sacred PIRANHA Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 pokaz psów policyjnych na festynie fundacji EMIR na rzecz bezdomnych psów w Zamosciu piesek był młody dopiero sie uczył i nie za bardzo reagował na komende puść :-) zmeczona po festynie Abi:evil_lol: i na koniec Emi:cool3: Quote
GameBoy Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Emi Emi - więcej Emi chcemy co nam psy tu dajesz :evil_lol: co my psów nie widzieliśmy? :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 GameBoy napisał(a):Emi Emi - więcej Emi chcemy co nam psy tu dajesz :evil_lol: co my psów nie widzieliśmy? :diabloti: ciotka nie wku mnie...to galeria psów a nie Emi:eviltong: chcesz więcej Emi to se na NK wejdz:eviltong: Quote
GameBoy Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):ciotka nie wku mnie...to galeria psów a nie Emi:eviltong: chcesz więcej Emi to se na NK wejdz:eviltong: to Emi :loveu: ma swój profil? a jakie szkoły ona kończyła? :evil_lol::diabloti: cholera starzeje się, chyba jak odchowam Mumina zakręce się za takim jakimś :oops: Quote
Alicja Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [FONT=Arial]:razz::razz:przyszłam se zobaczyć newYORKA :grins: i Emi tysz :p[/FONT] Quote
sacred PIRANHA Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:przyszłam se zobaczyć newYORKA :grins: i Emi tysz :p[/FONT] i jak?:diabloti: na tych fotach zmierzwiony i nie widac fryzu...pozatym jak jej przycinalam to krzywo wyszlo hehe ale nie zetne za cholercie bo to jedyne co mi sie w tym psie podobuje:diabloti: no poza podłym charakterem:loveu: Quote
Alicja Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [FONT=Arial]:multi: zajebiaszczy irokezik polecam żel z brylantyną z Joanny , świetnie trzyma ;) wypróbowałam na swoich ;):evil_lol:....włosach :p[/FONT] Quote
GameBoy Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi: zajebiaszczy irokezik polecam żel z brylantyną z Joanny , świetnie trzyma ;) wypróbowałam na swoich ;):evil_lol:....włosach :p[/FONT] pochwal się swoim irokezem ciotka :loveu: Quote
Alicja Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='GameBoy']pochwal się swoim irokezem ciotka :loveu: [FONT=Arial] :evil_lol: ja już nawet jeża nie mam na łepie bo urosły włoski ...irokeza nie miałam tylko tak lekko smiesznie w stylu takim pociachane ;)... widzisz moją szefową jak glebi jak ja bym weszła do pracy z irkiem na głowie :roflt:[/FONT] Quote
GameBoy Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :evil_lol: ja już nawet jeża nie mam na łepie bo urosły włoski ...irokeza nie miałam tylko tak lekko smiesznie w stylu takim pociachane ;)... widzisz moją szefową jak glebi jak ja bym weszła do pracy z irkiem na głowie :roflt:[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='GameBoy']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]wiesz jaka jajecznia była jak przyszłam z 2 cm włosem na głowie :p TZ osobiście mnie obcinał :evil_lol:.... nie mam rodowodu to papilotów mieć nie muszę :evil_lol:...ale za to tattoo mam :p[/FONT] Quote
GameBoy Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol:...ale za to tattoo mam :p[/FONT] u mnie w domu wszyscy procz GB też :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='GameBoy']u mnie w domu wszyscy procz GB też :evil_lol: [FONT=Arial] :roll: u nas tylko Qba bez :evil_lol::evil_lol:....bez rodowodu jest :evil_lol:[/FONT] Quote
sacred PIRANHA Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Alicja skoro nie masz irokezka i włosy juz też nie zjezone to co Ty na głowie teraz masz? no nie gadaj że normalny kobiecy fryz...buuu mnie ludzie walki (właściciele jurków z kokardkami) przekleli bo ja krzywde zrobiłam psinie tym strzyżeniem...bo wiesz bez kokardki jurek nieszczęśliwy jest... no i niestety zostałam szybko (po chwilowym zachwycie póki była ostrzyżona na równo i niby czekałam aż jej kudłu odrosną) wykluczona z kółka jurkowców spacerowiczów...no i moj york musi sie bawić z tmyi...szarpkami, amstafami, CCtami i innymi kundlami:-) Quote
