Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

a mojej sunie Arion z jagnięciną nie służył ;/
Załatwiała się z częstotliwością ogromną ;o
nie to, że miała rozwolnienie, tylko robiła tak często kupsko i tak duże
jakby cały ten posiłek wydaliła, a nie przyswoiła nic.
Ale to chyba od psa zależy?

Posted

:lol::lol:

bernardynka1234 napisał(a):
tak?????? to jaka kupić?? może lepiej brita albo poszukam Ariona tego w srebrnym opakowaniu:)

zdecydowanie tak :lol: przecież ten arion z linka ;) nie dość , że cene ma jak z kosmosu , to jest podłej jakości ...

W tej cenie można kupić , nawet taniej właśnie brita , który jest o niebo lepszy.

Posted

Karmię psa karmą Arion dla szczeniaków dużych ras, pies wcina aż miło :)

Mam jednak pytanie: pies waży niecałe 20kg, ma trochę ponad 3 miesiące ile tej karmy powinnam dawać i ile razy dziennie??

Najpierw karmiliśmy ją 4 razy dziennie teraz trzy. Ale myślę że ją przekarmiamy. Na stronie nie mogę znaleźć ile tej karmy i ile razy dziennie.

Proszę o pilną odpowiedź.

Posted

pewno to , że to czeska karma , a nie hamerykńska tylko czeska
ja tam lubie knedliczki :diabloti:
Brit nie jest zły :) na pewno lepszy od tych wszystkich friendów ariona i boscha , czapi i pedigri ...
Moje psy żarły i brita i ariona premium ... niestety arion stracił na jakości ....
między pierwszymi partiami karmy a po kilku miesiącach ... to była przepaść jakościowa.
Brit im nie smakował ... ale im 99% karm nie smakuje ;)

Posted

Przetestowalam rozne karmy "hamerykanskie" od RC, prze NN, Eukanube itd.
Nic jemu nie smakuje - trzeba zanecac.

ps. co do Brita - czeska karma - no tak. Wielu Polakow pokolenia mojej babci niestety nie lubilo Czechow - za Zaolzie - czyzby to trwalo nadal?

• 4 weeks later...
Posted

Tak nieraz wracam do Ariona Premium i nigdy mnie nie zawiódł,oczywiście nie jest to karma najwyższych lotów,ale pewny poziom zawsze reprezentuje a wersja z jagnięciną sprawdziła się u wielu moich znajomych.

• 1 month later...
Posted

narazie daje suni z puszek lub gotowane;) ale Brita mam na myśli..:) nrazie 8kilo bo niewiem czy suni zasmakuje!;)
i jeszcze pytanko moze ktos z was mi poda jakiegos linka do przeszkod wiecie agility te stacjonaty "hopki" prosze! jakies tanie;)

• 3 months later...
Posted

Od kilku miesięcy kupuję ARION LIGHT
smakować- smakuje tłuszczu mniej, lecz dostarcza codzienną prawidłową dawkę energii, ( pies jest sportowcem-grubaskiem ):lol:
Jestem zadowolona kupuję w KrakVecie za 225zł - 30kg

Posted

Moim zdaniem karma jak najbardziej ok!!!Mam 3 kg. worek z krakvetu i szczerze mówiąc jestem zadowolona baaardzo a psina jeszcze bardziej.Jest strasznym niejadkiem a ta karma jej podeszła.No i wersja dla małych psów mam małe granulki co jest wielkim plusem:multi:

Posted

I my jestesmy juz dosc dlugo na Arionie - zaliczylismy L&R, teraz od wiosny Salmon&Rice. Robilam psu badania proflilaktyczne- tez w zwaiazku ze zmiana karmy, bo moj jest "delikatny" pod wzgledem ukladu pokarmowego. I z Ariona jestem zadowolona!

• 4 weeks later...