Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pokaz psów policyjnych na festynie fundacji EMIR na rzecz bezdomnych psów w Zamosciu

piesek był młody dopiero sie uczył i nie za bardzo reagował na komende puść :-)

zmeczona po festynie Abi:evil_lol:

i na koniec Emi:cool3:

Posted

GameBoy napisał(a):
Emi Emi - więcej Emi chcemy co nam psy tu dajesz :evil_lol: co my psów nie widzieliśmy? :diabloti:

ciotka nie wku mnie...to galeria psów a nie Emi:eviltong:
chcesz więcej Emi to se na NK wejdz:eviltong:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
ciotka nie wku mnie...to galeria psów a nie Emi:eviltong:
chcesz więcej Emi to se na NK wejdz:eviltong:

to Emi :loveu: ma swój profil? a jakie szkoły ona kończyła? :evil_lol::diabloti:
cholera starzeje się, chyba jak odchowam Mumina zakręce się za takim jakimś :oops:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:przyszłam se zobaczyć newYORKA :grins: i Emi tysz :p[/FONT]
i jak?:diabloti:
na tych fotach zmierzwiony i nie widac fryzu...pozatym jak jej przycinalam to krzywo wyszlo hehe ale nie zetne za cholercie bo to jedyne co mi sie w tym psie podobuje:diabloti: no poza podłym charakterem:loveu:

Posted

[FONT=Arial]:multi: zajebiaszczy irokezik

polecam żel z brylantyną z Joanny , świetnie trzyma ;) wypróbowałam na swoich ;):evil_lol:....włosach :p
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi: zajebiaszczy irokezik

polecam żel z brylantyną z Joanny , świetnie trzyma ;) wypróbowałam na swoich ;):evil_lol:....włosach :p
[/FONT]

pochwal się swoim irokezem ciotka :loveu:

Posted

[quote name='GameBoy']pochwal się swoim irokezem ciotka :loveu:
[FONT=Arial]
:evil_lol: ja już nawet jeża nie mam na łepie bo urosły włoski ...irokeza nie miałam tylko tak lekko smiesznie w stylu takim pociachane ;)... widzisz moją szefową jak glebi jak ja bym weszła do pracy z irkiem na głowie :roflt:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
:evil_lol: ja już nawet jeża nie mam na łepie bo urosły włoski ...irokeza nie miałam tylko tak lekko smiesznie w stylu takim pociachane ;)... widzisz moją szefową jak glebi jak ja bym weszła do pracy z irkiem na głowie :roflt:
[/FONT]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='GameBoy']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]wiesz jaka jajecznia była jak przyszłam z 2 cm włosem na głowie :p TZ osobiście mnie obcinał :evil_lol:.... nie mam rodowodu to papilotów mieć nie muszę :evil_lol:...ale za to tattoo mam :p[/FONT]

Posted

[quote name='GameBoy']u mnie w domu wszyscy procz GB też :evil_lol:
[FONT=Arial]
:roll: u nas tylko Qba bez :evil_lol::evil_lol:....bez rodowodu jest :evil_lol:
[/FONT]

Posted

Alicja skoro nie masz irokezka i włosy juz też nie zjezone to co Ty na głowie teraz masz?
no nie gadaj że normalny kobiecy fryz...buuu
mnie ludzie walki (właściciele jurków z kokardkami) przekleli bo ja krzywde zrobiłam psinie tym strzyżeniem...bo wiesz bez kokardki jurek nieszczęśliwy jest...
no i niestety zostałam szybko (po chwilowym zachwycie póki była ostrzyżona na równo i niby czekałam aż jej kudłu odrosną) wykluczona z kółka jurkowców spacerowiczów...no i moj york musi sie bawić z tmyi...szarpkami, amstafami, CCtami i innymi kundlami:-)

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']Alicja skoro nie masz irokezka i włosy juz też nie zjezone to co Ty na głowie teraz masz?
no nie gadaj że normalny kobiecy fryz...buuu
mnie ludzie walki (właściciele jurków z kokardkami) przekleli bo ja krzywde zrobiłam psinie tym strzyżeniem...bo wiesz bez kokardki jurek nieszczęśliwy jest...
no i niestety zostałam szybko (po chwilowym zachwycie póki była ostrzyżona na równo i niby czekałam aż jej kudłu odrosną) wykluczona z kółka jurkowców spacerowiczów...no i moj york musi sie bawić z tmyi...szarpkami, amstafami, CCtami i innymi kundlami:-)

[FONT=Arial]nie no taki całkiem kobiecy nie .... :evil_lol:....w przyszłym tygodniu spotkanko z fryzjerem więc spoko ;)
tu jestem
http://www.dogomania.pl/forum/12456558-post24494.html
[/FONT]
[FONT=Arial]

Ozzulek tysz ładnie sie bawi z yorkusiami ;)
[/FONT]

• 4 weeks later...
Posted

czas na nowe fotki bo galeria mi umarła:diabloti:

Abi w nowej obróżce od GB (dziękujemy:cool3:)a w tle jest Fila:diabloti:

cała trójca

rumantycznie:diabloti:

pierwszego psa kocha się wyjątkowo...mocno, bezwarunkowo i z szacunkiem do twardej lekcji jaką nam dał...mój TIM:loveu::loveu::loveu:

Posted

Abi z nową koleżanką Torą (sunia Torusi z dogo)

Tora:loveu:
piękna suka, zupełnie nie potrzebująca innych psów, aportująca z pasją
wszystko od kamyków po zabawki, miło było nam poznać:loveu:

żeby ktoś leniuchował, ktoś inny musi pracowac...Fila na straży:evil_lol:

a to juz fota z serii jak Fila zabija Abi;)

tutaj ja oślepia w celu dalszego łatwiejszego obezwładnienia:lol:

Posted

obezwładnienia ciąg dalszy...juz juz prawie Abi jest na glebie:diabloti:

potwor złapał za gardło...ale mała sunia się nie poddaje...to nie lezy w naturze małych towarzyskich salonowych piękności:diabloti:

atak potwora z nienacka

ale mała sunia juz sie ogarnęła i ponawia próbę oślepienia (przy okazji błogosławi ofiarę, odpuszcza jej grzeczy i umożliwia w ten sposób ominięcie czyśćca- potówr prezyjmuje łaskę z pokorą)

Posted

Emilka dogomaniakuje:cool3: i pisze do cioci Furciaczkowej żeby jej bilet na samolot do UK wysłała:diabloti:

i moja schroniskowa miłość FRODO:loveu::loveu::loveu:

kocham tego psa niczym kiedyś w schronie Fryzia, reaguje tak samo jak on na wymyślone przeze mnie imie (Fryziowi jego nowa pani chciała zmienic imie ale nie dało rady pozostał Fryzio:evil_lol:), przychodzi na wołanie...jest po prostu kochany:placz:

Posted

Panca napisał(a):
sliczny ten Frodo....a Fryzio ma kilka imion:Zizou ,Ligon i na wszystkie reaguje :diabloti:
zaloz watek temu slicznemu szorsciakowi

no śliczny...lubie taki typ psiaków:loveu:
na dniach jak sie ogarne ze swoimi sprawami założe mu wątek ii bedziemy cos kombinować;)