ferzan Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Mój 11tyg szczeniak podjadę swoją kupkę, problem powraca. Dodałem mu do karmy sproszkowanych żwaczy, później kupiłem także żwacze do gryzienia i wydawało mi się, że jeden dzień nie tknął kupki ale dzisiaj znów go przyłapałem. Macie jakieś pomysły? Jak długo trwa nauka żeby nie "podjadał" ? Quote
gryf80 Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 czym żywisz psa na co dzień,może ma braki wit-min.? Quote
ferzan Posted August 30, 2015 Author Posted August 30, 2015 Karma od hodowcy Tropi-dog, weterynarz powiedział, że to kwestia flory bakteryjnej. Jaka karma ma więcej minerałów/witamin których mu brakuje? Myślicie, że to kwestia karmy? Quote
gryf80 Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 dokup probiotyk dla zwierząt(ważne żeby był z enterococcus fecium) to sie przekonasz Quote
ferzan Posted August 31, 2015 Author Posted August 31, 2015 Rozumiem, że takie specyfiki tylko u weterynarza dostanę? Czy możesz podać jakiś przykładowy produkt w sensie nazwę? Widziałem ze karma Acana ma taki szczep bakterii w składzie. Quote
ferzan Posted September 23, 2015 Author Posted September 23, 2015 zmieniłem karmę na acana small breed puppy (ma w składzie enterococcus fecium) i piesek przestał zjadać swoją kupę. Może to przypadek, może zbieg okoliczności ale działa - dzięki za rady. Mam nadzieję, że problem nie wróci ;). Quote
Recommended Posts