Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anetta wiekszych juz nie dam :-)
a ja scielam wlosy (przypomne ze mialam co prawda mocno wycieniowane ale dluuuugie - tak gdzies do polowy plecow) i mam teraz za ucho:-)
fryzjerka pytala mnie kilka razy czy napewno chce sciac w nadzieji ze sie rozmysle...szkoda jej bylo tyle scinac, ale klient nasz pan hihih
i wiecie co...nie zaluje ! tylko emilka mnie nie poznala hahaha musialam do niej zagadac bo normalnie dziecko do mnie na rece nie chcialo w pierwszym odruchu tylko glowa w bok hehe
jutro wkleje foty;-)

Posted

maciaszek napisał(a):
To teraz Ty sobie poczekasz na komentarze :diabloti: :eviltong:.

komentarzy to ja sie boje:diabloti:
a wy dziecka nie macie 3miesiecznego wiec wymowki tez nie macie:eviltong:
a tak na powaznie to robilam trzy podejscia do sciecia wlosow ale w koncu scielam i najwazniejsze ze nie zaluje...a bylam pewna jak kolezanka zaczela scinac ze bede zalowac jednak:evil_lol:
ja zmykam bo burza u nas na calego i psy mi na zawal chca zejsc...no poza Abi bo ona patrzy w niebo na pioruny i z kazdym wiekszym grzmotem merda ogonem...to sie nazywa byc wyluzowanym:loveu:

Posted

no moi drodzy więc ciąga dalszy fot
seria pod tytułem "moja córcia uczy sie kochać pieski od małego"
Fila sie nastawia do czuchania- chyba ją coś swędziało bo bardzo sie jej podobało a Emilka zrobiłą poważną minę jakby miała nie lada wielką misję do spełnienia _wygłąsiać delikatnie Filkę :-)

tak sie chichra Emilka na widok psa:-)

i robimy głasiu głasiu :-)

Posted

Emilcia cudenko :loveu: z jaka powaga dotyka Filki :p jakby guzik od wyrzutni rakietowej wciskala :evil_lol:

a uśmiech ma najsłodszy na świecie... eh zazdroszczę coraz bardziej

Posted

GameBoy napisał(a):
Emilcia cudenko :loveu: z jaka powaga dotyka Filki :p jakby guzik od wyrzutni rakietowej wciskala :evil_lol:

a uśmiech ma najsłodszy na świecie... eh zazdroszczę coraz bardziej

hehe GB niezłe porównanie...ona robi taką mine jak ja jej trzymam rączke i mówie "delikaaaaatnie, pomaluuutku" bo dla niej to jakies chińskie słowa zupełnie bez znaczenia bo przeciez File to trzeba wytargac na wszystkie strony im szybciej i mocniej tym zabawniej lata:diabloti:
tylko do Tima ma jakis dziwny respekt..czyżby czuła że ten piesio ma nieco większe zęby od Fili?:evil_lol:
a co do usmiechów Emilki, to masz wiecej;)

Posted

GameBoy napisał(a):
ciotka czuję się oficjalnie skuszona tymi usmiechami i jak będzie nas więcej bo będzie Twoja wina ;)

biore wine na siebie:diabloti: jakby co to powiedz TZtowi "ale to wszystko wina Lidki!" :diabloti::evil_lol:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
biore wine na siebie:diabloti: jakby co to powiedz TZtowi "ale to wszystko wina Lidki!" :diabloti::evil_lol:

żebyś wiedziała, że tak zrobię :evil_lol:

• 4 weeks later...