Carie Posted April 16, 2004 Posted April 16, 2004 A czy we Wrocławiu ktoś widział tą karmę bądź wie gdzie można ją kupić ? Quote
casia Posted April 16, 2004 Posted April 16, 2004 ja nie kupuje jeszcze... chciałam się dowiedzieć o ceny:) Quote
blaira Posted April 16, 2004 Posted April 16, 2004 hmm dostalam probki tej karmy worek 15 kosztuje 95 zl wiec jak dla mnie cena jest bardzo Ok probki byly dosc duze wiec mogla przez kilka dni sprawdzic jak kupka i ogolnie jak je je moja suka ogolnie jestem zadowolona jadla ja ze smakiem nienajlepsze wrazenie mialam po karmie jagniecina z ryzem myslalam ze ta wlasnie bedzie najbardziej odpowiadala a miala bo nim jakies wielkie kupsko a z innymi karmami Ariona tak juz nie bylo jak ktos chetny moge podac namiary na mazowieckie na Priva pozdrawiam Quote
Cobra Posted April 16, 2004 Posted April 16, 2004 co do jagnieciny to nie mam zastrzezen trzeba ja poprostu mieszac z innymi arionami i tyle filozofii Quote
casia Posted April 16, 2004 Posted April 16, 2004 blaira, ja poprosze o namiary... jak zdobyłaś próbki? pozdróweczka Quote
michał23 Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Witam wszystkich! Gdzie można kupić karmę Arion w Lublinie?I jak zdobyć próbkę tej karmy? Quote
Cobra Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 producentem karmy Arion jest: Trouw Nutrition Polska Sp. z o.o. ul. chrzanowska 21/25 05-825 grodzisk mazowiecki tel./ fax +48 22/ 755-02-00 Quote
Carie Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Udało mi się znaleźdź sklep we Wrocławiu gdzie można kupić tą karmę :D Na razie kupiłem nie dużo ale widzę że trzeba będzie dokupić bo wcisneła całą michę . Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę dać namiar . Quote
blaira Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 @ Casia probki dostalam na wystawie ale wydaje mi sie ze u dystrybutora tez mozna dostac albo poprosic o namiary gdzie moznaby bylo je dostac Quote
sh_maniak Posted April 26, 2004 Author Posted April 26, 2004 Działa juz klub hodowców tej karmy. Quote
coztego Posted April 29, 2004 Posted April 29, 2004 Jak ta karma ma się do Belcando ? No właśnie? Trafiłam na nią dzisiaj w hurtowni, a kończy mi się worek belcando i zastanawiam co dalej... Cena jest bardzo, bardzo, bo z tego co pamiętam ok. 90 zł za 15 kg. Wybiorę się tam znów i kupię jakiś mały woreczek... Spróbujemy... Quote
kubas Posted April 29, 2004 Posted April 29, 2004 czyli że dużo tańsza od brlcando nie jest...:) (dla przypomnienia belcando to ok 115 zł) Quote
coztego Posted April 29, 2004 Posted April 29, 2004 No, nie jest. A chcę zmienić karmę, bo mi mała wybrzydza już na belcando 8) Po świętach pojadę do tej hurtowni, może będą mieli jakieś małe paczki karmy dla szczeniąt, kupie, zobaczę "jak wchodzi" i napiszę ;) Quote
Konrad Posted April 29, 2004 Posted April 29, 2004 Belcando to rewelacja za niewielkie pieniadze . Patrzac na sklady obu karm nie ma o czym mowic. Belcando gorą!. Pierwszy i najważniejszy atut belcando" suszone mieso drobiowe" Quote
blaira Posted April 29, 2004 Posted April 29, 2004 hmmm belcando powiadacie , ja chce teraz sprobowac kupic malej swojej boscha standart 20kg/128 zl Quote
sh_maniak Posted April 30, 2004 Author Posted April 30, 2004 Ja na Arion nie narzekam, psy jedzą chętnie (już ponad pół roku) i dobrze wygladają. W klubie hodowców jest taniej i worki są pakowane po 20 kg i do domku przywiozą, muszę sie wkońcu zapisać. Quote
