GameBoy Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ty nie dziękuj za obrożę bo CC w potrzebie wspomogłaś :loveu: psiaki cudne Emilka jak zwykle rozkoszna :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 GameBoy napisał(a):Emilka jak zwykle rozkoszna :loveu: rozkoszna?? no to masz...specjalnie dla Ciebie:diabloti: zjada metke udaje przygłupa a tu mama zabrała Emilce laptopa:evil_lol: dalej myslisz ze jest rozkoszna?:diabloti: Quote
Alicja Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 http://i29.tinypic.com/a9tpuu.jpg matrix :p jak mogłaś Emilce zabrać laptopa :razz::razz: Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 GB Ty to jednak jestes dziwna:eviltong: Alicja....no normlanie tak po prostu...ile moge jej pozwalac wyrywać klawisze:evil_lol: poza tym niech sie nie przyzwyczaja to mamusiny laptopik...jak tatus na swojego do obśliniania to sie zgadzam:diabloti: Quote
GameBoy Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):GB Ty to jednak jestes dziwna:eviltong: Alicja....no normlanie tak po prostu...ile moge jej pozwalac wyrywać klawisze:evil_lol: poza tym niech sie nie przyzwyczaja to mamusiny laptopik...jak tatus na swojego do obśliniania to sie zgadzam:diabloti: też mi nowość może tatuś oślinia mausię i się dziecko zapatrzyło?:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Vectra napisał(a):o wyciągnęłam psy z piwnicy :diabloti: ale jedynie co by foty na łonie natury zrobic...a potem sruuu z powrotem do lochów:diabloti: Quote
Alicja Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):GB Ty to jednak jestes dziwna:eviltong: Alicja....no normlanie tak po prostu...ile moge jej pozwalac wyrywać klawisze:evil_lol: poza tym niech sie nie przyzwyczaja to mamusiny laptopik...jak tatus na swojego do obśliniania to sie zgadzam:diabloti: :cool1:...no to cza dziecku kupić osobistego :p Quote
GameBoy Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Alicja napisał(a)::cool1:...no to cza dziecku kupić osobistego :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):ale jedynie co by foty na łonie natury zrobic...a potem sruuu z powrotem do lochów:diabloti: o dzieciaka , to nie pytam , bo się boje odpowiedzi :shake: :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 nie trzeba pytać:cool3: Emilka NATURALNIE jest z nimi:diabloti: Quote
Alicja Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):nie trzeba pytać:cool3: Emilka NATURALNIE jest z nimi:diabloti: no i prawidłowo :eviltong:...niech się dziecko chowa ze zwierzyńcem da se rade w życiu :diabloti: Quote
Vectra Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):nie trzeba pytać:cool3: Emilka NATURALNIE jest z nimi:diabloti: oczywiści Ci wierzę :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Vectra napisał(a):oczywiści Ci wierzę :diabloti: o nie nie...prawda jest taka że ona jest z nimi...a że nie w lochu to co ja poradze że nei mam lochu:angryy:...jutro zrobie fotki jak spedzamy większość dnia...powiem jedynie tyle że jeden koc to za mało na takie stado:diabloti: Alicja co do wychowywania ze zwierzyńcem to moja matka ze smutkiem stwierdziła, że miała nadzieję iż moje dziecię będzie choć odrobine mądrzejsze w kwesti psów a ona jeszcze gorsza...ja zwykle mam inne zdanie niż ona, ale tym razem musze się z nią zgodzic...małe dzieci się boją psów, szcezgólnie tych większych, a już napewno boją się jak pies kłapnie je zębami, nadepnie (całkiem przypadkiem:diabloti:), pier**lnie ogonem itd a moja Emilka jak reaguje? pisk radości...a najbardziej lubi jak pies chucha jej w twarz prosto nos w nos lub jak Abi podgryza ją po stópkach...co ja poradze że mam nienormalne dziecko:shake: pierwszy jej uśmiech zobaczyłam nie do mamusi, nie do tatusia...uśmiechnęłą się pierwszy raz świadomie jak Fila po niej przeszła:diabloti: pierwszy jej śmiech w głos rozległ się nie do mamusi, nie do tatusia tylko do Abi jak pacnęła ją swoim nosem w jej nos:diabloti: jak zabawić moje dziecko jak juz żadna metoda nie skutkuje? posadzić ją z psami na podłodze i dać flipsy...ma taki ubaw że psy wyjadają jej flipsy z rąk że prawie sika z radości... taka mała kretynka:diabloti: Quote
