Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wlasnie wrocielem od moich dwoch pociech:loveu: ONek po malu sie klimatuzuje w nowym domku a Sara mu w tym pomaga:cool3: jest zachwycona kolego i wszedzie go ciagnie zeby mu pokazac wszystko:lol: Onek a moze Rex bo tak ma na imie jest cudowny:loveu:.Wczoraj dalem im kolacje w ddwoch miskach i patrzylem jaka bedzie reakcja Sary przy jedzeniu z nim a tu zaskoczenie:crazyeye: tak sie dogadali ze nawet miskami sie zamieniali:lol:.W poniedzialek jade z Rex-em do weterynarza na badania.Jak wroce to wam napisze co powiedzal wet.
Pozdrawiam wszystkich i dziekuje za Rexa.:loveu:

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nyna!!
To my dziękujemy za Twoje serce i miłość do zwierząt!!
Głosuję na Ciebie w konkursie "Mężczyzna Roku 2007"!!!
U mnie masz Grand Prix!!!
Niech Ci Bóg wynagrodzi za to co zrobiłeś dla tych psów!!
Jestes kochany!!

Posted

nyna napisał(a):
Wlasnie wrocielem od moich dwoch pociech:loveu: ONek po malu sie klimatuzuje w nowym domku a Sara mu w tym pomaga:cool3: jest zachwycona kolego i wszedzie go ciagnie zeby mu pokazac wszystko:lol: Onek a moze Rex bo tak ma na imie jest cudowny:loveu:.Wczoraj dalem im kolacje w ddwoch miskach i patrzylem jaka bedzie reakcja Sary przy jedzeniu z nim a tu zaskoczenie:crazyeye: tak sie dogadali ze nawet miskami sie zamieniali:lol:.W poniedzialek jade z Rex-em do weterynarza na badania.Jak wroce to wam napisze co powiedzal wet.
Pozdrawiam wszystkich i dziekuje za Rexa.:loveu:

:multi::multi::multi::multi::multi:
Dziękujemy za wieści. Dobre wieści. Doskonałe :).
Nyna jesteś WSPANIAŁY !!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Jeszcze raz bardzo, bardzo, ale to BARDZO Ci dziękuję za przygarnięcie Rexa :loveu: :loveu: :loveu:.
:multi::multi::multi::multi::multi:

Chciałabym zobaczyć taką wymianę miskową :evil_lol:.

Posted

kako80 napisał(a):
dziekuje Dianie S za poswiecenie calego dnia dla naszego Rexa kosztem jej dwoch sunieczek:loveu:

O tak! Dla Diany też WIELKIE dziękuję !!! :loveu: :loveu: :loveu:.

A co z fotkami? Na drugą skrzynkę też nie dotarły... Czyżbyś w końcu wczoraj padła? ;)

Posted

Marcin od Reksa to fajny chłopak szczery usmiechniety i co najwazniejsze kochaja cy zwierzeta...Sara ma sie u niego b. dobrze wszedzie by weszła a Marcin jak to dobry pan jej na to pozwala. Sara to psiak cały czas usmiechniety.
Kiedy Marcin zobaczył Reksa od razu do niego podszedl i zaczol tulic a Sara radosnie go przywitała zachecała do zabawy tak ze w pewnym momencie Reks sam troszke zabrykał na piakuchuuu..Sara wszedzie go oprowadzała po nowym domku i chodzila w krok w krok za Reksem...Widac było ze psinki sie polubiły...:loveu::loveu:

czekamy na fotki...

Posted

[quote name='kako80']Maciaszek!
probowalam wyslac do Ciebie maila ze zdjeciami ale wraca mi na skrzynke, mowiac ze nia ma takiego adresu!
nie wiem o co chodzi, bo juz przeciez wysylalam na ten adres.
masz moze inny?
Wysłałam Ci 2 privy w tej sprawie. Spróbuj n aten drugi adres, powinno się zmieścić, tam prawie 10MB wolnego miejsca jest.

He he he - pewnie szybciej by było gdybym poinstruowała Cię jak samemu wrzucać zdjęcia :). A zatem krótki instruktaż! Ja wrzucałam swoje pierwsze zdjęcia tak:

Zarejestrowałam się na www.fotosik.pl
Zrzuciłam zdjęcia z aparatu do komputera.
Pomniejszyłam je (nie mogą być większe niż 400x600, o ile dobrze pamiętam) i zapisałam w jakimś tam pliku.
Weszłam na fotosik, zalogowałam się.
Kliknęłam dodaj zdjęcia.
Dodałam po kolei (masz tam taką opcję, że możesz dodać więcej niż 1 zdjęcie na raz, to wygodna sprawa).
Pod każdym dodanym zdjęciem jest napis "pobierz pozostałe kody". Kliknęłam na niego a następnie skopiowałam wpis z linijki "pełen rozmiar na forum" i wkleiłam tu.
I po sprawie.
Powodzenia (chyba, że jednak będziesz próbować wysyłać do mnie :) ).

Posted

kochani!
wybaczcie ale dokladne rozliczenie za przejazd autkiem dodam jutro, gdyz niedawno wrocilam z wroclawia a musze jeszcze do pracy pare rzeczy przygotowac!
odezwe sie jutro
pozdrawiam wszystkich!

Posted

na benzyne wydalam 71.59 + 54.17 co daje laczna kwote 125.76
pozostalo mi 61 zl 82 gr.
przekaze je Maciaszkowi.

nie uzgodnilismy co robimy z reszta gotowki?
jestem zatym aby stworzyc cos w stylu rezerw na nagle wypadki z katowickiego schorniska.
co Wy na to?

skany i zdjecia przesle wieczorem, przepraszam, ze z tym zwlekam ale niestety obowiazki nagla!

Posted

Jakie wspaniałe wieści :loveu: to cudownie, że udało sie psiaka wyrwać stamtąd, że może już w spokoju zapominać o koszmarze i cieszyć się swoim nowym życiem!

Szkoda, że kolega z boksu Rexa musi dalej tam siedzieć... Jest taki chudziutki i smutny, a to przecież jeszcze szczeniak :-(

Posted

kako80 napisał(a):
na benzyne wydalam 71.59 + 54.17 co daje laczna kwote 125.76
pozostalo mi 61 zl 82 gr.
przekaze je Maciaszkowi.

Z Allegro powinno jeszcze wpłynąć ok. 150 zł (czekam i czekam, i czekam...), czyli razem będzie ok. 210 zł :).

Przekaż mi jeszcze jedną z umów adopcyjnych, cobym ją podrzuciła kiedyś do schronu.

kako80 napisał(a):
nie uzgodnilismy co robimy z reszta gotowki?
jestem zatym aby stworzyc cos w stylu rezerw na nagle wypadki z katowickiego schorniska.
co Wy na to?

Jestem ZA !!!

Posted

hmmm, a czy w ogole bedzie? to juz pytanie do Nyna. na razie i tak jest za slaby. musi najpierw wyzdrowiec i nabrac sil, potem mozna o tym myslec, ale jak tego przypilnowac? nie mam pomyslu.
sara jest wysterylizowana, wiec jej dzieciaczkow nie zrobi, przynajmniej to jest pewne.

Posted

kako80 napisał(a):

sara jest wysterylizowana, wiec jej dzieciaczkow nie zrobi, przynajmniej to jest pewne.

O to mi właśnie chodziło :lol: A teraz wiadomo, że i tak za słaby, pewnie z 3 m-ce jeszcze będzie dochodził do zdrowia.