Moniskaa Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 http://img129.imageshack.us/img129/2318/tndsc01354ww3.jpg Ślicznie wyglądacie razem:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 troche mnie tu nie było hihihi:evil_lol: ale mam idealne wytłumaczenie:cool1: o to ono: Emilka urodziła się 25stycznia o 13.40 - od tego czasu nie mam czasu na nic:diabloti: no poza psami bo one zajmują miejsce w serduchu zaraz za Emilką (mąż jest gdzieś na piątym miejscu:cool3:) a więc to ich galeria-moich futer...zima do nas wrocila i szalenstwa sniezne znow sie zaczely tutaj fruwają Quote
sacred PIRANHA Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 piłka gdzieś zaginęła w śniegu więc rzycaliśmy sobie śnieżki:-) Quote
sacred PIRANHA Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Filce sie kierunki pomyliły i pod prąd biegała :-) zdjęcia są słabej jakości bo padała sobie śnieg a fotki robił moj TZ przez okno zaśnieżone - on pilnował córci a ja szalałam z psami - taki podział obowiązków mamy :-) Quote
sacred PIRANHA Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 wszystkie trzy razem - w oczekiwaniu na śnieżke :cool3: iiii poszlyyyyyy.... Fila nie nadąża za tymi dwiema paskudami więc ona sobie kłusuje w kóleczka nawet jak nic sie nie dzieje i nigdzie nie trzeba za niczym leciec:diabloti: Quote
LadyS Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 No w końcu Cię wypuścili na dwór :P Emilka cud dziewczynka, a zmiana imienia psa spodziewana :P Quote
sacred PIRANHA Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 ladySwallow napisał(a):No w końcu Cię wypuścili na dwór :P Emilka cud dziewczynka, a zmiana imienia psa spodziewana :P hahaha ja z psami wychodziłam juz od pierwszego dnia jak wyszłam ze szpitala...jeszcze szwy miałam i ledwo w sumie chodziłam (tak powolutku jak staruszka:evil_lol:) a z psami sie wlokłam na pola...to sie nazywa choroba psychiczna:diabloti: a Ty rusz tyłek z tego Lublina i zapraszam do mnie, pojdzoiemy na spacer wytarzają cie w sniegu...mowie ci jak fajnie:diabloti: Quote
LadyS Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):hahaha ja z psami wychodziłam juz od pierwszego dnia jak wyszłam ze szpitala...jeszcze szwy miałam i ledwo w sumie chodziłam (tak powolutku jak staruszka:evil_lol:) a z psami sie wlokłam na pola...to sie nazywa choroba psychiczna:diabloti: a Ty rusz tyłek z tego Lublina i zapraszam do mnie, pojdzoiemy na spacer wytarzają cie w sniegu...mowie ci jak fajnie:diabloti: Wiesz, spodziewałam się po Tobie takiej choroby :P A w Zamościu byłam, w piątek wróciłam do Lublina - ale obiecuję, że jak będzie ładniejsza pogoda, a Ty trochę się ogarniesz z Emilką, to wpadnę, oddamy córcię facetom i poganiamy po polach :D Quote
furciaczek Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Stesknilam sie za takimi widokami:loveu: Quote
maciaszek Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 No, nareszcie się przyznałaś, że masz taką fajną Emilkę :loveu: :loveu: :loveu:. Quote
agaciaaa Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Fajny ten nowy członek stada ;) :loveu: A Fila (swoją drogą fajne imię;)) zostaje u was na stałe? :) Quote
Moniskaa Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 http://img254.imageshack.us/img254/3901/p1000292zmiennazweyw1.jpg piękna Niunia :loveu: Quote
anetta Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Gratuluje Emilki :loveu: http://img129.imageshack.us/img129/9240/tndsc01346ce1.jpg :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 dziekuje za gratulacje:p maciaszek musiałam sie obrobić ze wszystkim zanim znalazłam chwile na dogo:oops: mała troszke choruje często boli ją brzuszek i są dni kiedy nie mam czasu zjeść nie mówiąc o siedzeniu na forum:shake: ale podobno z czasem będzie lepiej więc trzeba to jakoś przeczekać:cool1: Fila zostaje raczej z nami, miałam kilka osób chętnych ale jak z nimi porozmawiałam to mi sie po minucie rzygać chciało od ich podejścia yorkowego - wiecie różowe kokardeczki, różowa smyczka z diamencikami, puchata podusia i pieseczek ma siedzieć i...wyglądać...nie o takie życie mi chodzi dla Fili:shake: ona ma wredny charakter, trzeba ją trzymac twardą ręką żeby była miłym psem...moje futra ją sprowadzają do parteru jak przesadza i tak jest ok...zresztą ona chyba myśli że jest wyżłem bo poluje z Timkiem na bażanty- ona je wypłasza z trawy a on je łapie :cool3:...tylko Abi nie rozumie ich frajdy kompletnie i w tym czasie znosi mi kamyki- to jest dopiero zajęcie sensowne a nie jakies latanie za jakimis ptaszyskami!:cool1: a na koniec fota Emi :diabloti: Quote
marzenKa Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Cudownaaa masz coreczkee!!!! Jest przeslodkaaa i juz widze w oku ten blask ktory oznacza milosc do psiakow:loveu: Chyba tatus oszaleje jak bedzie mial takie 2 wariatki psiowe w domu:loveu:( oczywiscie w pozytywnym tego slowa znaczeniu) A psiakii hehe super zgraja:) takiej grupki to jeszcze nie widzialam:D Brakuje mi tylko jednej fotki a mianowicie fotki rodzicow Emilki:cool3::cool3: Pozdrawiammm cala rodzinke wraz z czworonogami:) Quote
sacred PIRANHA Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='marzenKa'] Brakuje mi tylko jednej fotki a mianowicie fotki rodzicow Emilki:cool3::cool3: jednej nie dostaniesz bo ni mamy ale masz dwie:diabloti: mamusia z corcia siedza w cieplym domku... a tatus wozi drewno :-) Quote
sacred PIRANHA Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 dawno mnie nie było... zatem troche wiosennych fotek:cool3: przypomnienie: ABI TIM ABI TIM i FILA na spacerze: usmiech ABI Quote
maciaszek Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 To jeszcze przypomnij nam Emilkę :loveu:. Quote
furciaczek Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 hahaha genialna fota!! http://img128.imageshack.us/img128/418/dsc01966.jpg :evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 maciaszek napisał(a):To jeszcze przypomnij nam Emilkę :loveu:. otoz to, też prosiłam :mad::eviltong: Quote
maciaszek Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 http://img98.imageshack.us/img98/5510/dsc01972.jpg - a mnie się to bardzo podoba :). Quote
sacred PIRANHA Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 moi kochani przypomne przypomne tylko powoli:diabloti: co Wy tacy niecierpliwi:cool3: to ja musztruje rozleniwione stadko: "popros" w wykonaniu Abi "popros" w wykonaniu Fili "uwaga" Quote
Recommended Posts