!! Quote
maciaszek Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 kako80 napisał(a): tylko oczka ma nadal chore, Nyna planuje zabieg na 3ciej powiece mu zrobic. Od razu zauważyłam, że coś z tymi oczętami nie tak... To co mu właściwie jest? Ma jednak to entropium??? Bo ja już nic nie rozumiem. Może wspomóc Nynę finansowo w kwestii operacji? Wszak kasa na nią była zbierana... kako80 napisał(a):maja wszystko podwojne ale podobno i tak leza i spia na jednym!!! :loveu: :loveu: :loveu: A jaki on ładniutki się zrobił :loveu:! Quote
kako80 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 ma zapalenie trzeciej powieki, nie entropium. moj poprzedni onek tez to mial. robi sie zabieg, troche antybiotyku i tyle. moge Nyna zapytac czy potrzebne mu wsparcie finansowe? Quote
egradska Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 piękny chłopak:loveu: żeby tylko te oczka wyzdrowiały... z tego, co pamietam, nyna pisał, że problem z dobrym wetem w pobliżu... Kto zrobi zabieg pieskowi? Quote
maciaszek Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 kako80 napisał(a): moge Nyna zapytac czy potrzebne mu wsparcie finansowe? Zapytaj :). A Nyna niech dowie się jaki byłby koszt takiego zabiegu. Quote
kako80 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 juz napisalam maila z zapytaniem. zobaczymy. Quote
diana79 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 poza oczkami to onek wygląda cudownie :loveu: i widać, że jest szczęśliwy :multi::multi::multi: Quote
egradska Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 co u psiaka? jak oczka? ma ktoś jakieś nowe wiadomości? Quote
nyna Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Witam wszystkich..... psiak ma sie dobrze w czwartek jestem umowiony na opracje z rex-em i lekarz powiedzial ze to jest zapalenie trzeciej powieki i ze bedzie wszystko ok.....najgorsze jest to ze jutro nie moge mu dac jesc bo lekarz tak mowil bym od srody juz nie dawal:( nie wiem jak sobie z ta mysla poradze ze moj piesi jest glodny:(:( ale wiem ze tak musi byc....teraz dostaje antybiotyki i masci do oczu...a poza tym to jest w super formie:) troche mi lobuzuja:) ale ciesze sie ze rex ma narescie chec do zycia bo na poczatku to byl taki sutny i zalamany ale teraz to mowie wam NIE TEN PSIAK:):):)...psiaki rezem sie dogaduja..wczoraj jak jechalem do weta z rex-em to musialem wziasc tez sare bo sama nie chciala zostac.W czwartek jak wroce od weta to napisze jak poszla operacja.A co do wsparcia finansowego to jakos dam sobie rade:) dzieki za chec pomocy:). Pozdrawiam wszystkich Quote
diana79 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 to trzymamy kciuki za operację :thumbs: Quote
Recommended Posts