nyna Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Wlasnie wrocielem od moich dwoch pociech:loveu: ONek po malu sie klimatuzuje w nowym domku a Sara mu w tym pomaga:cool3: jest zachwycona kolego i wszedzie go ciagnie zeby mu pokazac wszystko:lol: Onek a moze Rex bo tak ma na imie jest cudowny:loveu:.Wczoraj dalem im kolacje w ddwoch miskach i patrzylem jaka bedzie reakcja Sary przy jedzeniu z nim a tu zaskoczenie:crazyeye: tak sie dogadali ze nawet miskami sie zamieniali:lol:.W poniedzialek jade z Rex-em do weterynarza na badania.Jak wroce to wam napisze co powiedzal wet. Pozdrawiam wszystkich i dziekuje za Rexa.:loveu: Quote
epe Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Nyna!! To my dziękujemy za Twoje serce i miłość do zwierząt!! Głosuję na Ciebie w konkursie "Mężczyzna Roku 2007"!!! U mnie masz Grand Prix!!! Niech Ci Bóg wynagrodzi za to co zrobiłeś dla tych psów!! Jestes kochany!! Quote
maciaszek Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 nyna napisał(a):Wlasnie wrocielem od moich dwoch pociech:loveu: ONek po malu sie klimatuzuje w nowym domku a Sara mu w tym pomaga:cool3: jest zachwycona kolego i wszedzie go ciagnie zeby mu pokazac wszystko:lol: Onek a moze Rex bo tak ma na imie jest cudowny:loveu:.Wczoraj dalem im kolacje w ddwoch miskach i patrzylem jaka bedzie reakcja Sary przy jedzeniu z nim a tu zaskoczenie:crazyeye: tak sie dogadali ze nawet miskami sie zamieniali:lol:.W poniedzialek jade z Rex-em do weterynarza na badania.Jak wroce to wam napisze co powiedzal wet. Pozdrawiam wszystkich i dziekuje za Rexa.:loveu: :multi::multi::multi::multi::multi: Dziękujemy za wieści. Dobre wieści. Doskonałe :). Nyna jesteś WSPANIAŁY !!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Jeszcze raz bardzo, bardzo, ale to BARDZO Ci dziękuję za przygarnięcie Rexa :loveu: :loveu: :loveu:. :multi::multi::multi::multi::multi: Chciałabym zobaczyć taką wymianę miskową :evil_lol:. Quote
kako80 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 dziekuje Dianie S za poswiecenie calego dnia dla naszego Rexa kosztem jej dwoch sunieczek:loveu: Quote
maciaszek Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 kako80 napisał(a):dziekuje Dianie S za poswiecenie calego dnia dla naszego Rexa kosztem jej dwoch sunieczek:loveu: O tak! Dla Diany też WIELKIE dziękuję !!! :loveu: :loveu: :loveu:. A co z fotkami? Na drugą skrzynkę też nie dotarły... Czyżbyś w końcu wczoraj padła? ;) Quote
Diana S Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Marcin od Reksa to fajny chłopak szczery usmiechniety i co najwazniejsze kochaja cy zwierzeta...Sara ma sie u niego b. dobrze wszedzie by weszła a Marcin jak to dobry pan jej na to pozwala. Sara to psiak cały czas usmiechniety. Kiedy Marcin zobaczył Reksa od razu do niego podszedl i zaczol tulic a Sara radosnie go przywitała zachecała do zabawy tak ze w pewnym momencie Reks sam troszke zabrykał na piakuchuuu..Sara wszedzie go oprowadzała po nowym domku i chodzila w krok w krok za Reksem...Widac było ze psinki sie polubiły...:loveu::loveu: czekamy na fotki... Quote
diana79 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Reks nie mógł lepiej trafić :multi: :multi: :multi: nyna dziękuję za to że jesteś :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Diana S Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Tak nyna dzieki ze Reksia wziołes do swojego stada....:cool3::loveu: Quote
maciaszek Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='kako80']Maciaszek! probowalam wyslac do Ciebie maila ze zdjeciami ale wraca mi na skrzynke, mowiac ze nia ma takiego adresu! nie wiem o co chodzi, bo juz przeciez wysylalam na ten adres. masz moze inny? Wysłałam Ci 2 privy w tej sprawie. Spróbuj n aten drugi adres, powinno się zmieścić, tam prawie 10MB wolnego miejsca jest. He he he - pewnie szybciej by było gdybym poinstruowała Cię jak samemu wrzucać zdjęcia :). A zatem krótki instruktaż! Ja wrzucałam swoje pierwsze zdjęcia tak: Zarejestrowałam się na www.fotosik.pl Zrzuciłam zdjęcia z aparatu do komputera. Pomniejszyłam je (nie mogą być większe niż 400x600, o ile dobrze pamiętam) i zapisałam w jakimś tam pliku. Weszłam na fotosik, zalogowałam się. Kliknęłam dodaj zdjęcia. Dodałam po kolei (masz tam taką opcję, że możesz dodać więcej niż 1 zdjęcie na raz, to wygodna sprawa). Pod każdym dodanym zdjęciem jest napis "pobierz pozostałe kody". Kliknęłam na niego a następnie skopiowałam wpis z linijki "pełen rozmiar na forum" i wkleiłam tu. I po sprawie. Powodzenia (chyba, że jednak będziesz próbować wysyłać do mnie :) ). Quote
