Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moj szkrabik zaraz po zabiegu...

i nastepnego dnia wygrzewa sie na sloneczku - ona pada w momencie tam gdzie stoi i nie ruszy sie dopoki sie ja stamtad nie zabierze:(

na kocyku przed domem...tutaj czuje sie najlepiej bo jak zechce jej sie siku lub wymiotowac to ma blisko do trawki...

jak widać na fotkach Timek ma doła...chodzi za Abi i ciągle ją obwąchuje, pilnuje jej, jak Abi wymiotuje to Timek przylatuje do mnie do domu i daje znac ze cos jest nie tak...
Abi nie chce w dzien siedziec w domu bez Timka...te psy sie kochąja na zabój- grzech je teraz rozdzielać:(:(:(

Posted

na razie martwi mnie to, że ona nie chce jesc...
pije sika i w zasadzie tylko wtedy wstaje (do wody i na siku)...teraz zjadla troszeczke parowki ktora ja jadlam i gotowanej marchewki, ale to doslownie sprobowala tylko...
od sterylki juz troche minęło (wieczorem w czwartek)...poczekam do poniedziałku jak nie zacznie jesc to zabieram ją do weta moze na jakas kroplówke?

Posted

Trzymamy kciuki żeby wszystko szybciutko wróciło do normy ;-) Ja także znam jedną Abi tyle że to mały kundelek kolorów wyżła, trochę jak klapouchy papillon ;)
Pozdrawiam!

Posted

bylismy na spacerze, mała zrobiła kupke ...nie wiem po czym ale zrobiła:) jest troszke żywsza...ciekawi ja co jem, węszy w poszukiwaniu czegos...zaczne jej zostawiac zarcie w trawie hihi dzwoniłam do weta powiedział ze jesli pije wode, sika normalnie, nie wymiotuje i nie ma temperatury i nic sie nie dzieje niepokojącego to zeby sie wstrzymac do poniedziałku i wtedy przyjechac na kontrole...

Posted

Abi dzis czuje sie juz o wiele lepiej, ma apetyt choc je tak jakby troszke z obrzydzeniem hihihi
na razie zjadla ryz z marchewka i indykiem i nie zwymiotowala...druga porcja za pare godzin:)
moj wyjazd przelozony na wtorek...

a na pocieszenie, ze mało fotek o to ja i moj TZ:)