Alicja Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']Alicja skoro nie masz irokezka i włosy juz też nie zjezone to co Ty na głowie teraz masz? no nie gadaj że normalny kobiecy fryz...buuu mnie ludzie walki (właściciele jurków z kokardkami) przekleli bo ja krzywde zrobiłam psinie tym strzyżeniem...bo wiesz bez kokardki jurek nieszczęśliwy jest... no i niestety zostałam szybko (po chwilowym zachwycie póki była ostrzyżona na równo i niby czekałam aż jej kudłu odrosną) wykluczona z kółka jurkowców spacerowiczów...no i moj york musi sie bawić z tmyi...szarpkami, amstafami, CCtami i innymi kundlami:-) [FONT=Arial]nie no taki całkiem kobiecy nie .... :evil_lol:....w przyszłym tygodniu spotkanko z fryzjerem więc spoko ;) tu jestem http://www.dogomania.pl/forum/12456558-post24494.html[/FONT] [FONT=Arial] Ozzulek tysz ładnie sie bawi z yorkusiami ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']Alicja ...kocham Cie:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 czas na nowe fotki bo galeria mi umarła:diabloti: Abi w nowej obróżce od GB (dziękujemy:cool3:)a w tle jest Fila:diabloti: cała trójca rumantycznie:diabloti: pierwszego psa kocha się wyjątkowo...mocno, bezwarunkowo i z szacunkiem do twardej lekcji jaką nam dał...mój TIM:loveu::loveu::loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Abi z nową koleżanką Torą (sunia Torusi z dogo) Tora:loveu: piękna suka, zupełnie nie potrzebująca innych psów, aportująca z pasją wszystko od kamyków po zabawki, miło było nam poznać:loveu: żeby ktoś leniuchował, ktoś inny musi pracowac...Fila na straży:evil_lol: a to juz fota z serii jak Fila zabija Abi;) tutaj ja oślepia w celu dalszego łatwiejszego obezwładnienia:lol: Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 obezwładnienia ciąg dalszy...juz juz prawie Abi jest na glebie:diabloti: potwor złapał za gardło...ale mała sunia się nie poddaje...to nie lezy w naturze małych towarzyskich salonowych piękności:diabloti: atak potwora z nienacka ale mała sunia juz sie ogarnęła i ponawia próbę oślepienia (przy okazji błogosławi ofiarę, odpuszcza jej grzeczy i umożliwia w ten sposób ominięcie czyśćca- potówr prezyjmuje łaskę z pokorą) Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 zastraszenie przeciwnika i jeszcze Emi:diabloti: "ale o co Ci chodzi?" zero problemów, wszyscy koło mnie skaczą...to sie nazywa luzackie zycie Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Emilka dogomaniakuje:cool3: i pisze do cioci Furciaczkowej żeby jej bilet na samolot do UK wysłała:diabloti: i moja schroniskowa miłość FRODO:loveu::loveu::loveu: kocham tego psa niczym kiedyś w schronie Fryzia, reaguje tak samo jak on na wymyślone przeze mnie imie (Fryziowi jego nowa pani chciała zmienic imie ale nie dało rady pozostał Fryzio:evil_lol:), przychodzi na wołanie...jest po prostu kochany:placz: Quote
Panca Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 sliczny ten Frodo....a Fryzio ma kilka imion:Zizou ,Ligon i na wszystkie reaguje :diabloti: zaloz watek temu slicznemu szorsciakowi Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Panca napisał(a):sliczny ten Frodo....a Fryzio ma kilka imion:Zizou ,Ligon i na wszystkie reaguje :diabloti: zaloz watek temu slicznemu szorsciakowi no śliczny...lubie taki typ psiaków:loveu: na dniach jak sie ogarne ze swoimi sprawami założe mu wątek ii bedziemy cos kombinować;) Quote
Recommended Posts