Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GameBoy napisał(a):
Emilka jak zwykle rozkoszna :loveu:

rozkoszna??
no to masz...specjalnie dla Ciebie:diabloti:

zjada metke

udaje przygłupa

a tu mama zabrała Emilce laptopa:evil_lol:

dalej myslisz ze jest rozkoszna?:diabloti:

Posted

GB Ty to jednak jestes dziwna:eviltong:
Alicja....no normlanie tak po prostu...ile moge jej pozwalac wyrywać klawisze:evil_lol: poza tym niech sie nie przyzwyczaja to mamusiny laptopik...jak tatus na swojego do obśliniania to sie zgadzam:diabloti:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
Alicja....no normlanie tak po prostu...ile moge jej pozwalac wyrywać klawisze:evil_lol: poza tym niech sie nie przyzwyczaja to mamusiny laptopik...jak tatus na swojego do obśliniania to sie zgadzam:diabloti:

też mi nowość

może tatuś oślinia mausię i się dziecko zapatrzyło?:evil_lol:

Posted

:cool1:...no to cza dziecku kupić osobistego :p

Posted

ale jedynie co by foty na łonie natury zrobic...a potem sruuu z powrotem do lochów:diabloti:

o dzieciaka , to nie pytam , bo się boje odpowiedzi :shake:

:diabloti:

Posted

nie trzeba pytać:cool3:
Emilka NATURALNIE jest z nimi:diabloti:

no i prawidłowo :eviltong:...niech się dziecko chowa ze zwierzyńcem da se rade w życiu :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
oczywiści Ci wierzę :diabloti:

o nie nie...prawda jest taka że ona jest z nimi...a że nie w lochu to co ja poradze że nei mam lochu:angryy:...jutro zrobie fotki jak spedzamy większość dnia...powiem jedynie tyle że jeden koc to za mało na takie stado:diabloti:

Alicja co do wychowywania ze zwierzyńcem to moja matka ze smutkiem stwierdziła, że miała nadzieję iż moje dziecię będzie choć odrobine mądrzejsze w kwesti psów a ona jeszcze gorsza...ja zwykle mam inne zdanie niż ona, ale tym razem musze się z nią zgodzic...małe dzieci się boją psów, szcezgólnie tych większych, a już napewno boją się jak pies kłapnie je zębami, nadepnie (całkiem przypadkiem:diabloti:), pier**lnie ogonem itd a moja Emilka jak reaguje? pisk radości...a najbardziej lubi jak pies chucha jej w twarz prosto nos w nos lub jak Abi podgryza ją po stópkach...co ja poradze że mam nienormalne dziecko:shake:
pierwszy jej uśmiech zobaczyłam nie do mamusi, nie do tatusia...uśmiechnęłą się pierwszy raz świadomie jak Fila po niej przeszła:diabloti:
pierwszy jej śmiech w głos rozległ się nie do mamusi, nie do tatusia tylko do Abi jak pacnęła ją swoim nosem w jej nos:diabloti:
jak zabawić moje dziecko jak juz żadna metoda nie skutkuje? posadzić ją z psami na podłodze i dać flipsy...ma taki ubaw że psy wyjadają jej flipsy z rąk że prawie sika z radości...
taka mała kretynka:diabloti:

Posted

o nie nie...prawda jest taka że ona jest z nimi...a że nie w lochu to co ja poradze że nei mam lochu:angryy:...jutro zrobie fotki jak spedzamy większość dnia...powiem jedynie tyle że jeden koc to za mało na takie stado:diabloti:

Alicja co do wychowywania ze zwierzyńcem to moja matka ze smutkiem stwierdziła, że miała nadzieję iż moje dziecię będzie choć odrobine mądrzejsze w kwesti psów a ona jeszcze gorsza...ja zwykle mam inne zdanie niż ona, ale tym razem musze się z nią zgodzic...małe dzieci się boją psów, szcezgólnie tych większych, a już napewno boją się jak pies kłapnie je zębami, nadepnie (całkiem przypadkiem:diabloti:), pier**lnie ogonem itd a moja Emilka jak reaguje? pisk radości...a najbardziej lubi jak pies chucha jej w twarz prosto nos w nos lub jak Abi podgryza ją po stópkach...co ja poradze że mam nienormalne dziecko:shake:
pierwszy jej uśmiech zobaczyłam nie do mamusi, nie do tatusia...uśmiechnęłą się pierwszy raz świadomie jak Fila po niej przeszła:diabloti:
pierwszy jej śmiech w głos rozległ się nie do mamusi, nie do tatusia tylko do Abi jak pacnęła ją swoim nosem w jej nos:diabloti:
jak zabawić moje dziecko jak juz żadna metoda nie skutkuje? posadzić ją z psami na podłodze i dać flipsy...ma taki ubaw że psy wyjadają jej flipsy z rąk że prawie sika z radości...
taka mała kretynka:diabloti:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
rośnie psi kat :(

niech rośnie...ja jej w procesie eksploracji otoczenia nie bede przeszkadzac...che se urwac ogonek niech urywa, chce se porzucać jurczkiem niech rzuca...bezstresowe wychowanie:loveu:
a niech któryś spróbuje warknąć! schron! powód : wyjazd za granice:diabloti:

Posted

niech rośnie...ja jej w procesie eksploracji otoczenia nie bede przeszkadzac...che se urwac ogonek niech urywa, chce se porzucać jurczkiem niech rzuca...bezstresowe wychowanie:loveu:
a niech któryś spróbuje warknąć! schron! powód : wyjazd za granice:diabloti:

alergia lepiej brzmi :p

Posted

Vectra napisał(a):
alergia lepiej brzmi :p

no tak ale jak bede oddawać jurka który nie uczula?
albo wyzła którego mam 10lat...nagle zacząła uczulać?
chociaż po co ja logiki sie doszukuje:shake:
alergia i agresja do dziecka z zazdrosci...normalnie niepodważalne wyjaśnienie...ehh dzięki Vectro za pomoc w znalezieniu wymówki na wymiane starych futer na nowe:loveu:

Posted

no tak ale jak bede oddawać jurka który nie uczula?
albo wyzła którego mam 10lat...nagle zacząła uczulać?
chociaż po co ja logiki sie doszukuje:shake:
alergia i agresja do dziecka z zazdrosci...normalnie niepodważalne wyjaśnienie...ehh dzięki Vectro za pomoc w znalezieniu wymówki na wymiane starych futer na nowe:loveu:

co 2 głowy to nie jedna :grins: o mózgach nie wspominałam :razz::razz:

• 2 weeks later...
Posted

dam foty dam tylko sie ogarnąć z tym chaosem wokół musze:shake:
jakby kierownictwo schronu było bardziej chetne do współpracy ze mną byłoby o niebo prościej...ale oni mnie nie lubią:placz:
poza tym musze swoją sukę ciachnąć...znaczy sie poprawic ciachnięcie jakiegoś konowała co ją źle ciachnął:shake:
A emi ząbkuje i daje czadu...kazdy ma jej już dość nawet sąsiedzi:diabloti: