Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

troche mnie tu nie było hihihi:evil_lol:
ale mam idealne wytłumaczenie:cool1:

o to ono:

Emilka urodziła się 25stycznia o 13.40 - od tego czasu nie mam czasu na nic:diabloti:

no poza psami bo one zajmują miejsce w serduchu zaraz za Emilką (mąż jest gdzieś na piątym miejscu:cool3:)

a więc to ich galeria-moich futer...zima do nas wrocila i szalenstwa sniezne znow sie zaczely
tutaj fruwają

Posted

Filce sie kierunki pomyliły i pod prąd biegała :-)

zdjęcia są słabej jakości bo padała sobie śnieg a fotki robił moj TZ przez okno zaśnieżone - on pilnował córci a ja szalałam z psami - taki podział obowiązków mamy :-)

Posted

wszystkie trzy razem - w oczekiwaniu na śnieżke :cool3:

iiii poszlyyyyyy....

Fila nie nadąża za tymi dwiema paskudami więc ona sobie kłusuje w kóleczka nawet jak nic sie nie dzieje i nigdzie nie trzeba za niczym leciec:diabloti:

Posted

ladySwallow napisał(a):
No w końcu Cię wypuścili na dwór :P Emilka cud dziewczynka, a zmiana imienia psa spodziewana :P

hahaha ja z psami wychodziłam juz od pierwszego dnia jak wyszłam ze szpitala...jeszcze szwy miałam i ledwo w sumie chodziłam (tak powolutku jak staruszka:evil_lol:) a z psami sie wlokłam na pola...to sie nazywa choroba psychiczna:diabloti:
a Ty rusz tyłek z tego Lublina i zapraszam do mnie, pojdzoiemy na spacer wytarzają cie w sniegu...mowie ci jak fajnie:diabloti:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
hahaha ja z psami wychodziłam juz od pierwszego dnia jak wyszłam ze szpitala...jeszcze szwy miałam i ledwo w sumie chodziłam (tak powolutku jak staruszka:evil_lol:) a z psami sie wlokłam na pola...to sie nazywa choroba psychiczna:diabloti:
a Ty rusz tyłek z tego Lublina i zapraszam do mnie, pojdzoiemy na spacer wytarzają cie w sniegu...mowie ci jak fajnie:diabloti:

Wiesz, spodziewałam się po Tobie takiej choroby :P

A w Zamościu byłam, w piątek wróciłam do Lublina - ale obiecuję, że jak będzie ładniejsza pogoda, a Ty trochę się ogarniesz z Emilką, to wpadnę, oddamy córcię facetom i poganiamy po polach :D

Posted

dziekuje za gratulacje:p
maciaszek musiałam sie obrobić ze wszystkim zanim znalazłam chwile na dogo:oops:
mała troszke choruje często boli ją brzuszek i są dni kiedy nie mam czasu zjeść nie mówiąc o siedzeniu na forum:shake:
ale podobno z czasem będzie lepiej więc trzeba to jakoś przeczekać:cool1:
Fila zostaje raczej z nami, miałam kilka osób chętnych ale jak z nimi porozmawiałam to mi sie po minucie rzygać chciało od ich podejścia yorkowego - wiecie różowe kokardeczki, różowa smyczka z diamencikami, puchata podusia i pieseczek ma siedzieć i...wyglądać...nie o takie życie mi chodzi dla Fili:shake: ona ma wredny charakter, trzeba ją trzymac twardą ręką żeby była miłym psem...moje futra ją sprowadzają do parteru jak przesadza i tak jest ok...zresztą ona chyba myśli że jest wyżłem bo poluje z Timkiem na bażanty- ona je wypłasza z trawy a on je łapie :cool3:...tylko Abi nie rozumie ich frajdy kompletnie i w tym czasie znosi mi kamyki- to jest dopiero zajęcie sensowne a nie jakies latanie za jakimis ptaszyskami!:cool1:
a na koniec fota Emi :diabloti:

Posted

Cudownaaa masz coreczkee!!!! Jest przeslodkaaa i juz widze w oku ten blask ktory oznacza milosc do psiakow:loveu: Chyba tatus oszaleje jak bedzie mial takie 2 wariatki psiowe w domu:loveu:( oczywiscie w pozytywnym tego slowa znaczeniu)
A psiakii hehe super zgraja:) takiej grupki to jeszcze nie widzialam:D
Brakuje mi tylko jednej fotki a mianowicie fotki rodzicow Emilki:cool3::cool3:

Pozdrawiammm cala rodzinke wraz z czworonogami:)

Posted

[quote name='marzenKa']
Brakuje mi tylko jednej fotki a mianowicie fotki rodzicow Emilki:cool3::cool3:
jednej nie dostaniesz bo ni mamy ale masz dwie:diabloti:

mamusia z corcia siedza w cieplym domku...
a tatus wozi drewno :-)

• 2 months later...