kasiaprodex Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 wieści poprosimy bo musimy wiedziec co robic dalej? Quote
maciaszek Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Ja też czekam... Na razie cisza... Z tym panem mam tylko kontakt mailowy, a zatem czekam aż jakiś liścik napłynie do mej skrzynki... Pół godziny temu miałam telefon od Państwa zainteresowanych ONkiem. Jutro mają ew. pojechać go zobaczyć (jeśli ten dzisiejszy pan go nie wziął). Coś zaczyna się dziać! Quote
Isiak Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Niech się dzieje - pies potrzebuje szybkiej pomocy! Quote
maciaszek Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Pan, który kontaktował się ze mną mailowo był wczoraj w schronie, ale nie zdecydował się jednak na psa... :( Quote
epe Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 A nie chce innego owczarka? Zwłaszcza FILIPA?!!!! Quote
maciaszek Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 epe napisał(a):A nie chce innego owczarka? Zwłaszcza FILIPA?!!!! Nie, był zainteresowany tylko tym psem... Quote
Dorothy Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 ciekawe czemu... a ta druga osoba? Ten pies sie meczy, trzeba cos zrobic... :-( Quote
jusstyna85 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 gdyby był zdrowy i po operacji, szybciej znalazłby domek Quote
kasiaprodex Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 ciotki prosze dajcie wieści aby załozyc skarpete.trzeba fundusze zbierać. czy 600 zl tyle kosztuje cierpienie. kto cegielki na allegro wstawi. ciotki trzeba sie zebrać i działac bo jak bedziemy czekac az go ktos adoptuje to nas zima zastanie. jak nam wpadnie rzęsa do oka to jak nas boli a co mówić że az tyle czasu u oneczka. a czy wiadomo dlaczego nie spodobał sie onek? Quote
kasiaprodex Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 takie cudo to szybko znajdzie dom. czy ewentualnie przyjechalby do W-wy? Quote
kasiaprodex Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 ciotki prosze kilka zdjęc mms 602 655 645 Quote
maciaszek Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Dorothy napisał(a):ciekawe czemu... a ta druga osoba? Ten pies sie meczy, trzeba cos zrobic... :-( Tak mi powiedzieli w schronie - że ten pan się nie zdecydował. Wczoraj wieczorem dostałam od niego maila, że się zastanawia. Że musi się jeszcze skonsultować z wetem-chirurgiem. I da znać. Zobaczymy. Ci drudzy państwo mieli wczoraj oglądać psa i dać mi znać gdyby go wzięli. Nie odezwali się. jusstyna85 napisał(a):gdyby był zdrowy i po operacji, szybciej znalazłby domek Prawda ci to! kasiaprodex napisał(a):czy ewentualnie przyjechalby do W-wy? A w jakim celu miałby jechać do W-wy? Do domu stałego czy na leczenie? kasiaprodex napisał(a):ciotki prosze dajcie wieści aby załozyc skarpete.trzeba fundusze zbierać. czy 600 zl tyle kosztuje cierpienie. kto cegielki na allegro wstawi. ciotki trzeba sie zebrać i działac bo jak bedziemy czekac az go ktos adoptuje to nas zima zastanie. jak nam wpadnie rzęsa do oka to jak nas boli a co mówić że az tyle czasu u oneczka. Muszę na kilka dni zawiesić moją działalność w sprawie schroniska, a tym samym ONka... :( Jeśli ktoś przejmie tą sprawę i popilotuje - miło będzie :) Trzeba tylko cały czas pamiętać o tym co dalej. Jak wyjdzie z lecznicy a domu nie będzie... Wróci do schronu? Quote
kasiaprodex Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 do Warszawy gdyby domek znalazł. leczenie może tak w katowicach na miejscu a przez ten czas ja domku szukac bedę. jak juz wyjdzie ze schronu na leczenie to juz mu nie pozwole tam wrocić. Najwyżej w Azorku zamowie kojec dla siebie. To kto teraz bedzie pilotowal sprawe? Prosze choc tytul watku zmienic że zbieramy kaske na operacje. ciotki ja dopiero piatek po poludniu na dogo. Quote
maciaszek Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 ONek na stronie adopcyjnej owczarków (dziękuję Anashar!!!): http://owczarekwpotrzebie.com/inne/adopcje/blacky.html Quote
Diana S Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 I kto bedzie nim pilotowal? nie moze o nim ucichnac... Quote
maciaszek Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Ja tylko podniosę. Wrócę działać na dogo po poniedziałku, wtorku... Na razie tylko zaglądam. Quote
maciaszek Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Na razie nie zmieniam tytułu, bo nie wiadomo co z psem. Czy jednak nie weźmie go ten pan, co oglądał go w poniedziałek. Na razie czekam na wieści. No chyba, że zebrane pieniądze przekażemy na inne bidy (gdyby tu nie było potrzeby). Co Wy na to? No i gdzie wpłacać? Założyć mu skarpetę? Tylko wtedy trzeba mieć faktury (to akurat nie problem) no i zanim dostaniemy zwrot to ktoś będzie musiał wyłożyć z własnej kieszeni...:roll: a o to będzie ciężko. Mogę podać własne konto, jeśli macie do mnie zaufanie...:oops: Wszelkie wpłaty i wypłaty będę opisywać, prezentować (w formie skanów, zdjęć) tutaj. Mówcie co myślicie. Tak, jak powiedziałam na razie muszę z przyczyn osobistych zawiesić swoje działanie, ale po poniedziałku, wtorku zainteresuję się znowu psiakiem i zobaczę co u niego słychać. Quote
jusstyna85 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 maciaszek napisał(a):Na razie nie zmieniam tytułu, bo nie wiadomo co z psem. Czy jednak nie weźmie go ten pan, co oglądał go w poniedziałek. Na razie czekam na wieści. No chyba, że zebrane pieniądze przekażemy na inne bidy (gdyby tu nie było potrzeby). Co Wy na to? No i gdzie wpłacać? Założyć mu skarpetę? Tylko wtedy trzeba mieć faktury (to akurat nie problem) no i zanim dostaniemy zwrot to ktoś będzie musiał wyłożyć z własnej kieszeni...:roll: a o to będzie ciężko. Mogę podać własne konto, jeśli macie do mnie zaufanie...:oops: Wszelkie wpłaty i wypłaty będę opisywać, prezentować (w formie skanów, zdjęć) tutaj. Mówcie co myślicie. Tak, jak powiedziałam na razie muszę z przyczyn osobistych zawiesić swoje działanie, ale po poniedziałku, wtorku zainteresuję się znowu psiakiem i zobaczę co u niego słychać. Najlepsze byłoby Twoje konto...po co robić zamieszanie. Quote
maciaszek Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 jusstyna85 napisał(a):Najlepsze byłoby Twoje konto...po co robić zamieszanie. To poczekam aż wypowiedzą się inni odwiedzający wątek i w razie czego podam :). Quote
Dorothy Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 prowadzisz jakies rozmowy z tym panem?? Odezwal sie? Quote
maciaszek Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Dorothy napisał(a):prowadzisz jakies rozmowy z tym panem?? Odezwal sie? Mam z nim kontakt tylko mailowy. Napisał we wtorek, że musi skonsultować się z wetem chirurgiem i wtedy podejmie decyzję. Napisałam dziś do niego. Na razie się nie odezwał. Quote
maciaszek Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Pan się nie odezwał... Wysłałam do niego maila. I co z tym kontem? Mam w końcu podawać swoje? Quote
Recommended Posts