Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Milka calutki czas kombinuje jakby tu wejsc wyzej...bo wyzej czuje sie wielka i grozna i pokazuje Timkowi ze ma olbrzymią przewage nad nim....on ma ją w zadzie bo wie ze jak bedzie grzeczny to Pancia da cos dobrego i sie pobawi tylko z nim w nagrode a nie z cała ferajną:diabloti:

moze na łóżko?

moze za łóżko?

na fotel?

nie pozwoliła....:placz:

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']
co do gadzetow dla yoreczkow to nie ppowiem ze nie mam:diabloti:
mamy czarny skafanderek z polarkiem bo po takim strzyzeniu jak zacznie lać to sie biedactwo przeziebia...wiec zaiwania w czarnym skafanderku z napisem FBI:diabloti:

:crazyeye: :smhair2::errrr::roflt::roflt:

Posted

[quote name='furciaczek']Fajnie z nimi masz:loveu:

A Timek ma najwyrazniej wszystko w doopie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no nie pozwalam do Milki podejsc, ona sie rzuca jak kretynka i powarkuje a on ma byc spokojny...to co ma robic? nie ma wyjscia ma ją w doopie:diabloti:

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Strzygłaś sama:-o no to gratuluje, bo jak na początki to super wyszło:lol:
Mój wazy 3 kg, ale wszystkie kostki mu można policzyć.

e tam to nie takie trudne:) maszynka strzyze nie ja przeciez;) poza tym to maszynka mojego TZta:diabloti: wspanialomyslnie ją oddał Milce- juz od dawna chcial kupic sobie nową i szukal pretekstu - znalazł :diabloti: ale problem jest z łepetyną i łapami bo maszynka jakos nie bardzo chce tam ładnie robic:evil_lol: wiec jest jak jest, za bardzo sie tym nie przejmuje bo ani ja sie na wystawy nie wybieram z nią ani kawalera jej szukac nie bede a irokez sie trzyma wiec jest git:diabloti:
Milka wazy 1,7 ale jeszcze mi troche grubawo wyglada:cool3: nie wiem...moze ja sie przyzwyczailam do takich spiczastych wyżyłowanych wyżłów i labków w domu i teraz z nią przesadzam:roll:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='rwpb']Nareszcie fotki :loveu:
Co to jest 1.7kg w porównaniu z prawie 47kg Atosa?
no to jest malutko:evil_lol:
moja rodzinka dostaje zawału jak widzi Milke drepczącą koło Abi (ślepego słonia w składzie porcelany) i Timka (35kg chodzącej ządży mordu) :diabloti:
dla mnie wygląda to uroczo biorąc pod uwagę że najmniej pewnym psem w tej grupie jest mała wiewiora ktora puszczona luzem do nich beze mnie pod reką robi sie tak jakos dziwnie potulna:diabloti:
Ps. dodam ze tylko dwa razy pozwolilam timkowi przetelepac gowniare a Abi przeszla po niej niezliczona ilosc razy za co dostaje za kazdym razem bure od timka...staruch czuje ze musi pilnowac porzadku między pannami:cool1:

no to fotki...
pierwsze wspolne spacery (poczatkowo stosunek mili do reszty psow byl taki ze musiala byc wysoko na rekach ciagle strofowana przeze mnie inaczej nawet abi stracilaby w koncu kontrole:evil_lol:) tutaj pierwsze spacery gdzie wszyscy sa na lapach:diabloti:

poczartki byly malo relaksujace...timeki milka na smyczy, ciagle moje upominanie ktoregos...
pozniej atmosfera sie rozluznila i bylo juz tylko zabawnie:)

Timek z podwojnym ogonem:cool3:

Posted

dla psiakow za moim malym bialym domkiem powstaje buda...

wspolne zwiedzanie terenu pod bude:cool3:

timek na strazy wejscia do swojej posiadlosci:cool3:

buda jeszcze nie skonczona, nie ocieplona ale piesy juz tam urzeaduja bo chyba im do gustu przypadla:)

buda zrobiona jest z 20cm drewnianych brusów, ma jak widac sufit:cool3: a nad nim pochyly spadzisty dach duzo wiekszy niz buda zeby nic tam nie padalo...wymiary ma 1,5 na 1,8- w srodku ma przedsionek zeby nie wiało [psiskom bezposrednio do srodeczka:)
zastanawiamy sie jeszcze nad ociepleniem jej styropianem, mysliscie ze jest taka potrzeba?

Posted

[quote name='furciaczek']Timek pan i wladca:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:loveu::loveu::loveu:
o tak on sie czuje i zachowuje jak pan na włościach:) bardzo przypadło mu do gustu doprowadzanie do porzadku milki i abi...tak bardzo ze az go czasem ponosi:diabloti:

a teraz cos z innej beczki...jak sie zachowuje Milka jak TZ ją głaszcze:cool3:

a no tak:diabloti:

ulubione zajecie Milki= wysiadywanie jaja:diabloti:

przedstawiam wam małą znajde...musze poszukac jej domu bo ja nie chce na razie czwartego psa:placz::placz:
ma ktos ochote na malutka slodka sunieczke? psinka ma okolo 3 miesiecy jest wielkosci ratlerka i pilnie szuka domciu:-(
]

Posted

ostatnio byłam w odwiedzinach u matki mojej Abi...sa niewiarygodnie do siebie podobne...poza tym ze Abi jest dwa razy szczuplejsza:shake:

psina z charakteru jest jak kopia mojej abuni..a raczej Abunia to jej kopia:)
te same maślane oczka, to samo skakanie za pileczkami. tak samo sie klada, siadaja, podaja lape, poszczekuja, maja identyczny stosunek do dzieci, psow...doslownie kopie...idealny przyklad tego jak dobrze jest znac rodzicow biorac szczeniaka.

oczywiscie dostalam mase buziakow od niej:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):
Najlepiej ostrzyzony York jakiego widzialam:loveu:
Idealnie do Milki pasuje...i chyba oddaje jej charakterek:diabloti:

nie no cos Ty...ona jest milusia teraz...ale taka fryzura odzwierciedla charakterek wiekszosci zbalamucioncyh yorkow...hihi

• 1 month later...