sacred PIRANHA Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 "daj łape" w wykonaniu Tima w wykonaniu Abi "zostań" w ywkonaniu futer ...Fila nie czai bazy jeszcze :evil_lol: "lezec" w wykonaniu Tima Quote
sacred PIRANHA Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 a tu uczymy File "siad" ...PS. uparty osiołowaty jurek:diabloti: no i Emi:loveu: jutro wstawie wiecej jej uchuchranych fotek:diabloti: Quote
GameBoy Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 prześliczna Niunia, nareszcie!!! :loveu: ciotka plz daj więcej Emi jutro :oops: Quote
maciaszek Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Aleś sypnęła fotkami. Tylko dlaczego one takie małe? :mad: :eviltong: Widzę, że się nie nudzisz... A Emilka wciąż daje popalić? Quote
sacred PIRANHA Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [quote name='maciaszek']Aleś sypnęła fotkami. Tylko dlaczego one takie małe? :mad: :eviltong: Widzę, że się nie nudzisz... A Emilka wciąż daje popalić? małe bo imagiem robione...moj lapek ledwo dyzie i niedlugo zakonczy zywota...:-( nudzic sie? kobieto....jakbys mnie nie znala...3 miesiace bez trenowania psow wystarczajaco mi je zpesuly zeby miec co teraz z nimi robic:evil_lol: co do Emilki to lubi dawac czadu od czasu do czasu tak dla przypomnienia kto w tej rodzinie jest najwazniejszy:diabloti: przypomina dobitnie i znow przechodzi jej na jakis tydzien:cool3: potem znow przypomniec trzeba:loveu: najpierw piesy bo to ich galeryja:mad: instynkt macierzynski sie mym wyciachanym sukom włączył i zawzięcie pilnują wózka zawsze i wszędzie aby przy wózku...nawet w największym słońcu....cóż za poświęcenie:cool3: Fila ma to szczęście że jest tycia i wlazła pod krzesło w cień...Abi sie nie zmieściła (choć próbowała) więc musiała zając miejsce strategiczne obok w pełnym słoncu:diabloti: Tim w tym czasie siedział na posterunku przy płocie i bacznie obserwował i obwarkiwał każdego przechodnia (czego nigdy normalnie nie robi) który ośmielił się popatrzeć w kierunku ogrodu gdzie stał wózek:diabloti: jednym słowem ochrona pęłną gębą:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 a pamietasz Gosiu jak Ci mówiłam że dziewczyny sie nie lubią za bardzo...ja im każe sie lubic a one nie chca? no to sie juz lubią:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 sesja zdjęciowa Tima skradamy sie:cool3: popatrzcie jaki jestem sliczny:loveu: no ta gowniara abi mi wlazla z tylu na moja fote!!!! koniec zabawy ...czas do pracy! na posterunku:diabloti: Quote
furciaczek Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Co mnie obchodzi ze dziewczyny sie lubia:eviltong: Wazne ze ON jest:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://img366.imageshack.us/img366/7171/dsc01957.jpg lyzew moj ulubiony:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 no a teraz Emilka:loveu: uśmiech na przewijaku...bezcenny:cool3: co ta mama tam wypisuje na mnie? wyszła więc sobie sprawdze...Fila pilnuj czy nie idzie! a to minki z wózka jak słyszy szczekanie psów:multi: chcecie? podziele sie:cool3: tato na horyzoncie...cieszy sie jak ja pare lat temu:diabloti: Quote
furciaczek Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Rewelka:loveu: http://img148.imageshack.us/img148/8813/p1000830.jpg Quote
GameBoy Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 prześliczna mała, zazdroszczę :diabloti: kiedy moje futro bedzie takie grzeczne :oops: Quote
sacred PIRANHA Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 GameBoy napisał(a):prześliczna mała, zazdroszczę :diabloti: kiedy moje futro bedzie takie grzeczne :oops: nie ma po co zazdroscic...zrobisz sobie swoje...moze ladniejsze:eviltong: a co do futer...to jeszcze pare miesiecy i juz:diabloti: Quote
GameBoy Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):nie ma po co zazdroscic...zrobisz sobie swoje...moze ladniejsze:eviltong: a co do futer...to jeszcze pare miesiecy i juz:diabloti: ad1 niestety nie ma opcji :roll: ad2 porzuciłam złudzenia :evil_lol: Quote
maciaszek Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Przyszłam, połoglądałam, zachwycam się i zazdroszczę :). Pilnujących futer, córci, pięknego, własnego ogródka :loveu:. Fajnie, że jesteś. Zaglądaj tu częściej, co? :) Quote
sacred PIRANHA Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 witajcie:diabloti: Pirania z małą żmiją (cytat:evil_lol:) Fili irokezik:loveu: (dzis poprawilam ale jeszcze foty nie mam wiec na razie to) dumny tatuś ze żmijką:diabloti: moja nowa miłość schroniskowa - Frodo:loveu: a tutaj mamusia uczy córcie kochac wszystkie pieski (robimy głasiu głasiu) na focie ja z Emilką i Inką-sunią ze schroniska zamojskiego Quote
GameBoy Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Boska jest ta Twoja córka :loveu: szkoda, że Mumii nie mogę takiego irokeza strzelić :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 GameBoy napisał(a): szkoda, że Mumii nie mogę takiego irokeza strzelić :evil_lol: ja też nie mogłam nigdy a tu taka heca....mam jurka:diabloti: Quote
maciaszek Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 No cóż, powtórzę się zatem - cudna ta wasza Emilka :loveu:. A Inka to co tam u Was robi? Tak przejazdem czy na dłuższą chwilę? Quote
sacred PIRANHA Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 maciaszek napisał(a): A Inka to co tam u Was robi? Tak przejazdem czy na dłuższą chwilę? a Inka nie jest u nas...to my byłyśmy u niej w odwiedzinach:lol: Ps dziekuje wszystkim za komplementy, powtórze Emilce:diabloti: Quote
LadyS Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Jaka matka, taka córka :diabloti: Emilcia cuuudna... po mamusi :eviltong: :lol: A ten Frodo to ten, co mi o nim mówiłaś? Quote
sacred PIRANHA Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 :eviltong:no to macie jesli sie jeszcze nią nei znudziłyście:diabloti: Fila (jeszcze przed ścięciem) z nowym kolegą Spikim:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 furciaczek napisał(a): Ty uwazaj bo zaraz Cie od pseudohodowcow zwyzywaja:evil_lol: uwaga uwaga...Fila jest RODOWODOWA (pisze to dla tych co tylko takie psy sie licza hahahaha) i uwaga uwaga...jest BEZMACICZNA:diabloti: nici z pseudohodowli:eviltong: oj jak mi przykro...po co po co...jaka ja goopia a tyyyyle mogłam zarobic:diabloti: a tak na poważnie to nowy kolega jest napalony ostro na nią ale ona jedynie mu buziaki daje i idzie dalej wiec nawet z bezpiecznego sexu nici hihi...a jak jest zbyt nachalny to Abi szybko odpędza intruza:evil_lol: Quote
Recommended Posts