infers Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 moniska napisał(a):Kiedy będą jakieś zdjęcia? ;) Właśnie:cool3::cool3::cool3: Quote
agaciaaa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 I jak, Abi już ciachnięta? :razz: Czy jeszcze nie? Quote
sacred PIRANHA Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 nie...bedzie ciachnięta po nastepnym weekendzie (prawdopodobnie 21 lipca), nie mam teraz czasu za bardzo bo biore slub:D w tej chwili wszystko wrocilo do normy i psiaki biegaja razem...dzis bylismy z nimi nad wodą...oczywiscie TIM nawet nie zamoczyl jednej łapki a ABI prawie nie wyłaziła z wody:D jutro nowe fotki, obiecuje:) Quote
Moniskaa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 sacred PIRANHA napisał(a):nie...bedzie ciachnięta po nastepnym weekendzie (prawdopodobnie 21 lipca), nie mam teraz czasu za bardzo bo biore slub:D w tej chwili wszystko wrocilo do normy i psiaki biegaja razem...dzis bylismy z nimi nad wodą...oczywiscie TIM nawet nie zamoczyl jednej łapki a ABI prawie nie wyłaziła z wody:D jutro nowe fotki, obiecuje:) To gratuluje! :multi: Quote
sacred PIRANHA Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 zmieniam stan cywilny 19lipca;) chyba mam juz pietra hehehe:D Quote
maciaszek Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Nie pietraj się, będzie fajnie :)! Zobaczysz. Quote
GameBoy Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 sacred PIRANHA napisał(a):zmieniam stan cywilny 19lipca;) chyba mam juz pietra hehehe:D dokladnie ciotka chill out - nic bardziej stresogennego niz dogo i "ludzie, ktorzy wiedza najlepiej nie moze nas spotkac" :evil_lol: Quote
infers Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Gratuluje!!!:loveu::loveu: I czekamy na foty:multi::multi: Quote
maciaszek Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 rwpb napisał(a):Gratulacje! To już dzisiaj!Jutro :eviltong:... Quote
GameBoy Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 maciaszek napisał(a):Jutro :eviltong:... też mi się tak wydawało....;) Quote
olekg89 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Hajtasz się?Tak nagle? Przyjedźcie na zlot jako podróż poślubna hahaha:) Quote
GameBoy Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 olekg18 napisał(a):Hajtasz się?Tak nagle? Przyjedźcie na zlot jako podróż poślubna hahaha:) olekg przestan, nagle to Ty sie chyba o tym dowiedziales.... Quote
olekg89 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Czy ja coś zaczynam ,że mam przestać???Poza tym pisze do Lidki . Quote
GameBoy Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 olekg18 napisał(a):Czy ja coś zaczynam ,że mam przestać???Poza tym pisze do Lidki . oczywiscie, ze zaczyasz i dobrze o tym wiesz w Twoim zdaniu wystepuja przeslanki pozwalajace kreowac takie wnioski jezeli piszesz do Lidki to tym mniej to śmieszne i na poziomie - jakimkolwiek jedyne co powinienes napisac to zyczenia "wszystkiego najlepszego" ale to pewnie nie na Twoja nature Quote
sacred PIRANHA Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 uzaleznienie od dogomanii:) jutro slub a ja na dogomanie musialam wejsc jak tylko dorwalam sie do laptopa;) Tz mowi ze wzial sobie psychola i powinien sie zastanowic bo ma sumie czas do jutra jeszcze ale przez tyle czasu zdazyl juz przywyknac do mysli ze na pierwszym miejscu beda "jakies" psy hihi a wiec z najnowszych wiesci z mojego zycia, jutro slub, w poniedzialek poczatek remontu w nowym mieszkaniu a w czwartek sterylka Abi, przy okazji kolega Abi (napalony 5letni jamnik) załapie sie na kastracje...zeby im razniej bylo w kolnierzach chodzic...beda dwie lampy po osiedlu maszerowac:):):) foty wkleje pozniej...do zobaczenia pewnie w niedziele:) chillout ludzie:):):) Olek planuje wpasc na zlot w drodze powrotnej z paryza:):):) Quote
furciaczek Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Te jak bedziesz w Paryzu to zajzyj do mnie...to rzut beretm do Londka:diabloti: WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ LEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA!!!! KOCHAM CIE WREDNA MALPO I MAM NADZIEJE ZE BEDZIECIE NAJSZCZESLIWSZA PARA POD SLONCEM!!! Quote
maciaszek Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Ha! To dziś ten WIELKI DZIEŃ :multi: :multi: :multi:! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Życzę Wam, żebyście byli ze sobą szczęśliwi; żebyście umieli odnajdywać właściwą drogę, gdy wszystko się plącze; potrafili cieszyć się z najdrobniejszych gestów; patrzyli na siebie z miłością, ale i rozsądkiem. Z całego serca życzę, żeby na Waszym niebie bardzo często świeciło słońce, a deszcz padał od święta ;). I żebyście zawsze i wszędzie mieli przekonanie, że to właśnie TA/właśnie TEN :). :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: P.S. Bardzo się cieszę, że wszystko się układa. Wielki buziak :loveu:. Quote
agaciaaa Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Wszystkiego najlepszego Niki! Mam nadzieje, że jesteś i będziesz z Nim szczęśliwa! :) :) Quote
Moniskaa Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [FONT=Times New Roman]Życzę wszystkiego czego Wam trzeba:[/FONT] [FONT=Times New Roman]autostrady wiodącej do nieba[/FONT] [FONT=Times New Roman]bez żadnych ograniczeń prędkości,[/FONT] [FONT=Times New Roman]do tego jeszcze ogromu radości[/FONT] [FONT=Times New Roman]z każdego, coraz szczęśliwszego dnia,[/FONT] [FONT=Times New Roman]który spełnia Wasze marzenia.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Żeby Wam nigdy nie zabrakło w domu[/FONT] [FONT=Times New Roman]talerza klusek i makaronu[/FONT] [FONT=Times New Roman]słońca bez końca, kwiatów pachnących,[/FONT] [FONT=Times New Roman]a tuz za oknem ptaków śpiewających.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Każde z tych życzeń na pewno się spełni,[/FONT] [FONT=Times New Roman]ponieważ płynie prosto z serca głębi.[/FONT] [FONT=Times New Roman]życzy Monika ;)[/FONT] Quote
anetta Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 W uroczystym dniu zaślubin Życze Młodej Parze, By im życie dało wszystko, Co może dać w darze: Szczęście, pogodę w miłości I uśmiech wiecznej radości! :laola: :drink1: :cunao: Quote
Recommended Posts