kako80 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 kochani! wybaczcie ale dokladne rozliczenie za przejazd autkiem dodam jutro, gdyz niedawno wrocilam z wroclawia a musze jeszcze do pracy pare rzeczy przygotowac! odezwe sie jutro pozdrawiam wszystkich! Quote
kako80 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 na benzyne wydalam 71.59 + 54.17 co daje laczna kwote 125.76 pozostalo mi 61 zl 82 gr. przekaze je Maciaszkowi. nie uzgodnilismy co robimy z reszta gotowki? jestem zatym aby stworzyc cos w stylu rezerw na nagle wypadki z katowickiego schorniska. co Wy na to? skany i zdjecia przesle wieczorem, przepraszam, ze z tym zwlekam ale niestety obowiazki nagla! Quote
Ulaa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Jakie wspaniałe wieści :loveu: to cudownie, że udało sie psiaka wyrwać stamtąd, że może już w spokoju zapominać o koszmarze i cieszyć się swoim nowym życiem! Szkoda, że kolega z boksu Rexa musi dalej tam siedzieć... Jest taki chudziutki i smutny, a to przecież jeszcze szczeniak :-( Quote
Tigraa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 dajcie zdjęcia tego kolegi Reksa... Może znajdzie się i dla niego domek. Quote
maciaszek Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 kako80 napisał(a):na benzyne wydalam 71.59 + 54.17 co daje laczna kwote 125.76 pozostalo mi 61 zl 82 gr. przekaze je Maciaszkowi. Z Allegro powinno jeszcze wpłynąć ok. 150 zł (czekam i czekam, i czekam...), czyli razem będzie ok. 210 zł :). Przekaż mi jeszcze jedną z umów adopcyjnych, cobym ją podrzuciła kiedyś do schronu. kako80 napisał(a): nie uzgodnilismy co robimy z reszta gotowki? jestem zatym aby stworzyc cos w stylu rezerw na nagle wypadki z katowickiego schorniska. co Wy na to? Jestem ZA !!! Quote
maciaszek Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='Ania-tygrysiczka']dajcie zdjęcia tego kolegi Reksa... Może znajdzie się i dla niego domek. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75461&page=38 - post 379 i 380, a także: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75461 - post 2, pies nr 10. Quote
Ulaa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Ania-tygrysiczka']dajcie zdjęcia tego kolegi Reksa... Może znajdzie się i dla niego domek. To on Quote
epe Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 O Matko jaka chudzinka!!! Rex mu wszystko zjadał,czy on nie ma apetytu? Quote
diana79 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Rex był tak samo chudy jak on :-( tylko ze względu na sierść nie było tak widac ale było czuć pod reką :-( Quote
Ulaa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Tam jest większość psów tak wyglądających :-( Quote
kako80 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 tak bym chciala zeby sie cos znalazlo dla tej bidy!on jest taki zrezygnowany.. Quote
kako80 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 a teraz skan-paliwo: oraz zdjecia reksa i sary http://images21.fotosik.pl/399/5cbf8d4d60abd3d1.jpg http://images24.fotosik.pl/74/7078038c14486833.jpg http://images24.fotosik.pl/74/d9c511e021fdffa9.jpg mam nadzieje, ze zadziala.. Quote
kako80 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 dziala!!! Maciaszek ,dzieki za instrukcje! czekamy na zdjecia od Nyna! maja byc w niedziele! mam nadzieje, ze dzisiejsza wizyta u weta pojdzie dobrze! 3mam kciuki Quote
Ulaa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Super :loveu: Kiedy Reksio będzie kastrowany? Quote
kako80 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 hmmm, a czy w ogole bedzie? to juz pytanie do Nyna. na razie i tak jest za slaby. musi najpierw wyzdrowiec i nabrac sil, potem mozna o tym myslec, ale jak tego przypilnowac? nie mam pomyslu. sara jest wysterylizowana, wiec jej dzieciaczkow nie zrobi, przynajmniej to jest pewne. Quote
Ulaa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 kako80 napisał(a): sara jest wysterylizowana, wiec jej dzieciaczkow nie zrobi, przynajmniej to jest pewne. O to mi właśnie chodziło :lol: A teraz wiadomo, że i tak za słaby, pewnie z 3 m-ce jeszcze będzie dochodził do zdrowia. Quote
Recommended Posts