Cobra Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 moja psinka tez nie narzeka. jakies 5 miechow karmie ja Arionem, karma jest super. Mala ma full energii, 20 zyc :D Quote
Agnes Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Witam! Czytalam w poprzednich postach i tej karmie, ale ostatni byl z kwietnia br, czyli dosc dawno:( Czy ktos nadal kupuje ta karme? Jak sie sprawuje? Czy jest gorsza od Acany? nie moge za bardzo znalezc skladu Ariona Adult i Ariona Puppy... Quote
coztego Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Przyznam się szczerze, że przestałam kupować. Mam pewne podejrzenia (nieudowodnione), że ta karma mogła być przyczyną śluzu w kreskowych kupkach. Poza tym, kiedy zdarzały się dni, ze Kreska jadła tylko karmę- kupy były wielkie... Teraz je tylko gotowane i jest wszystko super, ale chcę wrócić do suchych śniadań, zastanawiam się pomiędzy Boschem a Acaną. Co do składników arona, to mam na ulotce. Ale nie ma na niej procentów białka, tłuszczów itd, tylko składniki. Quote
Agnes Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 troszke mnie zmartwilas:( Po przeczytaniu posta w ponizszym temacie o acanie po prostu zaczynam sie bac...nie wiem czy mam juz panikowac, czy nie, ale stwierdzilam, ze zaczne szukac inne karmy na podobnym poziomie i w takiej samej cenie - arion wydawal mi sie, ze spelnia te wymagania... Coztego, Kresce moze pomogl metronidazol? a nie odstawienie karmy? chociaz ciezko stwierdzic... kolezanka dawala (nie wiem jak teraz) ariona mlodemu dogowi, ktory rozwijal sie bardzo dobrze...jednak chciala karme zmienic, moze sie dogowi znudzila, a moze jest inny powod? nie wiem...dlatego pytam tu Quote
coztego Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Agnes, ja myślę, że niepotrzebnie się obawiasz. Każdy pies reaguje inaczej, każdemu inna karma służy. Jeśli masz jakieś obawy, ale związane z Twoim psem a nie cudzym, to zawsze możesz karmę zmienić. Ale myślę, że nie należy jej zmieniać dlatego, że innemu psu nie służy. Ja straciłam nieco zaufanie do ariona, ale tak jak pisałam, nie udowodniłam, że arion czemukolwiek zawinił. Po prostu wolę nie sprawdzać, czy to on był przyczyną tego nieszczęsnego śluzu.... Co do acany, znam posokowca, który wcina acanę od małego, jest trochę starszy od Kreski i służy mu ta karma rewelacyjnie. Podobnie z boschem- znam psy, które jedzą i świetnie wyglądają. Dlatego zastanawiam się nad którąś z tych karm. A ceny są zbliżone do ariona... Quote
Olcia Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 ja sobie chwale ariona moje psy na niej sa od malego tzn 2 letnia suka CTR i teraz 5 miesieczny szkrab takze ctr , mlody jest na karmie dla szczeniakow duzych ras, a greta na hmm:) nie pamietam fioletowy worek:) akurat ta karma mi bardzo podpasowala, poniewaz greta byla strasznym niejadkiem a teraz wcina az uszy jej sie trzesa. czasami na przemian jedza odpowiednia nutre czyli raz worek tej raz tej starszej robie podmianke co ok.3 worki Ola greta nadir Quote
Olcia Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 hej wlasnie moj sklep z arionem jest w remoncie, czy wiedziew gdzie mozna kupic ariona w warszawie, lub okolicach?? sh_maniak- gdzie kupujesz w takiej cenie worki?? Ola Quote
Recommended Posts