sacred PIRANHA Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Moj szkrabik zaraz po zabiegu... i nastepnego dnia wygrzewa sie na sloneczku - ona pada w momencie tam gdzie stoi i nie ruszy sie dopoki sie ja stamtad nie zabierze:( na kocyku przed domem...tutaj czuje sie najlepiej bo jak zechce jej sie siku lub wymiotowac to ma blisko do trawki... jak widać na fotkach Timek ma doła...chodzi za Abi i ciągle ją obwąchuje, pilnuje jej, jak Abi wymiotuje to Timek przylatuje do mnie do domu i daje znac ze cos jest nie tak... Abi nie chce w dzien siedziec w domu bez Timka...te psy sie kochąja na zabój- grzech je teraz rozdzielać:(:(:( Quote
GameBoy Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 super, ze Abiska dobrze sie czuje, wracaj do sprawnosci malutka jak najszybciej Quote
maciaszek Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Abi, zdrowiej kochana! Timku nie martw się, będzie dobrze. Niki, Ty też się nie smuktaj. W końcu będzie razem! Quote
sacred PIRANHA Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 na razie martwi mnie to, że ona nie chce jesc... pije sika i w zasadzie tylko wtedy wstaje (do wody i na siku)...teraz zjadla troszeczke parowki ktora ja jadlam i gotowanej marchewki, ale to doslownie sprobowala tylko... od sterylki juz troche minęło (wieczorem w czwartek)...poczekam do poniedziałku jak nie zacznie jesc to zabieram ją do weta moze na jakas kroplówke? Quote
Russellka Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Trzymamy kciuki żeby wszystko szybciutko wróciło do normy ;-) Ja także znam jedną Abi tyle że to mały kundelek kolorów wyżła, trochę jak klapouchy papillon ;) Pozdrawiam! Quote
maciaszek Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Hmmmm... Kurcze, już chyba powinna lepiej się czuć i zacząć jeść... A poza tym ma jakieś inne objawy? Może nie je, bo ją boli? A może zadzwoń do weta i pogadaj? Quote
sacred PIRANHA Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 bylismy na spacerze, mała zrobiła kupke ...nie wiem po czym ale zrobiła:) jest troszke żywsza...ciekawi ja co jem, węszy w poszukiwaniu czegos...zaczne jej zostawiac zarcie w trawie hihi dzwoniłam do weta powiedział ze jesli pije wode, sika normalnie, nie wymiotuje i nie ma temperatury i nic sie nie dzieje niepokojącego to zeby sie wstrzymac do poniedziałku i wtedy przyjechac na kontrole... Quote
agaciaaa Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Najważniejsze że pije :) a jeść zacznie w swoim czasie ;) Quote
GameBoy Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Niki moze jej zwyczajnie gorąco... mój smok też mniej je wymiziaj Abiśkę Quote
sacred PIRANHA Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Abi dzis czuje sie juz o wiele lepiej, ma apetyt choc je tak jakby troszke z obrzydzeniem hihihi na razie zjadla ryz z marchewka i indykiem i nie zwymiotowala...druga porcja za pare godzin:) moj wyjazd przelozony na wtorek... a na pocieszenie, ze mało fotek o to ja i moj TZ:) Quote
GameBoy Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 ciotka pokaz wiecej zdjec ze slubu... taka ładna para....:loveu: Quote
maciaszek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 http://img522.imageshack.us/img522/6097/dsc0149ww2.jpg - jacy wpatrzeni w siebie, jacy zakochani :loveu: Chcemy więcej ślubnych zdjęć !!!! Fajnie, że Abi czuje się lepiej. Teraz już będzie z górki :). Quote
Moniskaa Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Dajcie jej wrócić do domu :eviltong: poprawka moze jeszcze sie nie skończyła :evil_lol: tak jak mówią inne ciotki, wstaw wiecej zdjęć :eviltong: Quote
Izabela124. Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Hej I jak tam Abusia się miewa? Dawaj więcej fotek Quote
GameBoy Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Lidka, nie katuj nas, pokaz troche wiecej zdjec :eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 jestem w trasie:P niestety Paryż i Rzym przełożony ze względów zdrowotnych na poźniejszy termin...ale polskie morze czeka na mnie juz:) Quote
maciaszek Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Przystojny ten Twój TZ :). Ale nie martw się, mam swojego ;). Quote
sacred PIRANHA Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 ale marudy z Was hihihi a to mało a to za małe :D Abi ma sie juz świetnie, biega skacze i zupełnie zapomniała ze ma się oszczedzac... Quote
maciaszek Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Ależ Ty masz fikuśnie włosy upięte :)! Nie chcesz żebyśmy marudziły? Dawaj wszystkie foty :diabloti:! Quote
Recommended Posts