furciaczek Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 swietne:loveu: http://i41.tinypic.com/2nv5ijl.jpg Ty uwazaj bo zaraz Cie od pseudohodowcow zwyzywaja:evil_lol: http://i40.tinypic.com/143l3qt.jpg Quote
anetta Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Jak tu sielankowo :loveu: [SIZE="1"]Co te foty takie małe?:diabloti::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 anetta wiekszych juz nie dam :-) a ja scielam wlosy (przypomne ze mialam co prawda mocno wycieniowane ale dluuuugie - tak gdzies do polowy plecow) i mam teraz za ucho:-) fryzjerka pytala mnie kilka razy czy napewno chce sciac w nadzieji ze sie rozmysle...szkoda jej bylo tyle scinac, ale klient nasz pan hihih i wiecie co...nie zaluje ! tylko emilka mnie nie poznala hahaha musialam do niej zagadac bo normalnie dziecko do mnie na rece nie chcialo w pierwszym odruchu tylko glowa w bok hehe jutro wkleje foty;-) Quote
furciaczek Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Dawaj te foty...chce sie posmiac:diabloti::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
maciaszek Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):jutro wkleje foty;-)No to czekamy! Quote
sacred PIRANHA Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 to sobie poczekaliscie :evil_lol::evil_lol::diabloti: ale zrozumcie mnie wszyscy...zrozumiecie jak dziecko małe bedziecie miec:diabloti: Quote
maciaszek Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):to sobie poczekaliscie :evil_lol::evil_lol::diabloti:To teraz Ty sobie poczekasz na komentarze :diabloti: :eviltong:. Quote
sacred PIRANHA Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 maciaszek napisał(a):To teraz Ty sobie poczekasz na komentarze :diabloti: :eviltong:. komentarzy to ja sie boje:diabloti: a wy dziecka nie macie 3miesiecznego wiec wymowki tez nie macie:eviltong: a tak na powaznie to robilam trzy podejscia do sciecia wlosow ale w koncu scielam i najwazniejsze ze nie zaluje...a bylam pewna jak kolezanka zaczela scinac ze bede zalowac jednak:evil_lol: ja zmykam bo burza u nas na calego i psy mi na zawal chca zejsc...no poza Abi bo ona patrzy w niebo na pioruny i z kazdym wiekszym grzmotem merda ogonem...to sie nazywa byc wyluzowanym:loveu: Quote
maciaszek Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):komentarzy to ja sie boje:diabloti:Ależ nie bój się. Naprawdę nie ma czego. Fajnie wyglądasz :loveu:. Quote
sacred PIRANHA Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 no moi drodzy więc ciąga dalszy fot seria pod tytułem "moja córcia uczy sie kochać pieski od małego" Fila sie nastawia do czuchania- chyba ją coś swędziało bo bardzo sie jej podobało a Emilka zrobiłą poważną minę jakby miała nie lada wielką misję do spełnienia _wygłąsiać delikatnie Filkę :-) tak sie chichra Emilka na widok psa:-) i robimy głasiu głasiu :-) Quote
sacred PIRANHA Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 gorąco, słonko i koty me się wygrzewać tak kilka godzin potrafią:-) Quote
furciaczek Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Cudowny widok:loveu: http://i39.tinypic.com/154ujjs.jpg Quote
GameBoy Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Emilcia cudenko :loveu: z jaka powaga dotyka Filki :p jakby guzik od wyrzutni rakietowej wciskala :evil_lol: a uśmiech ma najsłodszy na świecie... eh zazdroszczę coraz bardziej Quote
sacred PIRANHA Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 GameBoy napisał(a):Emilcia cudenko :loveu: z jaka powaga dotyka Filki :p jakby guzik od wyrzutni rakietowej wciskala :evil_lol: a uśmiech ma najsłodszy na świecie... eh zazdroszczę coraz bardziej hehe GB niezłe porównanie...ona robi taką mine jak ja jej trzymam rączke i mówie "delikaaaaatnie, pomaluuutku" bo dla niej to jakies chińskie słowa zupełnie bez znaczenia bo przeciez File to trzeba wytargac na wszystkie strony im szybciej i mocniej tym zabawniej lata:diabloti: tylko do Tima ma jakis dziwny respekt..czyżby czuła że ten piesio ma nieco większe zęby od Fili?:evil_lol: a co do usmiechów Emilki, to masz wiecej;) Quote
GameBoy Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 ciotka czuję się oficjalnie skuszona tymi usmiechami i jak będzie nas więcej bo będzie Twoja wina ;) Quote
sacred PIRANHA Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 GameBoy napisał(a):ciotka czuję się oficjalnie skuszona tymi usmiechami i jak będzie nas więcej bo będzie Twoja wina ;) biore wine na siebie:diabloti: jakby co to powiedz TZtowi "ale to wszystko wina Lidki!" :diabloti::evil_lol: Quote
GameBoy Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):biore wine na siebie:diabloti: jakby co to powiedz TZtowi "ale to wszystko wina Lidki!" :diabloti::evil_lol: żebyś wiedziała, że tak zrobię :evil_lol: Quote
Moniskaa Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Śliczna dziewczynka i super psiaki :loveu: Dzięki za wklejenie baneru do podpisu:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 kolejne foty:-) Emilka z wyrzutnią rakietową:cool3: Quote
GameBoy Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Emilka z gremlinem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 GB bardzo smieszne baaaardzo:diabloti: szaleństwa Abi z Laurą (córeczką koleżanki) Quote
sacred PIRANHA Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 teraz troszke mojego ukochanego problematycznego upartego Tima:loveu: Quote
Recommended Posts