Alicja Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):o nie nie...prawda jest taka że ona jest z nimi...a że nie w lochu to co ja poradze że nei mam lochu:angryy:...jutro zrobie fotki jak spedzamy większość dnia...powiem jedynie tyle że jeden koc to za mało na takie stado:diabloti: Alicja co do wychowywania ze zwierzyńcem to moja matka ze smutkiem stwierdziła, że miała nadzieję iż moje dziecię będzie choć odrobine mądrzejsze w kwesti psów a ona jeszcze gorsza...ja zwykle mam inne zdanie niż ona, ale tym razem musze się z nią zgodzic...małe dzieci się boją psów, szcezgólnie tych większych, a już napewno boją się jak pies kłapnie je zębami, nadepnie (całkiem przypadkiem:diabloti:), pier**lnie ogonem itd a moja Emilka jak reaguje? pisk radości...a najbardziej lubi jak pies chucha jej w twarz prosto nos w nos lub jak Abi podgryza ją po stópkach...co ja poradze że mam nienormalne dziecko:shake: pierwszy jej uśmiech zobaczyłam nie do mamusi, nie do tatusia...uśmiechnęłą się pierwszy raz świadomie jak Fila po niej przeszła:diabloti: pierwszy jej śmiech w głos rozległ się nie do mamusi, nie do tatusia tylko do Abi jak pacnęła ją swoim nosem w jej nos:diabloti: jak zabawić moje dziecko jak juz żadna metoda nie skutkuje? posadzić ją z psami na podłodze i dać flipsy...ma taki ubaw że psy wyjadają jej flipsy z rąk że prawie sika z radości... taka mała kretynka:diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Vectra napisał(a):rośnie psi kat :( niech rośnie...ja jej w procesie eksploracji otoczenia nie bede przeszkadzac...che se urwac ogonek niech urywa, chce se porzucać jurczkiem niech rzuca...bezstresowe wychowanie:loveu: a niech któryś spróbuje warknąć! schron! powód : wyjazd za granice:diabloti: Quote
Vectra Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):niech rośnie...ja jej w procesie eksploracji otoczenia nie bede przeszkadzac...che se urwac ogonek niech urywa, chce se porzucać jurczkiem niech rzuca...bezstresowe wychowanie:loveu: a niech któryś spróbuje warknąć! schron! powód : wyjazd za granice:diabloti: alergia lepiej brzmi :p Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Vectra napisał(a):alergia lepiej brzmi :p no tak ale jak bede oddawać jurka który nie uczula? albo wyzła którego mam 10lat...nagle zacząła uczulać? chociaż po co ja logiki sie doszukuje:shake: alergia i agresja do dziecka z zazdrosci...normalnie niepodważalne wyjaśnienie...ehh dzięki Vectro za pomoc w znalezieniu wymówki na wymiane starych futer na nowe:loveu: Quote
Alicja Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):no tak ale jak bede oddawać jurka który nie uczula? albo wyzła którego mam 10lat...nagle zacząła uczulać? chociaż po co ja logiki sie doszukuje:shake: alergia i agresja do dziecka z zazdrosci...normalnie niepodważalne wyjaśnienie...ehh dzięki Vectro za pomoc w znalezieniu wymówki na wymiane starych futer na nowe:loveu: co 2 głowy to nie jedna :grins: o mózgach nie wspominałam :razz::razz: Quote
anetta Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Hhahha Emilka jest super :lol::lol: Fajne miny robi :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 dam foty dam tylko sie ogarnąć z tym chaosem wokół musze:shake: jakby kierownictwo schronu było bardziej chetne do współpracy ze mną byłoby o niebo prościej...ale oni mnie nie lubią:placz: poza tym musze swoją sukę ciachnąć...znaczy sie poprawic ciachnięcie jakiegoś konowała co ją źle ciachnął:shake: A emi ząbkuje i daje czadu...kazdy ma jej już dość nawet sąsiedzi:diabloti: Quote
Alicja Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 :razz:o dżisys ... a co sucza ma źle ciechnięte ?? boshe ...jak sąsiedzi mogą mieć dość Emilki :diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts